bana söylenen, düşüğün sebebini araştırmamız imkansız dendi..
bende normal gebelik çıktı...kısacası sağlıklı olmayan her bebek düşer dedi.bunu doğa kabul etmiyor ve vucudundan atıyor dedi...sağlıksız gebelik denilelebilir ancak.dendi bana..
arkadaşlar lutfen bana yardım edın bılgısı olan varsa paylaşşın adetım 2 gun geçtıkten sonra kan testım67.32 çıktı ama kahverengı lekenmelerım vardı progestan ıçtım şimdi adetım 8 gun geçtı hala kan testım 86.81senağlama bu nedek anlamadım napcam ben korkuyorum senağlamasenağlamasenağlama
çok saoLL canım bnm sanada çok geçmiş olsun ...a.s.
benım daha sonuçlarım belli olmadı belkide benımde kımyasal gebelik veya dış gebelik yada normal gebelik!!!!:uhm:
inşallah bundan sonrası hayırlı olur bizm için:CüvCüv::1hug::1hug:
kıslar bişi sorucam..ben şimdi 23 ünde adet olucaktım,gecikince hamile olduğumu öğrendim,ama olmadı tabi,daha ilk değerlerden anladık sorun olduğunu..zaten 29 unda kanama başladı,hala daha devam ediyor..benim merak ettiğim,şuanki kanama adet olduğum için mi??? yani 1 hafta gecikmeli olarak adet mi oluyorum..yoksa nasip olmayan bu hamileliği vucuttan atmak için bu kanama oldu da,yine ayın 21 i gibi normal döngüye göre adet mi olucam..yoksa şuanki tarihe göre mi hesaplıyıcam..birde bu ay tekrar yumurtlama oluşurmu..böyle bir gebelikte kürtaj gibi bir durum olmadığına göre ara vermeden tekrar hamile kalma şansı var mı?
mrhaba kızlar!
2 gün hastanede yattım düşük yaptım bebeğimde 2 haftalıkmış tutmadı ellerimden düştü gittii senağlamasenağlamasenağlama
kısmet değilmiş önümüzde çok uzun zaman var inşallah olur:Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek: ..
düşükten sonra sanırım hemen hamile:CüvCüv: kalmamak gerekirmiş öle mi belli bir süresi varmış??doktor bana bişi demedide !!!:uhm::uhm:
çok kanamam oldu çok ağrım oldu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
parçalar düşürdüm onuda patolojiye götürdüler inceliycklermiş neden düştü diye araştırcklarmış.. çok üzüldm çok ağladım senağlama
ayrıca bana kürtaj yapmadılar 2 haftalık olduğu için kan yoluyla atarsın dedi..kendimi toplamaya çalışıyorum 10 gün geçti ama hala atamıyorum ..
aklıma geliyr sürekli ağlıyorum:çok üzgünüm:
AAA ben bebeğimi kaybetmiştim diyee.. geçicek biliyrum:teselli:
önce kendim evde idrar testi yaptım,pozitif çıktı..sonra kan testi yaptırdık,değerler sağlıksızdı.. 25 62 97 şeklinde ilerledi..doktor tutunamadığını söyledi..şuanda da kanama var 3 gündür..cumartesi tekrar bakılıcak kanda..heralde düşmüştür,belki de sıfırlamıştırkafamçokkarıştı
çok çok geçmiş olsun canım benım sanada ,allah kimseye böyle acılar yaşatmasın diyoruz , diyorum ama olmuyor işte mutlaka yaşanıyor iştee.. çok üzülüyorum..
bizde hiç beklemıyorduk öğrendiğimde deliye dönmüştüm napıcağımızı şaşrımış bi haldeydik...
olmadım mı olmuyor iştee..
çok üzüldük çok ağladım ama çare bu değil işte.. 2 ay geçti üstünden ama yaşadıklrım dün gibi..
ben kürtaj olmadım cnm .. onun acısı daha da kötü biliyorum..
allah bundan sonrasını yüzümüze güldürür inşallah.. biz şimdi çok istiyoruz :Saruboceq:..
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?