2 haftalık evliyim kayınvalidem hergün görüşmek istiyor yalnız kalamıyoruz :(

Aynı sıkıntı bende de var bizimkilerde hem nikaha gelmediler hemde evlendikten sonra kalmaya geliyorlar hemde geldiler mi 10 gün kalıyorlardı hatta ben 2 aylık bebek düşürdüm bu sorunlar yüzünden anlamıyorlar anlayışsızsız yaratılmışlar ama ben senin kadar sabredemedim eşimede bırakmadım bu konuyu direk yüzlerine konuştum ve kurtuldum

aman Allahıımm.... böyle bir evlilik dusunemiyorum evlilik gibi değil ki... bu kadar dusuncesiz olmalarına cok sasırdım acıkcası
ne oyle hergun hergun acayip sıkıntı verir insana gercekten haklısın acıkcası ben boyle seylerden hiç hoslanmam kendi evleri yok mu gidip orda kalsınlar
artık herkesin bi ailesi var ne geregi var oyle her dakika her saniye dipdibe yasamaya :S
baska bir yere uzaga falan tasınma gibi bi imkanın yok mu ? keske okadar yakın oturmuyor olsaydınız....
bence bu konuyu direk esinle konusup kararını soylemen gerek oda gelceklerini haber verdiklerinde bi bahane uydurucak sen soylersen kesin
kötü gelin olursun off ne sıkıntılı.... Allah yardımcın olsun canım yaa

daha yenı evlı oldugunuz ıcın bu boyledır ama bır sure sonra duzelecek merak etmeyın.benım esımın aılesı baska bı sehırde yasıyor.evlendıgımızın ertesı gunu bıze geldıler ogleden sonra.o aksam 23:00 e kadar bırlıkteydık taa kı onları ucaga bındırıne kadar.sankı cocuklarını o bır gun gormeseler cok sey degısecekmıs hayatlarında gıbı.balayımızı yaptıgımız sehır onlara 1-2 saatlık mesafedeydı.ılla kı otele bızı ugurlamaya gelmek ıstedıler.pes artık dedım.bız evlenınce cocukları kıymetlı oldu.ondan once yılda 1 fılan gorusuyorlarmıs dusunun yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…