canim bende kayinvalidemle ayni apartmanda oturacam. simdilik iyiler cok severim ama yinede fazla siki fiki olmak istemiyorum. sik beraberlik tez ayrilik getirir derler ya..
calisiyo olsam dicem calisiyorum diye. ama calismicam evde olucam.
onlari kirmadan nasil mesafe koyabilirim araya. siz neler söylediniz. nasil yaptiniz???
Eee yani yeni geLinin evinde zirt pirt gidilmez ki insan kafa dinlemek ister .. öylece evlendiginin tadina varir aklinialirimsmile
Gercii simdii ne kaynana nee görümcee derdii var bendee canlari cehenneme desem yeridir kaydirigubbakcemile3
Kizimla mutlu mesuut bi hayatim varr ohh en rahatiiiii:CüvCüv: :hooray:
ama ceken varsa valla en iyi tavsiyem yazdiklarim.. acmayin kapiyi .. geri dönsünler kapidan .. kocanizda sorarsa dusdayim veya sacimi kurutuyordum duymadim diyi verin sallayin beyaa kafaya takmaya degmez cidden opuyorumnanaktan
oyun oynayacaksın mutlu olmak için açık sözlü ol yani direk söylemesende kzım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmaya çalş istersen
bnde yeni eveniyorum şimdiden başladm baştan sınır koymak lazm
ben eşimle çok açık konuşuyorum o yüzden yakın oturmuyoruz
ne onun memleketi ne benm memleketm.
mesela kaynananın yanında tlfla konuş birine anlatr gibi ev işlernden yorulduk çok geç saatlere kadr evi toplamaya çalışıyorum misafr ouyor gibi
tabi daha uygun üslupla ya da aynısını sen yap
senin aileni sürekli çağır eşin biraz rahatsız olsun anlasın ama göz yumma sakın böyle gder daha beter olur
tmm belki kendi adetleri olabilir ama bunlara körü körüne uycan dye bişey de yok onlar sizin ailenizin ibir parçasıysa onlarda sana ayak uydurcak
gecen senenin konusu niye hortladı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?