2 haftalık evliyim kayınvalidem hergün görüşmek istiyor yalnız kalamıyoruz :(

eğer kayınvalidenler her geldiklerinde yüzlerine güler ve bu durumdan memnunmuş gibi davranırsan daha çokk ağlarsın arkadaşım...

öncelikle eşine tavrını koy...bu durumdan şikayetçi olduğunu bir şekilde belirt...seni anlamasını sağla..ki anlayacakta bişey yok..eşininde bu durumdan memnun olmaması gerekiyor..çünkü daha yeni evlisiniz..çalışmayan biri olsan neyse..gerçi durum ozamanda zor olurdu ama çalıştığın için daha vahim bir hale gelmiş..

eşine bu duruma çare bulmasını söyle..eğer ben devreye girersem kırıcı olabilirim de..daha evliliğimden bişey anlamadım sabrediyim diyorum ama olmuyor de...kesinlikle hayatım bunu eşinle konuş önce...
baktın bi halt beceremiyo devreye gir ve ailesine tavrını koy...

malesef evliliğin ilk zamanlarında böle şeyler çok oluyor.çünkü oğullarını başka bir insanla paylaşmak çok zor geliyor annelere.sonra sonra azalıyor ama bayada sabır gerektiriyor.ben il aylarda çok üzülüyor hayatım hep bölemi devam edecek diye panik yapıyordum.ama geçti bunun içinde tavrınızı baştan koymanız gerekli.gerekirse açık açık konuşun yeni evliyiz bugün birlikte dışarı çıkmayı planlıyoruz deyin.1-2 kere açık açık kendinizi ifade edince vazgeçiyolar.

Canim gercekden hersey esinde ve sende bitiyor ..
Basdan tavrini koyacakdin .. biz ilk evlendigimizde taa balayindayken söylemisdim
öyle sIki pIki olmak istemiyorum zaten el öpmelermis yeni gelin görme ziyaretleriylmis 1.ayimi alcak baskada öyle sIk sIk gitmem demisdim .. benim ailem uzakda ben nasil cok görüsemiceksem aynisi sendede olsun demisdim kaydirigubbakcemile3
esim basda olurmu öyle sey filan dedi ama sonraa mecbur kaldi uymaya ..
hatta ilk baslarda kaynanam ve görümcem her gün geliolardi 2.gün geldiler üst üste 3.gün acmadim valla kapiyi .. telefonu kapadim zilede kagit sIkIsdirdim evde yokmusum gibi yapdim ..

valla böle giderse sende ..esine askim ileride bebek yapmaya bu gidisle firsatimiz olmucak masallah hic yanliz kalamiyoruz de .. biraz olsun anlar ne demek istedigini ..

Eşinle gündüzden plan yap, akşam yemeği dışarda yiyelim biyerlere gidelim başbaşa filan de... bi süre akşamları evde kalmayın, arkadaşlarınızla filan görüşün... eşinin alesinin ayağı kesilsin evinizden, sizi de hergün beklememeye alışsınlar...
eşini de heyecanlandır biraz, şunları bunları yapardık ama yanlı zkalamıyoruz ki filan de aklinialirimsmile
senden önce o uğraşır ozaman yanlız kalabilmek için...

cidden kapıyı açmadın mı evde olmadığın halde ohaoldumsmile

ortada mesafe kalmamiski koyasiniz
yazik neden aileler kabullenemiyor cocuklarinin evlendigini
esinizle hallediceksiniz bu durumu öncelikle
isteklerinizi söyleyin
nasil alistirirsaniz öyle gider ona göre biraz tedbirli olsaniz iyi olur

cidden kapıyı açmadın mı evde olmadığın halde ohaoldumsmile

Acmadim valla kaydirigubbakcemile3
aksam esim eve geldiginde napdin bugün diye sormusdu ..
kafami dinledim dedim kaydirigubbakcemile3 bön bön bakip annemler gelmedimi dedi
bilemicem valla dusdayim kapi caldiysada duymamisimdir dedim ..

arada bi böle yapiodum .. ya gelceklerini bildigim gün ciki veriodum evden yada acmiodum ..
öyle böle yapa yapa gelmiye vermislerdi .. deneyin valla kayinvalide görümceden sIkIliyorsaniz en iyi cözüm

aman en iyisini yapıyorsun canım en sinir olduğum çat kapı gelmek ne yapmayı severim ne çat kapı yapanları.sürekli görümce kaynana ile yanyana oturulur mu ya öffff.insan boğulur.en ufak bi hareketinde yüzüne vurur kaynana dediğin aman benden uzak allaha yakın:lepi:

abooowww kaydirigubbakcemile3 ne çok dedikodunu yapmışlardır. kapısına kadar geliyoruz da bizi içeri almıyorda vik vik vik vik kaydirigubbakcemile bizim kuzenin eşi de görümcesini falan salonuna almazmış çocukları var ve çocuklarına göz kulak olmuyo evi pisletiyo diye. oturma odasına tıkarmış 100er kiloluk kadınları akannehir valla hala dedikodusu yapılıo bizi salonuna almadı gelin diye. ki sen hepten eve almıyormuşşunsun

ben kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum bence onlar sizi sevdiği için gelmek istiyorlar araya biraz mesafe koyun kırmadan eşine söyleme kendin halletmeye çalış çünkü eşin kabul etmeyebilir aranız bozulabilir ailesine çok düşkünse

süpersin gerçekten çok iyi yapmışsın

arkadaşım okurken bi an kendimi yaşadım bende aynı durumdayım seninle

Eee yani yeni geLinin evinde zirt pirt gidilmez ki insan kafa dinlemek ister .. öylece evlendiginin tadina varir aklinialirimsmile

Gercii simdii ne kaynana nee görümcee derdii var bendee canlari cehenneme desem yeridir kaydirigubbakcemile3
Kizimla mutlu mesuut bi hayatim varr ohh en rahatiiiii :CüvCüv: :hooray:

ama ceken varsa valla en iyi tavsiyem yazdiklarim.. acmayin kapiyi .. geri dönsünler kapidan .. kocanizda sorarsa dusdayim veya sacimi kurutuyordum duymadim diyi verin sallayin beyaa kafaya takmaya degmez cidden opuyorumnanaktan

sana sonuna kadar katılıyorum ama ben olsam eşime açık açık söylerim yapacağım birşeye yalan uydurmam.kapıyı açm:lepi:adımsa açmadım söylerim:)

arkadaşlar kaç gündür konuyu takip ediyorum on sayfa yorum oldu herkes önemsedi ve yazdı ama bir sukut arkadaşımız yok ortada .Yani tamam anlıyorum yeni gelin filan ama buraya gelip bir konu açıp sonrada siz kendi kendinize konuşun durun der gibi bir tane bile yorum yazmamak ayıp bence.Ben böyle düşünüyorum .

hahaa belli ki seni çok sevmişler..aman maşallah ama canım kendini hiç kötü etmeden söyle mesela işte çokk yoruldum anne de onlara gidince bize musade de güzel bir dille..onlar gelince devamlı esneyebilirsin:roflol::roflol: kardeşleri de ilginçmiş ha siz de kalcak 15 dk mesafe de...vay be 10 senelik abimin evinde daha 1 gün kalmış değilim...evleneli 15 gün olmuş ne bu ayıp gerçekten yeni evli diye bişi vardır hani gidilmez fazla özel durumları olur diye...bence siz 1 sene sonra semti değiştirin..
mesela onlar geleceğiz diye tel mi açtı siz de biz de biyere çıkıyorduk şuan de hatta giyinip çıkın gezin yarım saat yalan söylememiş de olursun böylece..Allah kolaylık versin...pazar kahvaltıları için de bi kaç kere git ondan sonra işe gideceğinden ya da uykunun ağır olduğundan "şöyle pazar gelse de öğleye kadar doya doya uyusam "diye bahset..anlayana...kafaları alıyorsa mesajı anlarlar..

canim bende kayinvalidemle ayni apartmanda oturacam. simdilik iyiler cok severim ama yinede fazla siki fiki olmak istemiyorum. sik beraberlik tez ayrilik getirir derler ya..

calisiyo olsam dicem calisiyorum diye. ama calismicam evde olucam.
onlari kirmadan nasil mesafe koyabilirim araya. siz neler söylediniz. nasil yaptiniz???

benim can arkadaşlarım Allah razı olsun yorumlarınızı defalarca okudum
iş yerinde farklı pcde çalışıyordum ordaki yazılan mesajlarda pC de kayıtlı kalıyor cevap yazamıyordum okumakla yetindim
söylediklerinizden yola çıkarak bişeyler yapmaya çalıştım
bu hafta hiç gelmediler biz gittik iki kere neden gelmiyosunuz nerelerdesiniz filan diye atıfta bulunuyolar duymazlıkyan geliyorum
bu hafta çok şükür az gelip gittik inş hep böyle devam eder
siz benim sıkıntımı hafiflettiniz önerilerinizle çöüzmlerinizle Allah razı olsun Rabbimde sizin sıkıntılarınızı hafifletsin Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…