Canim gercekden hersey esinde ve sende bitiyor ..
Basdan tavrini koyacakdin .. biz ilk evlendigimizde taa balayindayken söylemisdim
öyle sIki pIki olmak istemiyorum zaten el öpmelermis yeni gelin görme ziyaretleriylmis 1.ayimi alcak baskada öyle sIk sIk gitmem demisdim .. benim ailem uzakda ben nasil cok görüsemiceksem aynisi sendede olsun demisdim kaydirigubbakcemile3
esim basda olurmu öyle sey filan dedi ama sonraa mecbur kaldi uymaya ..
hatta ilk baslarda kaynanam ve görümcem her gün geliolardi 2.gün geldiler üst üste 3.gün acmadim valla kapiyi .. telefonu kapadim zilede kagit sIkIsdirdim evde yokmusum gibi yapdim ..
valla böle giderse sende ..esine askim ileride bebek yapmaya bu gidisle firsatimiz olmucak masallah hic yanliz kalamiyoruz de .. biraz olsun anlar ne demek istedigini ..
cidden kapıyı açmadın mı evde olmadığın halde ohaoldumsmile
arkadaşlar balayından geldiğim akşm direk kaynanamlara geldik yol yorgunusunuz demeden gece 12 ye kadar bizi bırakmadılar
canım allah sabır versin en hızlısından.bende yeni evliyim iki senelik ama:)ilk zamanlar inanın çıldırıcaktım.bilirim içine atmayı yeni gelinsin diye birşey söylememeyi.zırt pırt gelmeleri.aman allahım.en sonunda tavrımı koyduktan sonra çok şükür kesildi.eğer bende eşimin akrabasıydı komşusuydu deseydim evde hiç yalnız kalamazdım.ve hiç sevmiyorum eşimin akrabalarını komşularını istemediğim insanları evimdede istemiyorum.sabır edeyim derken daha fazla sıkıntı çekme canım.o neymiş her pazar kahvaltı ya.insan bi pazar günü eşi ile yesin kahvaltısını.çocuğu ile eşi ile zaman harcasın.kalabalığa gir çık birbirinizi unutursunuz eşinizle.her gün çay içmek neymiş ya.oğlu evlenmiş gitmiş her dakka çay derdine ölmüşler mi ya.evde kalmalar falar iki haftalık geline kalmaya mı gelinir miş ya.bi an önce birşeyler yap canım yoksa ayaklarını hiç kesemezsin.derler ki sonrada yeni gelinken bu gelin böyle değildi.zaman geçince evlilikten sıkıldı istemiyor bizi!
Acmadim valla kaydirigubbakcemile3
aksam esim eve geldiginde napdin bugün diye sormusdu ..
kafami dinledim dedim kaydirigubbakcemile3 bön bön bakip annemler gelmedimi dedi
bilemicem valla dusdayim kapi caldiysada duymamisimdir dedim ..
arada bi böle yapiodum .. ya gelceklerini bildigim gün ciki veriodum evden yada acmiodum ..
öyle böle yapa yapa gelmiye vermislerdi .. deneyin valla kayinvalide görümceden sIkIliyorsaniz en iyi cözüm
kafami dinledim dedim kaydirigubbakcemile3 bön bön bakip annemler gelmedimi dedi
arada bi böle yapiodum .. ya gelceklerini bildigim gün ciki veriodum evden yada acmiodum ..
öyle böle yapa yapa gelmiye vermislerdi .. deneyin valla kayinvalide görümceden sIkIliyorsaniz en iyi cözüm
aman en iyisini yapıyorsun canım en sinir olduğum çat kapı gelmek ne yapmayı severim ne çat kapı yapanları.sürekli görümce kaynana ile yanyana oturulur mu ya öffff.insan boğulur.en ufak bi hareketinde yüzüne vurur kaynana dediğin aman benden uzak allaha yakın:lepi:
abooowww kaydirigubbakcemile3 ne çok dedikodunu yapmışlardır. kapısına kadar geliyoruz da bizi içeri almıyorda vik vik vik vik kaydirigubbakcemile bizim kuzenin eşi de görümcesini falan salonuna almazmış çocukları var ve çocuklarına göz kulak olmuyo evi pisletiyo diye. oturma odasına tıkarmış 100er kiloluk kadınları akannehir valla hala dedikodusu yapılıo bizi salonuna almadı gelin diye. ki sen hepten eve almıyormuşşunsun
Eee yani yeni geLinin evinde zirt pirt gidilmez ki insan kafa dinlemek ister .. öylece evlendiginin tadina varir aklinialirimsmile
Gercii simdii ne kaynana nee görümcee derdii var bendee canlari cehenneme desem yeridir kaydirigubbakcemile3
Kizimla mutlu mesuut bi hayatim varr ohh en rahatiiiii:CüvCüv: :hooray:
ama ceken varsa valla en iyi tavsiyem yazdiklarim.. acmayin kapiyi .. geri dönsünler kapidan .. kocanizda sorarsa dusdayim veya sacimi kurutuyordum duymadim diyi verin sallayin beyaa kafaya takmaya degmez cidden opuyorumnanaktan
arkadaşlar balayından geldiğim akşm direk kaynanamlara geldik yol yorgunusunuz demeden gece 12 ye kadar bizi bırakmadılar ki eve gidelim
daha sonraki günlerdede el öpme ziyaretlerine peşime takılıyorlar ailecek hep birlikte gidiyoruz.eşime yoruldum bu akşm ziyerete gitmeyelim evimizde kalalım diyorum sağolsu kırmıyo kaynanamlar çaya geliyo bu seferde.bende eşimde çalışıyoruz eşim işten 9,30da geliyo bi pazar günümüz var birlikte tatil yapabileceğimiz kayınpeder diyoki pazar günleri birlikte kahvaltı yapalım bu bizim aile geleneğimiz.eşimin kardeşleri size kalmaya geleceğiz diyolar evimizede 15 dk evleri.yok banyonuz çok güzel banyo olucam.kaynanam hergün görüşmek istiyor ya sizde ya bizde olalım diyo.yeni gelinim diye seslemiyorum ama sinirlerim halt safada.eşimde beni anlamıyor az çıtlattım ailesinin yaptıkları normal geliyor onlara.oda sürekli gelin oturalım kalalım diyor.dün ilk defa yalnız kaldık evde.bugun kayınpeder diyoki dün annen size çay içmeye gidelim dedi.bende gelin yorgundur diye gitmeyelim dedim diyo alsanaalsanasmile
misafiikte okadar çok oturuyolarki gece 12yi geçiyor sonrada evi topla flaan derken gece 1i oluyor sonrada erken işe gittiğimiz için uyuyoruz balayından geleli daha tam onlamıyla eşimle birlikte olamadık akşm yorgunluktan yatağa zor atıyoruz kendimizi
mesafeli durmaya çalışıyorum gidelim kalalım derlerken yorum yapmıyorum ama sanırım yeterli olmuyor
kaynanamlarla arama mesafe koymak için ne yapmalıyım benimde bir evimin ,sorumluluklarımın olduğunu eşimle yalnız kalmak istediğimi nasıl hissettirsem.bilmiyorumkismile:umursamaz::çok üzgünüm:
herhangi bir şeyi biri kırılmasın incinmesin aman kötü olmayım diye yapmaya başlarsan eğer ilerde bu senin"görevin"haline getirilir.muattabın kim olursa olsun.halbu ki sen o davranışları İYİ olmak kötü olmamak adına o anlık bir kaç kezliğine yapmışsındır
ben kayınvalidemle aynı sitedeyim bizden sonra geldiler onlar ilk geldiklerin de sık gider yardım ederdim.baktım bu bi görev halini almaya başladı mesafe koydum.şimdi hafta içi 1-2 kez tek başıma hafta sonu da eşimle gideriz o kadar.üstelik ben çalışmıyorum.artı çalışmasan dahi eşinin ailesi ile sık sık görüşmen lazım die bir kural yok.sonuçta sen çalışmasan dahi yine bi pazarınız olcak baş başa kalabileceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?