2 haftalık rinoplasti ve burundaki eğrilik !

tşkr ederim mesajın için ama bendeki eğiklik ve daha bugün bi sitede plastik cerrahi uzmanına sordum cvp olarak bana burun daha önce eğriyse kıkırdak ve kemik dokusunun o eğriliği hatırlamaya çalışabileceğini söyledi çok korkuorm inş böyle kalmaz senin yaşadığn mutluluğu inş bende yaşarım.Bende rahatlamak istiorm ama daha benimde 17 gün falan oldu

Selma89,

Benim gözlemlediğim kadarıyla eğer orta hatta, yani kemik hattında bir eğrilik varsa düzelmiyor. ama hat düzgün gibi olmasına rağmen burun eğri görünebiliyor, bunun nedeni de yanlardaki ödem...Ve benim 4 ay olmasına rağmen kimi zaman eğri gibi görünüyor. Seninki ne şekilde bilemiyorum. Umarım düzelir.

benim kemik hattı düzgün gibi görünüo kıkırdaklardan korkuorm ben ama inşallah öle bişi yoktur ya burnumun uç kısmı özellikle şiş parlıo resmen ortasıda şiş sanırım belki ondandır inş ondandır

O zaman üzülme..Er geç düzelecektir...ama çok sabır lazım...Benim tavsiyem en az 3 ay mümkün olduğunda aynalardan uzak durmak...İnsan baktıkça siniri bozuluyor çünkü.

O zaman üzülme..Er geç düzelecektir...ama çok sabır lazım...Benim tavsiyem en az 3 ay mümkün olduğunda aynalardan uzak durmak...İnsan baktıkça siniri bozuluyor çünkü.

doktorumda düzelicek dedi ayna konusunda kesinlikle haklısın insan bakmadan duramıo sabır konusunda ben biraz sabredemiorm işte ama bakalım böle kalmasından acaip korkuorm revizyon denen ikinci ameliyatı falan olmak istemiorm bu konuya yazan arklarda gördüm düzelmiş gerçektende inş benimkide düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…