2.hamilelik 2. kezz çatlamakmıdır ??

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
herkese slm lar ilk kızımdan yadigar karnımda göbek çizgimin altından itibaren yırtıklar dolu.2.ye hamileyim ve yeni yeni yırtıklarım kaşınıyor bu tekrar yırtılıcak demekmidir ona göre önlemimi alayım yoksa yırtılan yırtıklar mı geriliorda kaşınıyor?bi fotografta komple gögüs altına kadar çatlayan hanım resmi görmüştüm gözümüm önünde hep o resim var var mı bilgisi olan ...?:gitme:

herkese slm lar ilk kızımdan yadigar karnımda göbek çizgimin altından itibaren yırtıklar dolu.2.ye hamileyim ve yeni yeni yırtıklarım kaşınıyor bu tekrar yırtılıcak demekmidir ona göre önlemimi alayım yoksa yırtılan yırtıklar mı geriliorda kaşınıyor?bi fotografta komple gögüs altına kadar çatlayan hanım resmi görmüştüm gözümüm önünde hep o resim var var mı bilgisi olan ...?:gitme:

yeni kaşıntı yeni çatlak malesef canım ben de 2. ye 20 haftalık hamileyim karnımda sadece minnacık bir kaç çatlak oluştu bu hamilelikte ama basen,bacak ve gögüsler bayagı çatladı benim önlemini al derim ben pisikolojimi bozuyo allahtan eşim böyle şeye hiç önem vermez.

valla canım malesef yeni çatlaklakların oluşmaya başlamış bile bu aşamadan sonra kremlerin bi faydası olucanı sanmıyorum o en baştan olucaktı ama ben yinede bi dene derim

ya bu bi kabus yaaaa inanamıyorum napabilirim pekiii yaaaaaamafoldumben

şu an bebek yagı sürüyorum ama badem yagı daha etkili ilk hamileliğimde tecrübesizdim sadece karın bölgesi çatlar sanarak sadece karnıma badem yagı sürmüştüm karnım tek bir çatlak bile oluşmamıştı :) ama gerisi facia :smiley-cool:

Back
X