• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2 isim koymak istiyoruz.İlki feride ikincisi ne olabilir önerisi olan var mı???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kkelebekk

Rabbime emanetsin...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
1.696
12
66
Konya
arkadaşlar eşimin annesinin ismi feride. eşim yıllar önce kaybetmiş.
kızımız olursa annesinin ismini koymak istedi ben de makul karşıladım
ama 2. bi isim koymak istiyoruz
mesela feride nisa.
başka önerisi olan var mı?:kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
feride öykü
feride simge
feride dilay
feride nilay
feride sena
feride hira
feride naz
feride beste
feride ezgi
feride ipek

:21:
umarım beğenirsin hepsi cici kz isimleri bence

feride öykü
feride simge
feride dilay
feride nilay
feride sena
feride hira
feride naz
feride beste
feride ezgi
feride ipek

:21:
umarım beğenirsin hepsi cici kz isimleri bence

feride simge ve feride beste çok hoş durdu sanki kulağa hoş geliyor
ikisi de e harfi ile bittiği için sanırım ama biraz uzun olmadı mı?:26:
feride hira çok farklı feride naz da çok tatlı. :28:
önerilerin için çok çok teşekkür ederim :71: :71:

melek feride,ayşe feride,sinem feride
bence feride 2.isim olsun daha çok uyum sağlıyor yinede siz bilirsinz

hepinize çok teşekkürler:71::71: beğendiğim isimler oldu :61:
ama erkek olursa ben, kız olursa eşim koyacak ismini:26:
o yüzden eşime söyleyeceğm önerilerinizi.
feride berra düşünmüştük aslında.
feride tek, eşi benzeri olmayan ve inci anlamlarına geliyor.
berra ise hayır sahibi doğru sözlü anlamı var kulağa da çok hoş geliyor
ama Efendimiz (sav) ismi Berra olan birinin ismini değiştirdiği için onu da koymak istemiyoruz.:26::26:
daha epey vakit var düşünelim bakalım :28:

feride hiç güzel değil bence direk aklıma emel sayının söylediği feride şarkısı geliyor okul hayatındada ona bu şarkıyla dalga geçen çok olur....

aşkınla mum gibi yanıp söndüm..ferideee ferideee...:50:

soyadıyla uygun olması önemli olan canım .ferideyi ortaya alsak nasıl olur başa alsak nasıl olur diye denemek lazım.
feride hilal
feride gül
ama bence tek isim koyun feride ismi çok güzel bence. ince harfli ve annesinn adını taşımasını istiyorsa eşin .
ilerde evlendiğinde soyadınıda taşımak isterse iki isim bir de soyadı 3 olcak .
bende kızım olacak isim arıyorum kendi soyadını kullanmak isterse napıcak diyorum tek isimde karar kılmaya özen gösteriyorum ama çocuk için iki isimde avantaj istediği ismi kendisi kullanır hayırlısı olsun canım .

bana göre de feride zülal veya feride zümra gayet hoş olabilir.ayrıca hem zülalin hem de zümranın anlamı çok güzel.inşallah beğenirsin

konu sahibi arkadaş durumu anlatmış eşinin vefat eden annesinin ismi diye,biri de çıkmış hiç güzel değil iğrenç diyor.bazen insanlardır güzel olmayan,isimler değil.bence feride ikinci isim olmalı,çünkü biraz eski bir isim ve yeni doğacak bir bebek ilerde sıkıntı yaşayabilir,sıkıntıdan kastım hoşlanmayabilir,yanlış anlamayın.hem ilk isimler kullanılır genelde feride öykü xsosyisimix ise eğitim ve iş hayatı boyunca feride olarak kullanılır,ama öykü feride xsoyisimix olursa seçim hakkı kızınızda kalır gibi mesela.naçizene fikrim budur,sağlıklı ve mutlu bir bebek olur umarım,şimdiden allah bağışlasın.

teşekkür ederim arkadaşlar :70::70:
evet feride ismi hayallerimdeki isim olmayabilir :26:
ama özel durumumuzdan dolayı koyacağız
ayrıca da o şarkı bence çok güzel bi şarkı:19:
eski bi isim olduğu doğru ama anlamı çok güzel
eşi benzeri olmayan ve inci anlamına geliyor

evet ferideyi ikinci isim olarak da kullanabilirz
ama büyük ihtimalle iki isim birden aileler kullanır sadece
okulda yeni isimini kullanacaktır
hayırlısı bakalım :16::16:
önerilere devam lütfen :29:

Bence Feride ismi çok güzel bir isim.İsimleri güzelleştiren kişilerdir.İsim ne ki?Kendisinden önce ona asıl anlamını veren o simi taşıyan kişidir ki ismin anlamı yazılmış anlamı da çok güzel benceç.Modern isim koyan anne-babaları da gördük bu sitede.Çocuğunun isminin anlamının yengeç yuvası:1:olduğunu 2 sene sonra öğrenip değilştirme yoluna gidenler...Her şeyden önce bir maneviyatı varmış.Güzel kızınıza çok yakışacak bence.:69:

Back
X