Doğuma Hazırlık 2. İsim önerisi:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sindirella_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
96
43
3
Daha önce post açmıştım isim konusunda 20. Hafta da değişen cinsiyet Eşim ısrarla Asel ismini çok beğendiğini ve onu istiyor yanına 2. İsim önerisi verir misiniz çünkü biz seçemiyoruz o tek başına istiyor ben 2 isim herkese çoook kocaman teşekkürler

Asel bildigim kadariyla bal demek Arapca'da.
Ozturkce isimler varken Arapca isim konmasi bana garip geliyor, ama sizin icinize sindiyse iyidir :)
Derin
Begum
Ece
Ceren
Beste

Bir kzım olursa adını elif koyardım çok kısa ama anlamı sayfalarca isterseniz bir düşünün derim
Mihrimah da hoşuma gidiyor ay ve güneş gibi parlak yüzlü demek

Kızmayın da hiç sevmiyorum bu ismi. Türkçeye uymuyor, kulağa hoş gelmiyor ayrıca çoook yaygın konuluyor.
İki ismede pek sıcak bakmıyorum ben olsam İnci ,İpek, Duru gibi isimleri tercih ederdim.

Asel ismini ben de begenmiyorum ya. Söylenişi,kulaga gelisi bir sozcugu yanlis ya da eksik soyluyormussun gibi. Ben daha net isimleri seviyorum. Siz begenmissiniz tabiki saygi duyariz ama biraz dusunun bence. Asel in yanina ise Asel Mina guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…