- 7 Haziran 2025
- 21
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi vampirenses
-
Yine de nolur nolmaz geçmesini bekleyin erken yapılan testlerde bthcg seviyesi algılanmıyormuşCanım yaa teşekkür ederim benim durumum cok karısık oldu valla ama yok yani cunku en son dün test yaptım ben sabah ve tertemiz negatif cıktı al bi marka kaset test ile ama elimde bi rane daja böyle tesr var onuda yarın sabah denicem adetime 1 gün kalmış oluyor yarın sabah yaparsam testi cunku tekrarlıcam icimden bi ses var diyor ama testler bunu doğrulamıyor ben yanlıs bi ses dimliyorum icimdeki galiba…
Çok teşekkür ederim evet ilk hem ov takip hem ayrıyetten ovulasyon testi kullandım faydası olduTebrik ederimm:)
İlk gebeliğinizmi ? Ov takibi yaptınızmı
Çok teşekkür ederim amin inşallahTebrik ederimmmm sağlıklaa nutlulukla ilerlesin insallah
Ya çok sevindimm biz 3 4 aydır deniyoruz.. siz kaç aydır istiyorsunuzÇok teşekkür ederim evet ilk hem ov takip hem ayrıyetten ovulasyon testi kullandım faydası oldu
Ben de 4 ay olmuştur ama sadece son ay ovulasyon testi ile denedik normalde takvimden gidiyordum mesela çok stres yapınca olmuyor gerçekten Allah en güzelini size de nasip etsin inşallahYa çok sevindimm biz 3 4 aydır deniyoruz.. siz kaç aydır istiyorsunuz
Amin aminn inşallah :)Ben de 4 ay olmuştur ama sadece son ay ovulasyon testi ile denedik normalde takvimden gidiyordum mesela çok stres yapınca olmuyor gerçekten Allah en güzelini size de nasip etsin inşallah
Selamlae hayır bugün elimde albi marka kaset test ile tekrarladım negatif tertemiz . Zaten regl ağrımda basladı yarın adet olurum muhtmeelen bu ay umutlanmam kötü oldu testin azizliğine uğradımKan tahlili yaptınızmı
Biraz erken davrabdım ama bugün tam günü negatifmiş cnm zaten regl ağrımda başladı nasip bakalımYine de nolur nolmaz geçmesini bekleyin erken yapılan testlerde bthcg seviyesi algılanmıyormuş
Bu değerinize rağmen erken gebelik testinde çıkmadımı hangi testti erken gebelik testiÇok şükürhamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin Kan verdim beta 1490 çıktı kese henüz gözükmüyor küçük olduğu için dedi
Valla 3 tane farklı marka yapmıştım en son hatırladığım comfortta silik çıktı öbür markalarda hiç yoktuBu değerinize rağmen erken gebelik testinde çıkmadımı hangi testti erken gebelik testi
Diğer markalar neydi hatırlıyor musun acaba. Benim henüz reglim geçmedi yarın regl günüm. Bende awox yaptım çok silikti 4 gün öncesinde. Bugün erken gebelik yaptım çıkmadı. Belirtilerim adete belirtilerine benziyor ama daha öncesinde bu kadar uzun süren bel ağrım olmamıştı. Ve kasıklarıma batma oluyor sende de böyle olmuşmuyduValla 3 tane farklı marka yapmıştım en son hatırladığım comfortta silik çıktı öbür markalarda hiç yoktu
Ben hepsini günüm geçtikten sonra yapmıştım hemen hemen öbürü frelydi bende bu belirtiler yoktu mide yanması olmuştu çok fazla bide göğüs hassasiyeti çok aşırı fazlaydı bunların haricinde belirtin var mıDiğer markalar neydi hatırlıyor musun acaba. Benim henüz reglim geçmedi yarın regl günüm. Bende awox yaptım çok silikti 4 gün öncesinde. Bugün erken gebelik yaptım çıkmadı. Belirtilerim adete belirtilerine benziyor ama daha öncesinde bu kadar uzun süren bel ağrım olmamıştı. Ve kasıklarıma batma oluyor sende de böyle olmuşmuydu
Mide yanması bende de oldu 4 gün önce falan bir kaç gün mide yanması çektim. Ve midem de ağrıyordu. Göğüs hassasiyetim çok az bir şekilde olduBen hepsini günüm geçtikten sonra yapmıştım hemen hemen öbürü frelydi bende bu belirtiler yoktu mide yanması olmuştu çok fazla bide göğüs hassasiyeti çok aşırı fazlaydı bunların haricinde belirtin var mı
Mide yanması bende de oldu 4 gün önce falan bir kaç gün mide yanması çektim. Ve midem de ağrıyordu. Göğüs hassasiyetim çok az bir şekilde oldu. Ayrıca hiç bir regl öncesinde kasıklarım hiç böyle sancılı baskılı olmadı.
Mide yanması bende de oldu 4 gün önce falan bir kaç gün mide yanması çektim. Ve midem de ağrıyordu. Göğüs hassasiyetim çok az bir şekilde old
Öyle yapacam artıkBilemiyorum en iyisi geçmesini bekleyip kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?