2. Kedi almayı düşünüyorum kedisi olanlar yardımm

Aynen işte tekir kızım

Sarışın bir tekir ama ben onun bebesini nerelere verem

Kendisi sokaktan geldi bebeleri sokağa atamam ki
evet söyleyince bazen tepki gösteriyorlar cins olmayanların hakkı yok mu anne baba olmaya diye ama ne yazıkki gerçeklerde ortada tekir ilanları dönüp duruyor kimse almıyor,en iyisi yavrular heba olacağına kısırlaştırmak:KK43:birde insanlar alıp geri getiriyor o daha fena.ona çok sinir oluyorum.

arkadaşınızın çok vicdansız olduğunu belirterek lafa başlamak istedim. ben de 9 haftalık hamileyim evdeki kedimden vazgeçmek aklımın ucundan bile geçmedi hatta 2 hafta kadar önce başka bir bebek kediye geçici ev sahipliği de yaptık. misafir kedimiz bizimle yaklaşık 2 hafta kadar kaldı. bu süreçte her şeyden önce sizin soğukkanlı olmanız lazım.
öncelikle iki kedinin cinsiyetleri ve yaşları farklı ise kesinlikle her şey çok daha kolay olacaktır. biz bunun avantajını görmüş olduk. çünkü bu durum rekabet duygusunu en aza indiriyor ve böylece saldırganlıkları kısmen de olsa azalıyor. biz yeni gelen kediye evdeki bir odayı hazırladık. oraya ayrı mama, su, kum koyduk. gün içerisinde bizim kontrolümüz dahilinde eski kedinin yenisinin odasına girmesine izin verdik. eski kedi odayı koklarken yeni kediyi de evin diğer odalarında gezinmesi için bıraktık.
başlangıçta çok hırçınlardı. hatta bizim melek huylu kedi inanılmaz saldırganlaştı. ama gün geçtikçe ikisininde sinirlenmeleri azalmaya başladı. aynı odada kontrolümüz dahilinde vakit geçirmeye başladılar. ama evde yokken yine ayrı odalarda duruyorlardı. ve bi gün işe giderken yeninin odasını kapatmayı unuttum ve eve geldiğimizde oyun kavga karışık bi halde bulduk. birbirlerine kızmayı, sinirlenmeyi bırakmışlardı ama yine de bi çekinme durumu vardı. muhtemelen yeni kedi bizle kalmaya devam etseydi çok iyi arkadaş olacaklardı.
yani demem o ki zamana yayın. acele etmeyin. başlangıçta saldırabilirler. brbirlerini dövebilirler. inanamayacağınız sesler çıkarabilirler. ama eviniz çok eğlenceli bir hale gelcek eminim. şimdiden bol şans ve iyi eğlenceler dilerim.

Herkese merhaba
Evde bir tane instagramdan sahiplendiğim bir kedim var. Çok seviyorum onu. Dün arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve evdeki kedisini bana vermek istediğini söyledi. Yoksa sokağa atacakmış. Bende evdeki kedimle anlaşıp anlaşamama konusunda kararsız kaldım. 2 kedisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
arkadaşınıza öncelikle Allah vicdan versin, karnında bebek var ama vicdan duygusu 0.Böyle bir insana arkadaşım demem utanırım.

sorunuzun cevabına gelecek olursam da kediler öyle pat diye anlaşamaz çünkü şu an evdeki kedinizin kendi alanına düşman/rakip geliyor.hakimiyet savaşları :KK62: yavaş yavaş alışacaklar.önce ayrı odalara duracaklar , 1 hafta sonra mama kaplarını değiştirin onunkinden o , öbürününkinden diğeri yesin.odalarına birbirinin yastıklarını bırakın.kokularına alışsınlar yani.1 hafta da böyle devam etsin.sonra kontrollü bir şekilde ikisini de kucakta tutarak birbirine koklatın.1 hafta da böyle koklatın.sonra kontrollü bir şekilde açın kapılarını.önce birbirlerini kabullenmiş ama yüzlerine bile bakmayan Leyla ve Necla gibi olacaklar.:dondurma: ama bu aşamadan sonra birbirlerini boğazlamazlar.
bu 1 hafta yazdıklarım genelde en saldırgan kediler için.siz ortalama 4'er gün yapsanız yeter eğer kedi minnoşsa.en rahat geçiş bu şekilde olur :spor:

Herkese merhaba
Evde bir tane instagramdan sahiplendiğim bir kedim var. Çok seviyorum onu. Dün arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve evdeki kedisini bana vermek istediğini söyledi. Yoksa sokağa atacakmış. Bende evdeki kedimle anlaşıp anlaşamama konusunda kararsız kaldım. 2 kedisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Kedinin cinsine karakterine göre değişir bu durum benim kedim british shorthair kendi halinde kendi dünyasında bi kedi 2.kediyi aldığımda günlerce kapının arkasından çıkmadı aç susuz kaldı orda diğer kedide çok hareketliydi ne zaman bizimki kafasını çıkarsa tısladı pençe attı 1 hafta sonra diğer kediyi sahiplendirmek zorunda kaldık 2 hatta 3 kedisi olan tanıdıklarım var ama ya kediler kardeş yada bebeklikten birlikte olan kediler diğer türlü anlaşmaları çok zor

Kedilerin cinsiyeti nedir? Mesela benim kedim erkek bir defasında erkek kedi getirmiştim dört gün dayanabildim. Çünkü baya kavga ediyorlardı. Kedim zarar görmesin diye iade etmek zorunda kaldım. Sonra dişi getirdim. Onunla da ilk günler biraz zıtlaştı getirdiğim dişi daha bebekti tabi pat diye anlaşmalarını beklemeyin. Sonuçta o evinizi sahiplendiği için mekanında başkasını istemez. Ama zamanla alıştılar. Şimdi arada bir minik minik kavgaları oluyor fazla müdahale etmiyorum.

kedim kız diğer kedi de kız. Benim kedim 9 yaşında sahiplenmek istediğim kedi 6 aylık☺️

yeni kediyi ayrı bi odada tutun bir süre maması suyu tuvaleti yatağı ayrı olsun önce eve alışsın az. sonra ikisini tanıştırın. ama zorla falan değil hep tuttuğunuz odanın kapısını açın kendi çıksın odadan ya da sizin diğer kedi onun yanına gitsin keşfetsin. ikisine oyuncak oynatın falan birinin gözü önünde diğerini kıskandırır gibi sevmeyin ama durdukyere gıcık kapabiliyolar birbirlerine. bir süre aalışsınlar sonra oynamaya başlarlar kendi kendilerine. çok birbirlerini boğacak kadar kavga etmedikleri sürece de karışmayın arada hırlaşmalarına. ben baya bi kedi bakıyrum eve her yeni kedi getirdiğimde söylediğim sırayla kaynaştırıyorum. en kıskanç hırçın olanı bile 2 3 hafta sonra yeni kediyle koyniş koyniş yatıyo oluyo. sevecen canlılar onlar çok sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. bbaşlta evdeki kedi biraz rahatsız olur kendi bölgesine yabancı kedi geliyo ama alışır sonra. arkadaşınıza da yuh diyorum lütfen sokağa bırakmayın kediyi eve alışan hayvanlar yapamıyo sokkata

2 tane kedim var ve 1 aylik bebegim var. Hic aklimdan sokaga atmak gelmedi. Evlat onlar ya atilir mi alin o kedicigi yazik. Kedilerin bir birlerine alismalari 2 ayi bile bulabiliyor sabirli olmaniz lazim once ayri odalar sonra siz evdeyken kisa kisa ayni oda sonra zamanla sure uzayarak devam. Siz yokken bir sure hep ayri oda. Valla 2 yildir bir aradalar bazen hala kavgalari oluyor cok sert bazende oyun oynuyorlar. Siz masraflardan kacinmiycaksaniz zor gelmiycekse alin

Herkese merhaba
Alışır arkadaşım. Ama ikisini hemen aynı odaya salma. Önce 2. yi kafesle onun yanında tut. Alışsın incelesin. İlk baş hırlayacaktır.Ama kafesle tuttuğundan güvende hissedecek yakınlaşacaktır. Daha sonra yine kafesten çıkartmadan kafesin kapağını açarak tut bu şekilde 1 haftada alışır yavaş ve sabırla

Kedinizin yeni gelene başta tepki vermesi çok normal. Biraz sıkıntılı bir süreç oluyor başta ama birbirlerine zarar vermedikleri sürece ilişkilerine müdahale etmeyin onlar eninde sonunda kendi aralarında bir hiyerarşı kuruyorlar ve birbirlerinin varlığını kabulleniyorlar. Gerekirse başta mama, su ve kum kaplarını ayırın, daha sonra birleştirirsiniz. Benim farklı yaş ve zamanlarda evlat edindiğim 4 kedim var. Zamanla birbirlerine alışmayan kedi görmedim. En büyük kedim alıştı ama diğerlerine pek sokulmaz. Diğerleri ise kanka oldular. Örneğin fotodaki iki kedim başta çok kavga ediyordu, o kadar ki yeni geleni ayrı odaya koymak zorunda kalmıştım. Ama sonra alıştılar ve artık birbirlerini yalıyorlar ve birlikte uyuyorlar.
kankalar_kk.webp

Kedinizin yeni gelene başta tepki vermesi çok normal. Biraz sıkıntılı bir süreç oluyor başta ama birbirlerine zarar vermedikleri sürece ilişkilerine müdahale etmeyin onlar eninde sonunda kendi aralarında bir hiyerarşı kuruyorlar ve birbirlerinin varlığını kabulleniyorlar. Gerekirse başta mama, su ve kum kaplarını ayırın, daha sonra birleştirirsiniz. Benim farklı yaş ve zamanlarda evlat edindiğim 4 kedim var. Zamanla birbirlerine alışmayan kedi görmedim. En büyük kedim alıştı ama diğerlerine pek sokulmaz. Diğerleri ise kanka oldular. Örneğin fotodaki iki kedim başta çok kavga ediyordu, o kadar ki yeni geleni ayrı odaya koymak zorunda kalmıştım. Ama sonra alıştılar ve artık birbirlerini yalıyorlar ve birlikte uyuyorlar.
Eki Görüntüle 2578427
Bu kedilerin cinsiyeti ne?kısırlar mı?

Back
X