2.kedi sorunsalı lütfen yardım edin :(

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
36
Balıkesir
Arkadaşlar benim Tomris adında dünyalar tatlısı bir tekirim var.7 aylık civarında.Ben nereye gitsem gelir,sadece benimle uyur,onu çaırdığımda uyuyor olsa dahi uyanır yanıma koşar vs.Kızım bana aşık gibi yaşıyordu taki 2.kediyi alana kadar.Diğer miniğim sarman daha 1 aylık.Paytak paytak koşuyor falan.Dünyalar tatlısı bir oğlan.Tabi o gelince Tomris çıldırdı.Ona gidip tıslamalar onun gezdiği yerleri koklamalar pati atmalar.En çok ta o bana aşık kedi bana tıslıyor , 'kkkh' yapıyor , kendini elletmiyor sevdirmiyor adını söyleyince dönüp bakmıyor bile.Daha geleli de 2 gün oldu miniğin.Tomris için kötü mü yaptım bilmiyorum.Alışırlar mı ve daha önemlisi Tomris eski haline döner mi lütfen yardım edin :(

kediler çok kıskanç hayvanlardır.. aman onun eşyalarını ona kullanma mümkünse ayrı tut bir süre alışana kadar hatta alışınca çok güzel oyunlar oynayacaklarına eminim ama çok kıskandırma tomrisi derim ben kolay gelsin işin zorrr :)

Tomris kıskanıyor belli ki..:9:
İnsanlarda da durum aynı değil midir.. Yeni doğan kardeş kıskanılır yani..
Ama sonuçta hem kendisi için hem yeni gelen pisi için harika bişey bu..
Kısa süre sonra geçecek ve mutlu mesut oynamaya başlayacaklar.. Dert etmeyin..

Ama Tomris miniği patileriyle kitleyip ısırıyor vuruyor.Minikte ona karılık vermeye çalışıyor durum pek parlak değil gibi

Sizin gözetiminizde bir araya gelsinler birkaç gün..
Sonrasında alışılmış bir durum olacak her ikisi için de..

9 aylık bir kızım var. Bugün 2 aylık civarında ikinci bir kedi getirdim eve :) Erkek galiba :) Kızımı odasına kapadım. Yeni geleni başka bir odaya aldım şimdilik. Çok ürkek. Kendini sevdiriyor, mırlıyor ama bir yandan da korkuyor. Yeni gelen bize alıştıktan sonra mı ikisini karşılaştırmalıyım? Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Kızımla aramız çook iyi. Benden uzaklaşır diye çok korkuyorum. Küsüp, huyu değişir mi :(

Tomris, sizi kıskanmış :) bu kesin. Alışamama ihtimali de var. Bu yüzden, evine aldığı 2. kediyi sahiplendirmeye çalışanları da gördüm. Tabi, alışıp alışmayacağını zaman gösterecek.
Siz, Tomris'in yanında diğer kedinizle fazla ilgilenmeyin.

Back
X