2 kere boşanmış adamla olur mu?

Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
çok afedersiniz de sizin kafatasınızın içinde sünger mi var? 2. sayfa gündemi olmaya mı özendiniz? Madde mi kullanıyorsunuz?

Konu sahibi,son konularınız gerçek dışı konular mı
Bu konuları art arda açıp sonra da çekirdeğinizi alıp koltuğa oturup yorumları okudukça kahkaha attığınızı düşünüyorum artık.Yoksa 100 kişiye sorsanız 99 ununun hemfikir olacağı böyle bir konu açmazdiniz herhalde

Konu sahibi siz sosyolojik bir araştırma filan mı yapıyorsunuz? Yani bu kadar olayı hayatın olağan akışında, bir insanın üstüste yaşaması mümkün değil.Ya burdaki cevapları analiz edip tez yazıyorsunuz, yada çekirdek çitleyip gülerek cevapları okuyorsunuz ! Hangisi yaptığınız? Mune Mune lütfen konu sahibini araştırın, sansasyonel konular açıp kk yı sabote ettiğini düşünüyorum.

Konu sahibi,son konularınız gerçek dışı konular mı
Bu konuları art arda açıp sonra da çekirdeğinizi alıp koltuğa oturup yorumları okudukça kahkaha attığınızı düşünüyorum artık.Yoksa 100 kişiye sorsanız 99 ununun hemfikir olacağı böyle bir konu açmazdiniz herhalde
Aynı şeyi aynı anda düşünmemiz tesadüf olamaz

Adam tabiki inkar edecek. Ne demesini bekliyorsun? Evet karilarimi dövdüm, tecavuz ettim demesini mi? Yani bazen gercekten aklim almıyor. Ben boyle bir konu acmaya bile utanirim. Hangi akilla soruyorsun bunu bize??? O adamdan kacmak icin ne olmasini bekliyorsun???

Kızım sen bela mı arıyorsun ya .
İlla evlenicen yani bu ne istek .
Kör topal dayakçı mayakçı adam
Valla bu kadat kadın cinayeti neden oluyor anladım artık

Adam tabiki inkar edecek. Ne demesini bekliyorsun? Evet karilarimi dövdüm, tecavuz ettim demesini mi? Yani bazen gercekten aklim almıyor. Ben boyle bir konu acmaya bile utanirim. Hangi akilla soruyorsun bunu bize??? O adamdan kacmak icin ne olmasini bekliyorsun???
Ya sınır uçlarını tirmalayip sinirlendirecek milleti,sonra da mune gelecek ban ban ban :silah:
Baksanıza kendi buluyor söylüyor ve de gösteriyor en can alıcı tepe attırıcı cümleleri :tokat:

İç çamaşırı konusunu ✅
2 kere evlenmiş ayrılmış döven, tecavüz eden erkek ✅

Sıradaki konular:
Annesiyle birlikte yaşamak isteyen ⛔
10 yaş küçük erkek. ⛔
Cimri erkek ( gerçi iç çamaşırı fantezisi olan cimriydi galiba) ⛔
Pasaklı erkek.⛔

Aklıma geldikçe ekleyeceğim şimdilik bu kadar 👋
Size hapse giren ex flörtümü ve Saadet zinciri kuran ex flörtümü anlatacaktım daha ama tepki aldım 😎

Konu sahibi siz sosyolojik bir araştırma filan mı yapıyorsunuz? Yani bu kadar olayı hayatın olağan akışında, bir insanın üstüste yaşaması mümkün değil.Ya burdaki cevapları analiz edip tez yazıyorsunuz, yada çekirdek çitleyip gülerek cevapları okuyorsunuz ! Hangisi yaptığınız? Mune Mune lütfen konu sahibini araştırın, sansasyonel konular açıp kk yı sabote ettiğini düşünüyorum.
Yani karşıma doğru kişi çıkmaması benim suçum değil.

ZATEN çoğu erkek kadin istemesede ilişkiye girmeyi tecavüz görmüyor. Akilli kadınmış 'ne güzel şikayet etmiş. Ve bu adam şiddeti belki tepme tokat bisey saniyor bir tokatta olsa gidip almışlar raporu çokta iyi etmişler. Bence su soruyu sormanız bile hata kadinlar hemde 2 kadın yalan mi söylüyor. Valla evlilikte tecavüzü çoğu kişi dilw getiremez helal olsun demiş

Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
Belanızı mı arıyorsunuz?

Evlilik içi tecavüz sayılmaz diyenler var cümlesinden sonra zihniyetinize diyecek sözüm kalmadı. Sırf imza attınız diye istemeden zorla sizinle ilişkiye girmesi normalse içiniz bunu hazmedip kabulleniyorsa ne ala, hiç düşünmeden evet deyin. Doktorların da hiç işi gücü yok erkek düşmanları olarak vücudunda hiçbir darp izi bulunmayan kadınlara darp raporu vermişler zaten. Evlenin bence

Ya sınır uçlarını tirmalayip sinirlendirecek milleti,sonra da mune gelecek ban ban ban :silah:
Baksanıza kendi buluyor söylüyor ve de gösteriyor en can alıcı tepe attırıcı cümleleri :tokat:
Valla cevabimi 3 kere duzelttim banlanmamak icin. Ama sanirim uye genel.olarak sorunlu bir tipmis. Uyduruyor bile olabilir. Yoksa bir insan bu kadar aptal olamaz (bana ordan bir ban cek mune)

Başlıktan iki kez boşanmış adamla evlenilmez yazacaktım ki detayı okuyunca kesinlikle ne evlenin ne iş yapın. Ayrıca sizin çocuğunuz varsa asla ama asla evlilik düşünmeyin. Ben ikinci evliliğini yapmış ve hatta evlilik içi tecavüze de uğramış biri olarak söylüyorum ikinci evlilik yapmayın . Olan çocuğunuza olur. Asla mutlu olamazsınız bu adamla. İş için bile iletişim kurmayın. O muhtemelen sizdeki kararsızlığı sevmiş iş vs ayağına sizi ikna etmeye çalışacak. Sakın sakın sakın derim

Back
X