2 kere boşanmış adamla olur mu?

Siz onların darp raporunu tecavüzü vs nerden biliyorsunuz? Adam oturup bunları size mi anlattı. Hiç inandırıcı değil.

Hiç bulaşma sakın macera mi arıyorsun tecrübelisin bir de boşanmış ve çocuklu bir kadın olarak. Doğrudur iki kadın birden iftira atmaz apaçık ortada yani

Benim mesajım gayet açık!! Karşınıza çıkmayan tipleri hikayeleştirip yazmanız sizin suçunuz diyorum.Yeterince eğlendiniz artık diyorum!
bu nasıl konu?banlıyken okudum bu akşam.tüm herkes banlanmışş.konu sahibi ben sizi inandırıcı bulmuyorum artık.gerçekse de bir an önce kendinize bir çekidüzen verin annesiniz siz.yoksa istediğiniz gibi yaşayın derdim

Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
O işlerole kolay deıl .Eşimle tartışmıştım astım krızım tutmuştu.Doktora gıtmıstım ne oldu uzuldunuz mu yada bişey mi tetıkledı dedı.Onemlı deıl eşimle tartıştım bıraz dedım .Vucudumda ıncelemedıgı yer bırakmadı .

Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
Parası var dıye kendını atese atma hemen engelle 4 rekatta sukur namazı kıl

bu nasıl konu?banlıyken okudum bu akşam.tüm herkes banlanmışş.konu sahibi ben sizi inandırıcı bulmuyorum artık.gerçekse de bir an önce kendinize bir çekidüzen verin annesiniz siz.yoksa istediğiniz gibi yaşayın derdim
Benim konumda kendi aralarında tartışan üyeler oldu. Bir de bazı üyeler hakaretvari yorumlar yazmış, umrumda mı değil tabiki, ben sadece olumlu ve yardımcı olma amaçlı yazanları dikkate alıyorum

Benim konumda kendi aralarında tartışan üyeler oldu. Bir de bazı üyeler hakaretvari yorumlar yazmış, umrumda mı değil tabiki, ben sadece olumlu ve yardımcı olma amaçlı yazanları dikkate alıyorum
iş hayatınız var mı sizin?bence bu erkekleri bir kenara bırakıp başka şeylerle ilgilenin.yazdıklarınız doğruysa bu kadar toksik adamı birden bulmanızda sizin de suçunuz vardır

Benim ne gibi bir suçum olabilir ki?
adamın eşlerinin aldığı darp raporlarına uzaklaştırmalara bile inanmamışsın.sence hiç suçun yok mu?o cezaevindekini ve saadet zinciriyle ilgili adamı da böyle bulmuşsundur.kesin sinyaller vermişlerdir bizler yanlış adamlarız diye ama sen dikkate almamışsındır.bunları bu gece bir düşün istersen derim

adamın eşlerinin aldığı darp raporlarına uzaklaştırmalara bile inanmamışsın.sence hiç suçun yok mu?o cezaevindekini ve saadet zinciriyle ilgili adamı da böyle bulmuşsundur.kesin sinyaller vermişlerdir bizler yanlış adamlarız diye ama sen dikkate almamışsındır.bunları bu gece bir düşün istersen derim
Hemen başından bitiriyorum zaten, sinyali alır almaz, bu yüzden ilişkim de yok.

Araştırmışsınız kadınlar beni dövdü deyip morluk olmasa da rapor alıyormuş. Bu cümlenizden sonrasını kesin yorumumdan sonra okuyacağım çünkü gerisi teferruat. Ah be kardeşim, resmen kötü adamı aklamak için uğraşıyor zihnin. Kendini yakma etme. Ne beyfendi ne ahlaklı adamlar vardır. Zoru başarıp bundan uzaklaş emin ol ilerde şükürler olsun dedirtecek biri çıkacaktır. Yeter ki inan. Hadi diyelim dayak yalan ama 2 evlilik yürütememiş. Nasıl kendini emanet edeceksin. YAPMA ETME! Gerisini okudum ve ekliyorum bir kere ağzınız yanmış bir de evladınız var. Arkana bakma asla arkadaşlığı mazlumluğu yerin dibine batsın. Uzak dur kardeşim. Bir evlatla boşanmış olma duygusu da sana yanlış evlilik yaptırabilir. Allah aşkına uzak dur. Eğer manevi inancın var ise Allah a dua et kalbin rahat yuva kurasın. Bak kalbin rahat değil ki buralara sorular soruyorsun. Nasıl Kendini emanet edeceksin demiştim nasıl evladını emanet edeceksin. Güvenmeee... İnanma... Uzaklaştıktan sonra kallbin aklın sakinledikten sonra emin ol burda sana yapma diyen herkese hak vereceksin. Allah a emanet ol.

Son düzenleme:
Leylacim gecenlerde yanilmiyosam 2.evlilik icin tecrubeli bayanlarin hatta ozellikle annelerin fikirlerini almistin

Senin hayatina girecek kisinin minimum derecede hatasi olmasi gerek cunku senin bir kizin var

Bu adamin hakkinda soylenen seyler dogruda olabilir iftirada ama ates olmayan yerden duman cikmaz.

Buyuzden temkinli davran ve yaklaşma derim ben.

Back
X