- 1 Aralık 2025
- 8
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi mugeeeezby
Merhaba 2 kere klomen+ovitrelle tedavisi oldum ve sonuç negatif. Doktorum Hsg filmi istedi. Bu durumu yaşayan var mı? Hsg zor ve acılı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomenden sonra bir de femara denemeyi sorun doktorunuza.Merhaba 2 kere klomen+ovitrelle tedavisi oldum ve sonuç negatif. Doktorum Hsg filmi istedi. Bu durumu yaşayan var mı? Hsg zor ve acılı mı
Doktorum rahim filminden sonra Femera deneyelim dedi ama Femera bulmakta sorunmuş bu aralar muadil letu var dediler. Tekrar Femera mı denesem yoksa rahim filmi çekilip kesinleştirsem mi çok arada kaldımKlomenden sonra bir de femara denemeyi sorun doktorunuza.
Hsg’yi ben anestezili çekildim. İşlem biter bitmez uyandırıldığımda regl sancısı vardı sadece.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu. Kimisi çok acıyor demiş kimisi hiç sorun yaşamadım demişti ben de araştırmıştım.
Benim doktorum bu tedaviden önce rahim filmi çekelim önce demişti. Yani sizin sıralama hatalı zaten. Tüpler açık mı kapalı mı bilmeden bu tedaviyi yapmak anlamsız demişti. Siz rahim filmini bi çekilin önce.Doktorum rahim filminden sonra Femera deneyelim dedi ama Femera bulmakta sorunmuş bu aralar muadil letu var dediler. Tekrar Femera mı denesem yoksa rahim filmi çekilip kesinleştirsem mi çok arada kaldım
Banada rahim filmi çekilmek daha mantıklı geliyor . Valla hiç hatırlıyorum hazır şekilde eczaneden aldık ama çok zor buldukBenim doktorum bu tedaviden önce rahim filmi çekelim önce demişti. Yani sizin sıralama hatalı zaten. Tüpler açık mı kapalı mı bilmeden bu tedaviyi yapmak anlamsız demişti. Siz rahim filmini bi çekilin önce.
Bu arada femara heryerde var bildiğim kadarıyla. Birkaç eczane gezin. Ovitrellenin zor olduğunu duymuştum ama. Bir de kaç mm de vurdunuz iğneyi
Bir sorun çıktı mı? Ben yıllardır düzenli adet oluyorum eşimin testleri de çok iyi hormonlarım çok iyi ama olmadı iki kere denemede. 3.5 yıldır evliyizBende 2 kez denedikten sonra hsg çekilmiştim çok ağrılı değil bir an adet sancısı giriyor gibi bi acı
Çıkmadı. 3.5 yıldır deniyor musunuz?Bir sorun çıktı mı? Ben yıllardır düzenli adet oluyorum eşimin testleri de çok iyi hormonlarım çok iyi ama olmadı iki kere denemede. 3.5 yıldır evliyiz
1 senedir deniyoruzÇıkmadı. 3.5 yıldır deniyor musunuz?
Çektirin aklınızda kalmasın zaten önemli bi adım korkulacak bişey de yok hah sonrası problem yoksa da gebelik olabiliyor verilen ilaçtan dolayı geçirgenlik artabiliyor1 senedir deniyoruz
Anladım teşekkür ederim. Siz gebe kaldınız mıÇektirin aklınızda kalmasın zaten önemli bi adım korkulacak bişey de yok hah sonrası problem yoksa da gebelik olabiliyor verilen ilaçtan dolayı geçirgenlik artabiliyor
Nerde çektirdiniz acabaHsg sonrası oldu ama kimyasal oldu![]()
Yok yumurta kaç mm di iğne vururkenBanada rahim filmi çekilmek daha mantıklı geliyor . Valla hiç hatırlıyorum hazır şekilde eczaneden aldık ama çok zor bulduk
22 mmdiYok yumurta kaç mm di iğne vururken