2 kere kürtaj sonra terk

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım vardı. Erkek. Aslında arada sırada olan selamı da kesmemin sebebi evli olmasına rağmen sevgili edindiğini öğrenmemdi..Çok uzun bi aradan sonra bana msj atmış nasılsın diye.
Biraz konuşunca üzüntülü olduğunu söyledi ne oldu deyince aşağıda yazacaklarımı anlattı. Ben bu anlattıklarından sonra gerçekten erkekler ne kadar bencil olabiliyormuş deyip nefret mi etsem yoksa acısam mı bilemedim. Sizin fikirleri merak ettim selamı sabahı yine mi.kesmeliyim acaba

Tamamen onun anlattığı şekilde yazıyorum:

Sevgili edinmiş dediğim gibi. Evliliği evlilik değilmiş aynı evin içinde ayrı ayrı yemek yiyip ayrı odalarda kalıp hiç konuşmuyorlarmış. 2 çocuk var yaşları büyük. Karısından hiçbişi göremediği için birine kapılmış sevgili olmuşlar.
Bu arada bu arkadaş baya cimridir, bir kurumda yönetici ama arabası olduğu halde heryere otobüsle gider asla çok çok zorunlu olmadıkça yerinden oynatmaz arabasını benzinli diye. Sevgilisi de her akşam mesai çıkışı bunu işyerinden kendi arabasıyla alıyor, ofisine götürüyormuş. Orda yemek yapıp arkasından malum işi tamamlayıp adamı tekrar evine bırakıyormuş gece geç saatlerde...Tabi bu arada planlar yapılmış geleceğe yönelik hep..Kız hamile kalmış tabi adam halen evli aldırmışlar. 6 ay sonra yine hamile kalmış tekrar aldırmışlar... ( koptuğum yer )

Kız annesiyle yaşıyormuş ve annesine adamı açıklamış hayatımda böyle biri var boşanacak evlenicez diye. Annesi kesinlikle istememiş hem yaş farkı hem evli olması hem de mezhep farkı ama dediğine göre en çok mezhep ve yaştan..Adam da bunu öğrenince kızla bigün buluşup ayrılalım demiş bu işin geleceği yok, ailene karşı gelemezsin demiş ( kız 38 yasında) Kız ağlamış falan ama arkadaş kesin kararlı ve ayrılmışlar...Sonra dediğine göre ayrılık acısı çekmiş falan..

Sonra karısıyla da araları iyice bozulmuş ve karısına evden gitmesini söylemiş (lojmanda oturuyorlar) Karısı da memleketine geri dönmüş. Boşanmayı kabul etmiş davaları görülmüş karar çıkacakmış sadece. Karısını öyle bir anlattı ki işte bana düşman gibiydi, yemeğimi kendim yapardım, ütümü herşeyimi, evde kendi.odamda yaşar hale geldim son 3 senedir de hiç konuşmuyorduk...Dedim bi kadın bu kadar kötü olabilir mi durduk yere? Neden öyle sence dedim? Bilmiyorum baştan beri öyleydi diyor.
Sonra şu da var karısı mahkemeye demiş ki kocam hep koro lara gidiyordu ve hep bayanlarla yazısıyordu..Adamda gerçekten de müzik ve koro takıntısı var ve o korolardaki bütün bayanları face ten ekliyordu benim bildiğim...

Sonra sevgilisini onun yenin sevgilisiyle görmüş geçenlerde, 3 gün toparlanamadım diyor. Dedim ki madem boşanacaktın niye ayrıldın 2 kez hamile bıraktıgın birinden, annesi aşılırdı dedim. Bardak kırılmıştı diyor saçma...Şimdi de çok talibim var diyor, heryerden bayan öneriyorlarmış evlilik için. Boşanana kadar tanışın diyorlarmış ama karar çıkmadan istemiyormuş kimseyi. Karar çıkınca aralarından seçersin artık dedim. Cidden komedi

Son düzenleyen: Moderatör:
Himmm evli adamla birlikte olan ve iki kere kurtaj yaptiran kadin cok masum sanki?))
Bence birlikte olsunlar..cok uyumlular..ikiside bes para etmez cunku.

O da masum değil tabi. Ona da boşanıcam demiş kız annesine kadar anlatmış ama benim kafam almıyor artık bu kadarını

Kusura bakmayın da bu mevzunun konuşulması bile mide bulandırıcı. Size ne yani ne diye dinliyorsunuz. Hadi bir saçmalık yapip dinlediniz buraya neden yazdınız. Dert mi bu ya da paylaşmaya değer birsey mi. Yaşınız 18 filan mı boyle bir arkadaşlığa musaade ediyor olmanız korkunç

Eee bu konunun neresine oneride bulunalik ki.sizinle hic bi baglantisi yok zaten.bu arada kim aklina ne esiyorsa yaziyo

Eee sonra..
Dizi anlatir gibi anlatmissiniz.
Bizden ne icin yorum istediniz o kismi cozemedim.
Adama nefret dolu methiyeler mi düzelim?

Kim bilir adam ne yaptı ne haltlar karıştırdı ki eşi soğudu aynı evde o şekilde bi yaşamı tercih etti. Çamur atmak çok kolay sanki kimse acaba bu kadına ne olduda bu hale gelindi demeyecek. Kadın kötü adam aldatabilir mantığa bak. En başından beri öyleyse 2 çocuk yaparken aklı nerdeymiş, direk ayrılsa kendi olmayan karakterine layık bi kadın bulsaymış.

Adamın ne mal olduğu ortada eşinin durup dururken yabancı gibi davranmadığı kesin

Hamile bırakıp ayrıldığı kadınla çok uyumlulular bence barışsınlar. Öyle adamlara öyle kadınlar layık.

Karimla evde aramiz berbat.konusmuyoruz yatmiyoruz yemiyoruz icmiyoruz arkadas gibi sadece.hee hee oldu canim.
Hala buna inan kadinlar var.
Evli adamla beraber olanlar var.
Ikiside birbirine layik igrenc mahluklarmis.beter olsunlar.

Ben olaya farkli yorum yapacagim
Sahsen 38 yasinda olsam,bekar olsam, o ilk bebegi daha aldirmaz dogururdum. Bana ne babasi ne mok yerse yesin. Cocugu kendime doguracam. Aptallik etmis aldirmis hem de iki defa.

çok pişkin bir adam yerinden olsam irtibatımı keserdim. zaten kesin sadece boşanma kararını beklediği falan da doğru değildir.

Back
X