• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim ve yengem

Bence saklayin.

Saklamazsaniz abi kriptoda yine batar (oynamasada batar) ve yine ailenizi borca sokar, belliki yenge ve abi size 1 verilse niye bize 5 vermiyorsunuz diyecek zihniyette.

Ha tabi abi ile yenge bu kadar futursuz tipler olmasa niye saklayasiniz ki? Insan olan esime yapildi, kiz kardesinede yapilsin der ama burada durum farkli.
Ben saklamak istemiyorum ortaya çıkınca bu sefer sen kredi ödemedin derler bence

Gecen günde yazmıştım abinize 500 bin, düğün,altın derken zaten 1 milyonun üzerinde harcama yapmışlar borcsuz evlendirmişler 2 kere batmış aileniz Ödemiş yani nereden baksan 3-4 milyon gitmiştir en düşük ihtimalle belki daha fazlası.

Aileniz size yardım ediyor diye gelininden ve oğlundan izin alacak değil ve neden saklayacaksınız saklamayın tabi.
3 4 milyon gitmedi öyle 4 4lük kilolarca altınlı düğün de olmadı 5 bilezik 5 altın set vs takmadılar yine beyaz eşya salon aldılar bir de salon tutuldu işte daha uygundur aman aman da kriptoda batmadı şimdi hakkını yiyemem o zamanın parasıyla 15 bin aldılar pandemide şimdi de 250 bin istemiş milyonlar değil

3 4 milyon gitmedi öyle 4 4lük kilolarca altınlı düğün de olmadı 5 bilezik 5 altın set vs takmadılar yine beyaz eşya salon aldılar bir de salon tutuldu işte daha uygundur aman aman da kriptoda batmadı şimdi hakkını yiyemem o zamanın parasıyla 15 bin aldılar pandemide şimdi de 250 bin istemiş milyonlar değil
Gecen sene 500 bin şimdi 250 bin 750 bin.Düğünü,takısı,eşyası, kriptosu derken o zaman yine 1 milyonu gecer 1,1.5 civarı olmuştur yani laf söz söyleme hakları yok size verecekleri para için.

Gecen sene 500 bin şimdi 250 bin 750 bin.Düğünü,takısı,eşyası, kriptosu derken o zaman yine 1 milyonu gecer 1,1.5 civarı olmuştur yani laf söz söyleme hakları yok size verecekleri para için.
Orası öyle bence de yok ama annem de 250 istedi yok dedik sana verdiğimizi duyarsa abin küser diyor. Zaten ben aldığımı da ödeyeceğim orası ayrı

Vallahi seni çok iyi anlıyorum, anlattıklarından belli ki sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun, kimseye bir haksızlık da etmiyorsun , iyi bir insansın Canım.
Bence evini gönül rahatlığıyla al, saklama da , emeğinin karşılığı bu, kimsenin kıskançlığı senin sevincini gölgelememeli. Senden değerlisi yok. Kendini asla sıkma,üzme.

Para pul mevzularindan degil ama boyle insanlar gercekten ugursuzluk getiriyor. Nasil kem gozleri varsa olacak iş olmuyor 😂
Aldıktan sonra soyleyin bence. Tapuyu elinize alın ondan sonra bilsinler.

Arkadaşlara katılıyorum. Söyleyin ama tapuyu aldıktan sonra hatta ödemesi bitince söylersiniz. Çünkü bu tipler bence de kem gözlü oluyor. Kafayı sana takmış belli ki kıskançlıktan patlıyor. Aman ha bu kadınla hiçbir şeyinizi paylaşmayın.

Back
X