2 kere olmayan bir şeyi 3.kere denemek aptallık mı?

bu sistemle uğraşmam ,önce puanımın yettiği iyi bir bölüm dahilinde kaydımı yaptırır okurken şansımı denerdim ki böyle yapan çok insan var en azından zaman kaybı yaşamazdım.

evet haklısınız kızlar biliyorum bir yerde hata var ama sık sık kitap okurum günde hiç çözmesem en az 5o soru çözüyorum denemeler çok iyi ama sınavda olan oluyor

inşallah :) ama yoruldum psikolojik olarak çöktüm
Böyle düşünme.. Ben fakülteyi ilk kazandığımda nerdeyse aralarında en küçüktüm.. İnsanların kaçıncı denemeleriydi,çok fazla büyükler bile vardı :)
İstediğin seveceğin işi yapmak kadar güZel bişey yok. Ömür boyu o işi yapacaksın,unutma.. İnsanlar sırf okumuş olmak için okuyorlar ve sonra işini sevmeden yapan zoraki çalışan insanlar oluyorlar.
Gece gündüz deme çalış. Gezme,tozma yok. Ayda bir kere ödül olabilir sadece,o da aylık soru çözme hedefini tamamlarsan :)
Kazanırsın,yeter ki pes etme..

daha yaşınız küçük denemeye devam ..
bütün ömrünüzü etkileyecek bir durum meslek seçimi..
sevdiği işi yaparak para kazanmak zaten çok büyük bir lüks bizim ülkemizde..
pes etmeyin ..
öylemi dersin devam mı türkçeye yani gerçekten ama gerçekten korkmaya başladım artık seneye de kazanamazsam sanırım gerçekten kafayı yiyeceğim

yok sınav daha açıklanmadı ama sorular açıklandı sonucu tahmin edebiliyorum yani kazanamayacağımı tercih vermicem puanım kırılmasın diye.

yani her durumda 3. kere sınava gireceksin öyle mi?

bu durumda çalışma stilini vs tamamen gözden geçir. demek ki bi yerlerde yanlış yapıyosun. ayrıca işsiz kalma ihtimalini de göz önüne al. sınavına gir. sonuca göre tekrar düşünürsün.

gerçekten hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:) canım vallahi normal de hiç bir konuda pes etmem ama artık rüyalarıma kadar giriyor olaylar kazananları gördüğümde bir kez daha kendimden nefret ediyorum bir şeyi beceremedim diyorum imkanım olduğu halde

çok teşekkürler zaten bu ihtimaller beni bitiriyor

Anahtar cümlen şu olsun; kimse çalışmaktan ölmez.

Çalış. Deliler gibi çalış. İstediğini al.

3. De kazananlar gördüm

Anahtar cümlen şu olsun; kimse çalışmaktan ölmez.

Çalış. Deliler gibi çalış. İstediğini al.

3. De kazananlar gördüm
çok teşekkürler yorum için inşallah ya diyorum ki antreman kurslarına da yazılıp aynı zamanda tekrar sınava çalışayım ama bu seferde çok yorulucam.Çok antremandan dolayı sınava çalışamicam. Sonra da gelmezse ne yaparım falan yani canım ben artık ne yapacağımı vallahi şaşırdım çevreme soruyorum herkes başka bir şey diyor çıldırıcam resmen

Aptallik degil tabi ki ,vazgecmeyin ama yanlis giden bi seyler var onlari duzeltmeniz gerek.

Edebiyat sinavi bu haftasonu degil mi,daha sinava girmeden neden kotu gecmis muamelesi yapiyosunuz ?

Sosyal kotu gecmis olabilir ama edebiyat sinavi harika gecebilir oyle degil mi?

Gunde kac soru cozuyosunuz mesela ?

Sanırım o daha da kötü geçer ( çünkü sosyale güveniyodum evet dedim ya olmadı ama sosyal kötüydü günde ortalama 80-90 civarı bazen 100 ama şu an bıraktım çalışmayı

19 yaşında kazanıp 23-24 civarı mezun olsan bir şey kaybetmezsin. İstemediğin bi bölümü okumanı istemem. Seneye de olmazsa istediğin başka bi bölümü tercih edip açıktan da okuyabilirsin.

teşekkürler yorum için.Evet öğretmen atamaları malumunuz ama ısrarla çok istiyorum atamaları en azından başka branşlara nazaran iyi beden eğitiminin mesela ataması türkçeden daha iyi.Acaba diyorum artık vazgeçip ona mı hazırlansam gerçekten ne yazdığımı bile bilmiyorum kafam o kadar karışık ki

19 yaşında kazanıp 23-24 civarı mezun olsan bir şey kaybetmezsin. İstemediğin bi bölümü okumanı istemem. Seneye de olmazsa istediğin başka bi bölümü tercih edip açıktan da okuyabilirsin.
Çok teşekkürler yorum için haklısın ama diyorum ya mat ve fen temelim koca bir sıfır bu yıl hem ona çalışıp hem besyo için antremanlara gitsem olurmu acaba?

Sanırım o daha da kötü geçer ( çünkü sosyale güveniyodum evet dedim ya olmadı ama sosyal kötüydü günde ortalama 80-90 civarı bazen 100 ama şu an bıraktım çalışmayı

Sorununuzun kaynagini bulduk bile ... Coook az soru cozuyosunuz.

Mezun durumdasiniz,tum gununuz ders calismak icin musait ,neden sadece 100 soru ?

Rehberlik yardimi alacaginiz bi hoca bulun ilk olarak ,siz calisma sistemini bilmiyosunuz ,calismanizi yeterli sanip kazanamayinca kendinizi sucluyosunuz ama yeterli degil bu calisma .

Ayni seyleri yapip farkli sonuc beklemek hata olur,sisteminizi toptan degistirip,hakkiyla calisip girin sinava,sonuc istediginiz gibi olur.

Gerçekten az mı ( konu tekrarlanıra ağırlık veriyorum ondan dolayı süre sıkıntım oluyor ve ancak bu kadar çözebiliyorum.Rehber hocalarına danışmam mı bir çoğuna danıştım hiç bir fayda etmedi.Zaten bende bir gariplik olduğu kesin tüm imkanlara rağmen kazanamamak gerçekten az insanın başardığı bir şey

Gariplik sizde degil size sinavin sistematigini ogretmeyen sozde rehberlik hocalarinda !

Gunde en az 250-300 soru cozmeniz gerekiyo sizin,soruyla pekistirilmeyen hicbi konu kalici olarak ogrenilmez,unutursunuz.

Fen calismaniza gerek yok zaten,ygs matematigini calisip gunde matematikten de 50- 100 soru cozersiniz,oh miss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…