2 kere regl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Ayin 8 inde regl oldum 6 gun surer genelde 13 unde bitti tamamen 2gun gecti bugun yine oldum hemde cokcok fazla agrili ( neden boyle olmus olabilir agri hic olnadigi kadar cok .. nasil gecer..
--16 yasindayim

(Yine regl yle ilgili oldugu icin buraya yaziyorum)

-----------
Regl oldum ama simdide keske olmasaydim diyorum canim o kadar yaniyo ki yurumek istemiyorum ama ayaktayken hic bi agrim yok oturdugum veya yattigim an karnim parcalaniyo sanki bide bacaklarim kopuyo :'((((((( nasil gecer sadece boyle agir ben mi geciriyorum okulda 4. ders oldum bianda agri girdi bianda oldum8. Derse kadar hic birine girmedim hocada kotu oldugumu gorunce izin verdi .......... :'((

Son düzenleme:
belki geç çatlayan yumurtaların vardır onlar çatladığı için olmuş olabilir 3 güne geçmezse bir doktora görün ağrın da çatladığı içindir sabaha geçer

sen gelişim çağındasın ben de o yaşlarda çok değişik şeyler yaşıyodum doktora da gittim doktor ultrasonla karnıma baktı sorular sordu bu kadar, kanaman aşırı olursa bekleme hiç git doktora genç kız oluyosun artık alış bunlara korkacak hiç bişey yok inan ki ben kendim gitmiştim

Ben uzun yıllardır çoğu ay iki kere regl oluyorum.Bunun için 2 sene önce doktora gittim.Kist ,hormon dengesizliği gibi sorunlardan kaynaklanabilir diye.Bir şey bulamadı stresden olabilir dedi.Evli olup olmadığımı sordu,hayır diyince genç kızlarda olabiliyor dedi.

Sakın ihmal etme, ben yine gitmeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
belirtmediğiniz için bilemem. kadın doğuma gitmem lazım derseniz sorgulamaz zaten.
Peki iste babama onu demeyede cekiniyorum tesekkurederim

Babana söylemene gerek yok ki senin sağlık sigortan babanın üzerinedir zaten nüfus cüzdanınla devlet hastanesine kadın doğum uzmanıyla görüşeceksin
Ben normalde yol felan pek bilmiyorum ni kac seyden dolayi pek serbestde degilim tek gidemezmisim gibi geliyo ama net. Den bakicam yakin nere var t:// tesekkur ederim

Peki gitmeye calisicam tesekkur ederim ..

Babana ne için gittiğini söyleme sende. Yine de bir görün doktora. İyi yada kötü.
Bende bugün regl oldum. Oldukça ağrılı..... Öleceğim sandım.

Canım ilk reglini ne zaman oldun?

Sıkıntı,stres,hava değişikliği vs bunların hepsi birer sebep.
bende zaman zaman boyle duzensız olabılıyorum
Ama birde reglin ilk 2 senesinde bu gibi düzensizlikler görülebilir ben 1 sene boyu 15 günde 1 olmuştum,düşün.
Sonradan düzene giriyor.
Birde senin sıkıntılarının oldugu bır donem bunlada alakalı olabılır.
Kendıne dıkkat et,uzme kendını tatlım. Mumkunsede doktora görün ki daha saglıklı olsun senin ıcın.

Babana ne için gittiğini söyleme sende. Yine de bir görün doktora. İyi yada kötü.
Bende bugün regl oldum. Oldukça ağrılı..... Öleceğim sandım.
Ne icon gittigimi soylemessem cok fazla sorusturur goturmez diye dusunuyorum m herzamankindrn coooook fazla agrim kramplar giriyo teskkur ederim

Ilk 14 yasimda oldum normalde boyle oldugu olmustu ama bu sekilde degil ay da 2 kez ama sonlarina dogru falan cok bazen oluyodu ama boyle agru olmuyodu ( peki cok tesekkur ederim

Kadın doğum yada jinekolog için gideceğim dersen çok mu soruşturur? Özel günlerimle alakalı dersin.

canım ALLAH yardımcın olsun bebeğim ya
teyzen halan babannen falan yok mu onlara söyle seni götürsünler olmaz mı ki
belkide strestendir
benim de bir keresinde tam 5 ay olmadı stresten di hala bişeyi takayım kafaya gecikir falan öyle yani
ama gene de ihmal etme git mutlaka

Baba tarafindan kimseyle yakin degilim anne tarafiylada gorusemiyorun yasak ama yarin teyzemi bi ariycam ama onunla gitmende maalesef mumkun drgil babamla amin .. peki tesekkur ederim

Ozel gunlerle alakali desem gotururde ona da ben cokcokcok utanirimm :| tesekkur ederim

Çok tatlısın.Utanma yahu.Baban da biliyordur artık senin genç kız olduğunu=)
Bak ben zamanında yüzme sporuyla uğraşıyordum.Havuza gittiğimizde ,regl olduğumuzda mecburen hocamıza söylüyorduk=)Hatta regl olduğumuzda herkes havuzda yüzerken biz kara antremanı yapardık .E tabi bütün havuz anlardı.Gel zaman git zaman alıştık.Utanmaz olduk=)

Tesekkur ederim ama utanmak elimde degil (

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…