belki geç çatlayan yumurtaların vardır onlar çatladığı için olmuş olabilir 3 güne geçmezse bir doktora görün ağrın da çatladığı içindir sabaha geçer
Doktora gitmem mummmkuun degil ben cok utanirim( tesekkur ederim
utanacak bir şey yok, normal değil yaşadığınız. illaki düşündüğünüz şekilde bir muayene olacak değil.
Utandigim sey doktora gitmek degil kii bunu babama soylemek
Utandigim sey doktora gitmek degil kii bunu babama soylemek
Peki iste babama onu demeyede cekiniyorumbelirtmediğiniz için bilemem. kadın doğuma gitmem lazım derseniz sorgulamaz zaten.
Ben normalde yol felan pek bilmiyorum ni kac seyden dolayi pek serbestde degilim tek gidemezmisim gibi geliyo ama net. Den bakicam yakin nere var t:// tesekkur ederimBabana söylemene gerek yok ki senin sağlık sigortan babanın üzerinedir zaten nüfus cüzdanınla devlet hastanesine kadın doğum uzmanıyla görüşeceksin
Ben uzun yıllardır çoğu ay iki kere regl oluyorum.Bunun için 2 sene önce doktora gittim.Kist ,hormon dengesizliği gibi sorunlardan kaynaklanabilir diye.Bir şey bulamadı stresden olabilir dedi.Evli olup olmadığımı sordu,hayır diyince genç kızlarda olabiliyor dedi.
Sakın ihmal etme, ben yine gitmeyi planlıyorum.
Ne icon gittigimi soylemessem cok fazla sorusturur goturmez diye dusunuyorum mBabana ne için gittiğini söyleme sende. Yine de bir görün doktora. İyi yada kötü.
Bende bugün regl oldum. Oldukça ağrılı..... Öleceğim sandım.
Canım ilk reglini ne zaman oldun?
Sıkıntı,stres,hava değişikliği vs bunların hepsi birer sebep.
bende zaman zaman boyle duzensız olabılıyorum
Ama birde reglin ilk 2 senesinde bu gibi düzensizlikler görülebilir ben 1 sene boyu 15 günde 1 olmuştum,düşün.
Sonradan düzene giriyor.
Birde senin sıkıntılarının oldugu bır donem bunlada alakalı olabılır.
Kendıne dıkkat et,uzme kendını tatlım. Mumkunsede doktora görün ki daha saglıklı olsun senin ıcın.
Kadın doğum yada jinekolog için gideceğim dersen çok mu soruşturur? Özel günlerimle alakalı dersin.
Baba tarafindan kimseyle yakin degilim anne tarafiylada gorusemiyorun yasakcanım ALLAH yardımcın olsun bebeğim ya
teyzen halan babannen falan yok mu onlara söyle seni götürsünler olmaz mı ki
belkide strestendir
benim de bir keresinde tam 5 ay olmadı stresten di hala bişeyi takayım kafaya gecikir falan öyle yani
ama gene de ihmal etme git mutlaka
Ozel gunlerle alakali desem gotururde ona da ben cokcokcok utanirimm :| tesekkur ederim
Tesekkur ederim ama utanmak elimde degil
Çok tatlısın.Utanma yahu.Baban da biliyordur artık senin genç kız olduğunu=)
Bak ben zamanında yüzme sporuyla uğraşıyordum.Havuza gittiğimizde ,regl olduğumuzda mecburen hocamıza söylüyorduk=)Hatta regl olduğumuzda herkes havuzda yüzerken biz kara antremanı yapardık .E tabi bütün havuz anlardı.Gel zaman git zaman alıştık.Utanmaz olduk=)
Baba tarafindan kimseyle yakin degilim anne tarafiylada gorusemiyorun yasakama yarin teyzemi bi ariycam ama onunla gitmende maalesef mumkun drgil babamla amin .. peki tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?