2.kez aldatıldım

bu kadar üzülme önemli olan şu an farketmiş olman zararın neresinden dönsen kardır bence canım yüklenme kendine :)

'Eşim/sevgilim beni aldattı ama affettim. Hata yaptı, bir daha yapmayacak' bla bla deyip devam edenlere örnek olsun.

Uzulmeyin demek geliyor icimden ama faydssiz biliyorum. En azindan neden affettim diye kendinize kizmayin. Inanin bunlar bir ders bir sinav. Hayatta her sey yasanmasi gerektigi icin yasaniyor. Siz bunu ne olursa olsun yasayacakmissiniz. Aldatilacakmissiniz. Ben de aldatildim acisini bilirim hem de benimki cok daha kotu cok daha trajikti. Yandim yakildim ah tuf ettim kendime küstüm sonra dedim ki yasayacagim varmis. Olanda bir hayr olmayan da bin hayr arayin derler. Simdi her soz nafile. Cok yanar iciniz. Hatta ne kadar kissaniz da yine af dilese de affetsem derseniz. Ama bunlar kangrenli iliski. Aldatmak tamamen bir karakter meselesi. Bir kereye mahsus degil. Kim olsa da aldatir. Sizi aldattigi kizi da aldatir yani. Bu toksik iliskiden kurtulmaya bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…