- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
- Konu Sahibi betrayedgrl
-
edememişim işte ben öyle sanıyordum. benle ilk tanıştığında çocuk gibiydi. ona erkek gibi davranmayı giyinmeyi konuşmayı ben öğrettim
He ne güzel işte sizin öğrettiğinizi başkasıyla güzel güzel kullanır artık.edememişim işte ben öyle sanıyordum. benle ilk tanıştığında çocuk gibiydi. ona erkek gibi davranmayı giyinmeyi konuşmayı ben öğrettim
Bi yapan birdaha yapar diye bir söz var bu kaçıncı kez kanıtlandı bilemiyorum. Uzulme bosver kurtulduğuna sevinşuanda o kadar kötü durumdayım ki gece bir gram uyku girmedi gözüme yemek yiyemiyorum . erkek arkadaşıma tam 5 sene emek verdim adam ettim. beni 2.kez aldatırken yakaladım hemde aynı kişiyle. 4 ay önce konuşmaya başlamışlar yeniden. madem beni sevmiyordun ne diye söylemedin başka biri olduğunu gerçekten anlayamıyorum. ilk aldatışında niye affettin diye soracaksınız. çünkü çok seviyordum. pişmanlıktan ağladı karşımda. bende samimiyetine inandım. ama anladım ki o dökülen yaşlar timsah gözyaşlarıymış. kendime çok kızıyorum. gerçekten barışma diyen arkadaşlarımı dinlemediğim bir kere aldatan yine aldatır demelerini önemsemediğim için çok pişmanım. çok üzgünüm.
Hep böyle olur zaten üzgünüm.edememişim işte ben öyle sanıyordum. benle ilk tanıştığında çocuk gibiydi. ona erkek gibi davranmayı giyinmeyi konuşmayı ben öğrettim
Daha önce aldatılmış biri olarak affetmeyin! Affetmek tekrar yapmaya davet etmektir pişman olmazlar devam ederler 5 sene emek verdiğinize üzülmeyin bir ömrü heba etmeyin yeter. Aldatıldım affetmedim dinlemedim bile kendinize saygı duyun bırakın gitsin zaten gidicek...şuanda o kadar kötü durumdayım ki gece bir gram uyku girmedi gözüme yemek yiyemiyorum . erkek arkadaşıma tam 5 sene emek verdim adam ettim. beni 2.kez aldatırken yakaladım hemde aynı kişiyle. 4 ay önce konuşmaya başlamışlar yeniden. madem beni sevmiyordun ne diye söylemedin başka biri olduğunu gerçekten anlayamıyorum. ilk aldatışında niye affettin diye soracaksınız. çünkü çok seviyordum. pişmanlıktan ağladı karşımda. bende samimiyetine inandım. ama anladım ki o dökülen yaşlar timsah gözyaşlarıymış. kendime çok kızıyorum. gerçekten barışma diyen arkadaşlarımı dinlemediğim bir kere aldatan yine aldatır demelerini önemsemediğim için çok pişmanım. çok üzgünüm.
Barıştın mı yoksa neden konuyu silin diyorsunkonuyu silermisiniz lütfenn
seni ne ilgilendirir kiBarıştın mı yoksa neden konuyu silin diyorsun
Geçmiş olsunşuanda o kadar kötü durumdayım ki gece bir gram uyku girmedi gözüme yemek yiyemiyorum . erkek arkadaşıma tam 5 sene emek verdim adam ettim. beni 2.kez aldatırken yakaladım hemde aynı kişiyle. 4 ay önce konuşmaya başlamışlar yeniden. madem beni sevmiyordun ne diye söylemedin başka biri olduğunu gerçekten anlayamıyorum. ilk aldatışında niye affettin diye soracaksınız. çünkü çok seviyordum. pişmanlıktan ağladı karşımda. bende samimiyetine inandım. ama anladım ki o dökülen yaşlar timsah gözyaşlarıymış. kendime çok kızıyorum. gerçekten barışma diyen arkadaşlarımı dinlemediğim bir kere aldatan yine aldatır demelerini önemsemediğim için çok pişmanım. çok üzgünüm.
seni ne ilgilendirir ki
elin oğlunu “adam etmeye” uğraşana kadar kendinize kıymet verseydiniz. Ayrıca adam edememişsiniz de; ama normal olan bu, adam yetişkin, karakteri oturmuş, bu saatten sonra kim onu nasıl değiştirecek?adam ettim.
evet barıştım isteyen istediğini desin afettimGayet ilgilendirir hem de hepimizi, verdiğin cevaba göre adam etmen gereken biri daha var, hoş ilkini de edememişsin zaten de, tövbe estağfurullah
evet barıştım isteyen istediğini desin afettim
Zararin neresinden donsen kardır gecms olsun yapan bida yapar ztn affetmycktnz huylu huyundan vazgcmzzşuanda o kadar kötü durumdayım ki gece bir gram uyku girmedi gözüme yemek yiyemiyorum . erkek arkadaşıma tam 5 sene emek verdim adam ettim. beni 2.kez aldatırken yakaladım hemde aynı kişiyle. 4 ay önce konuşmaya başlamışlar yeniden. madem beni sevmiyordun ne diye söylemedin başka biri olduğunu gerçekten anlayamıyorum. ilk aldatışında niye affettin diye soracaksınız. çünkü çok seviyordum. pişmanlıktan ağladı karşımda. bende samimiyetine inandım. ama anladım ki o dökülen yaşlar timsah gözyaşlarıymış. kendime çok kızıyorum. gerçekten barışma diyen arkadaşlarımı dinlemediğim bir kere aldatan yine aldatır demelerini önemsemediğim için çok pişmanım. çok üzgünüm.
Bize ne yahu, sanki bize affediyon.evet barıştım isteyen istediğini desin afettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?