• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez aldirmak

camdankalp2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
178
3
26
Diğer
merhabalar
kendimi berbat hissediyorum birkac ay once bebegimi aldrimak zoruna kaldim . dogum kontrol hapiyla korunmaya devam ettim. ve yine kahretsinki hamile oldugumu ogrendim 4 haftalik. ve ben yine aldirmak zorundayim lanet olsun ki! ama vicdanim cehennem gibi benimle catismakta ne yapacagim bilmiyorum.....

sebep ne eşiniz mi istemiyor ekonomik durumunuz mu uygun değil ? ne kadar da kolay diyorsunuz aldırdı aldırıcam diye kalbi atan bir canlı elbette vicdanınıza acı verir rüyalarınıza girer

esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya

aldırma sebebinz ne.... Allah kimseyi böyle bi ikilemde bırakmasın aminnn.... acizane tavsiyem bebek isteyenlerin ve bebeği olmayanların açtığı forumları bi okuyun belki karar vermenzde ardımcı olur anladığım kadarı ile çok zor durumdasınz... Allah yardımcnz olsun

isin kotu yani bu yaptigim igrenc seyleri girdigim gunahlari kimse bilmiyor. cocuk aldirdigimi kocam olucak adam bile bilmiyor. herseyi kendi icimde yasiyorum biktim tukendim bu yuk beni olduruyor .lanet olsun ya lanet olsun!

esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya

bu nasıl bir düşünce ya sadece çok sinirlendim bişey yazamıcam

Sizin bir onceki konunuzu hatirliyorum. O konuda da laflarinizla ben de dahil hepimizin sinirlerini bozmustunuz.
Ben artik sizin burda milletin sinirlerini germek icin konu actiginizi dusunuyorum kusura bakmayin. Bu kadar karsiysaniz, dogurganliginiz bu kadar fazlaysa birden fazla yontemle korunun o zaman. Tuplerinizi baglatin, baska yontemler kullanin. Bu konuda yazabilecegim en sakin cevap bu.

eski konularimi okuabilirsiniz aldirmak istememin cok nedeni var su an buraya tek tek yazacak takatim yok.evet kizanlar olabilir sayanlar sovenler artik herseye hazirim ben bile kendimi bir canavar gibi dusunuyorum artik. hic yapmak istemiyorum mecburum

isyan içeren cümleler kuruyorsunz muhtemelen farkında değilsinz... hz Allah haşa meşgul mükü sizin durumunuzu bilmyecek burada sizi haklı bulabilecek insanların çıkacabileceğini sanmıyorum sizi kıran yorumlar okuyabilirsinz.....

Ilk kurtaj konunda anlayis gostermistim sana
ama bu defa kizacagim camdankalp!

Esinle aran iyi degil madem nasil cinsellik yasiyorsunuz?
Hadi yine aldatma girisiminde bulunmasin diye desem
bu da kabul edilebilir bir gerekce degil

Lutfen esin de korunsun
niye tek tarafli korunuyorsunuz ?

Ve bu defa aldirma
Allah bile razi degil
Belki o evlat sizin hayatinizin donum noktasi olacak
israrla gelmek istiyor
Lutfen aldirma!!

ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm

Madem hamile kalmayı BU KADAR istemiyorsun neden başka yöntemlerle değilde kontrol hapıyla korunmaya devam ediyorsun anlamadım...

Çocuk yapacak kadar güvenmiyosunuz ama koynuna girecek güveniniz tam maşallah.
Hani bana laf düşmez ama can alma konusunda kendinde hak gören bir insanın düşüncesine saygı duyamıyorum..

kimselere anlatamiyorum buraya yaziyorum birileriyle paylasmaya ihtiyacim oldugu icin. kotu bir canavar oldugumu belkide sizlerden duymak beni kendime getirir ama oda ise yaramicak biliyorum cunku coktan randevu bile aldim. benim inancim sifir artik. hep celiski hep celiski. neyim ben ya neyim. keske dunyaya gelmeseydim..

Back
X