- Konu Sahibi camdankalp2013
o nasıl bir isyan töbe haşa. kendinize gelin! daha neler duyucaz ya.nefsnzn kurbanı mı oluyosunuz yatağa girerken anlamıyorum ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLM GÜNLÜK............ben geldim
HANİ SANA SON yazdığımda tedaviyegidiyorum......DÖNÜŞTE sana güzel haberlerimi
getiririm demiştim ya.....
olmadı günlük
şu an sana gözyaşları içindeyazıyorum bunları
Demiştim YA hani UMUDA YOLCULUK BAŞLIYORdiye.....işte o UMUDA YOLCULUK umutlarım tükenmiş
şekilde son buldu geçen gün
....
çok ağladımçok yıkıldım
ben bende değildim BİTTİM RESMEN.....
HAYALLERİM YİNE HAYAL OLDU günlük.....5.tüp bebek denememin sonucuda negatif oldu
maalesef.........
AHHHH GÜNLÜK 7 YIL oldu evleneli:123: 7 yıla 5 tüp bebek denemesi :94:sığdırdım ben
Yüreğimde öyle büyük bi yaravar ki tarifi imkansız..7 yıldır her ay umutla bekliyorum olmayacağını bile bile umudumu kesmiyorum
ALLAH 'TAN....
SONRA GİDİYORUM TEDAVİYE
öyle zorluklara katlanıyorum ki sonunda BEBEĞİMEkavuşmak var çünkü
ama yine ne var koskaca bi sıfır(0).........
İSYAN etmiyorum ama inan artık negatif görmektengebelik testi yaptırıp ve her testin sonucunu heyecanla bekleyip
sonunda da koskoca bi sıfır 0 almaktan çok yoruldum.....
OYSA benim , bizim ne hayallerimiz vardı bir BEBEĞE DAİR.....
ŞİMDİ DESELER bana hemen git tedavi ol ve hamilekalacaksın hemen koŞar giderim
AMA artık tüp bebekte benim için UMUT olmaktan çıktı......5 denemenin sonunda hiç hamilekalamadım ki galiba artık bizim sorunumuza TÜP BEBEK TE çare
değil......
BİLMİYORUM BELKİDE boşa bu çabalarımbelkide hiç kaderimde yoktur ANNE OLMAK
isyan etmiyorum yinede çünkü RABBİM beni h.z AİŞE VALİDEMİZİN imtihanıyla sınıyo biliyorum
vücudumda iğnelerin:94:ilaçların etkisi geçmeden koca bir NEGATİF aldım yineşu an elimde BEBEĞİMDEN KALAN embriyo fotoğrafından başka bişey yok ve ona bakıp bakıp ağlıyorum
BEBEĞİM diyorum ona ,çünkü o her ne kadar benim vücudumda CAN bulmasada ,o benim BEBEĞİMDİ o bizden
bir parçaydı......
EVET DÜNYA DÖNÜYOR VE ben yeni umutlariçin yaşamaya mecburum.......her ne kadar hep bi yanım eksikte kalsa
......
peki şimdi ne mi olacak?HAYATIMDA hiç bişey değişmeyecek yineben yine çocuksuz monoton bi hayat yaşamaya devam edeceğim:18::18:
Yine EŞİMİ dünyanın en mutlu ERKEĞİve en mutlu BABASI yapamayacağım
YİNE doktor masasına BEBEĞİMİ görmek için değildetedavi için yatacağım.....
yine etrafımda ki hamilelerin göbeklerine iç geçirerekbakacağım..yine en sevdiğim ismi bebeğime
koyamayacağım.....
yine o en sevdiğim beşiği ve bebek elbiselerini bir BEBEĞİM olmADIĞI İÇİNALAMAYACAĞIM........
yine o hep heves ettiğim hamile kıyafetlerindengiyemeceğim.....
YİNE topluluk arasında diğer kadınlar hamilelik hikayelerinibebeklerin doğum hikayelerini
ve bebeklerinin yaramazlıklarından
bahsederken ben hep susacağım anlatacak bişeyim olmayacak çünkü
yine hamilelik nedirmide bulantısı nedir
aşerme nedir bilemeyeceğim ve 9 ay sonra doğum sancısı nedir öğrenemeyeceğim
ve en kötüsüdebelkide ben hiç bir zaman ANNE olamayacağım......... VE o CENNET KOKUSUNU hiç bir zaman tadamayacağım.........
eğer ÖMRÜMÜN sonunda ANNE olamazsam şöyle geçen yıllarıma DÖNÜP BAKTIĞIMDAbir BEBEĞE
sahip olamadığım için PİŞMANLIK
olmayacak hayatımda çünkü ben ona kavuşmak için çok çabaladım
çok uğraşlar verdim
ama oher defasında gelmekte inat etti
çünkü.........
ALNIMIZA ANNE BABA olmak yazılmamış olmadı derimyinede RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI olanı versin hayırlı değilse eğer bi evlada
sahip olmak vermesin
ALLAHIM TÜM ÖZENENLERE bizede yaşatsın bu muhteşem duyguyu
...........................AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.......................
kimselere anlatamiyorum buraya yaziyorum birileriyle paylasmaya ihtiyacim oldugu icin. kotu bir canavar oldugumu belkide sizlerden duymak beni kendime getirir ama oda ise yaramicak biliyorum cunku coktan randevu bile aldim. benim inancim sifir artik. hep celiski hep celiski. neyim ben ya neyim. keske dunyaya gelmeseydim..
ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm
AMİİİİİİİİN......sağolun......Allah yardımcınız olsun melek181. inşallah en kısa zamanda,en sağlıklı şekilde bebeğinze ait olursunuz.ancak sizin gibi yürekliler gelir,aksini düşünenlern hakkından![]()
ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm
isin kotu yani bu yaptigim igrenc seyleri girdigim gunahlari kimse bilmiyor. cocuk aldirdigimi kocam olucak adam bile bilmiyor. herseyi kendi icimde yasiyorum biktim tukendim bu yuk beni olduruyor .lanet olsun ya lanet olsun!
esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya