• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez aldirmak

kocanı istemiyorsun ama boşanamıyorsun da hamile kal aldır hamile kal aldır..ona çocuk yapmak istemiyorsun ya..peki neden o evdesin sen,elin ayağın tutuyor mu? neden bi iş bulup kendini kurtarmıyorsun oradan?dediğine göre senin kocan sübyancı arkadaşım 13 yaşındaki kızlarla konuşan bir sapık..aslında bu konu bu kadının eşi için suç duyursu niteliği de taşıyor bence!

burada bi arkadaş anlatmıştı,annesi 1 hafta sokakta yatmış sonra bi çay evinde mi ne işe girmiş orada kalmılşar da yine çocuklarına sahip çıkmış kadın..istedikten sonra çareler tükemez ama....

Allah kimseyi boşluğa düşürmesn.gülerken, mutluyken Allahı hiç düşünmüyosunzda, bebek gibi size lütfedilmiş bir canı bela olarak görüp mü allahı hatırlayarak isyan ediyosunuz. çok acı

​evlendiğinden beri anne olmak için çabalayan bu yolda çok mücadele vermiş biri olarak size asla hak vermiyorum.
bunun hak verilecek hiç bir yanı yok zaten madem ki istemiyosunuz bunun önlemini alabilirsiniz....

ŞU YAZDIKLARIMI OKUYUNDA benim ve benim gibi bu yolda uğraşanların neler çektiğini anlarsınız belki.............

SLM GÜNLÜK............ben geldim:10::10:
HANİ SANA SON yazdığımda tedaviye :10::10:gidiyorum......DÖNÜŞTE sana güzel haberlerimi:49::49::emir_bebek::emir_bebek: getiririm demiştim ya.....
olmadı günlük:14::14::14::14:
şu an sana gözyaşları içinde :43::43:yazıyorum bunları:5::5:
Demiştim YA hani UMUDA YOLCULUK BAŞLIYOR :10:diye.....işte o UMUDA YOLCULUK umutlarım tükenmiş:50::50: şekilde son buldu geçen gün:14:....
çok ağladım :43:çok yıkıldım:5:ben bende değildim BİTTİM RESMEN.....

HAYALLERİM YİNE HAYAL OLDU günlük.....:14:5.tüp bebek denememin sonucuda negatif oldu:50:maalesef.........
AHHHH GÜNLÜK 7 YIL oldu evleneli:123: 7 yıla 5 tüp bebek denemesi :94:sığdırdım ben

Yüreğimde öyle büyük bi yara:43: var ki tarifi imkansız..7 yıldır her ay umutla bekliyorum olmayacağını bile bile umudumu kesmiyorum:14::14:ALLAH 'TAN....
SONRA GİDİYORUM TEDAVİYE:10:
öyle zorluklara katlanıyorum ki sonunda BEBEĞİME:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kavuşmak var çünkü:14::14:ama yine ne var koskaca bi sıfır(0).........

İSYAN etmiyorum ama inan artık negatif görmekten :43::43:gebelik testi yaptırıp ve her testin sonucunu heyecanla bekleyip:69::69: sonunda da koskoca bi sıfır 0 almaktan çok yoruldum.....
OYSA benim , bizim ne hayallerimiz vardı bir BEBEĞE DAİR:emir_bebek::emir_bebek:.....

ŞİMDİ DESELER bana hemen git tedavi ol ve hamile:49: kalacaksın hemen koŞar giderim:10:
AMA artık tüp bebekte benim için UMUT olmaktan çıktı......5 denemenin sonunda hiç hamile:49: kalamadım ki galiba artık bizim sorunumuza TÜP BEBEK TE çare :14:değil......

BİLMİYORUM BELKİDE boşa bu çabalarım:50:belkide hiç kaderimde yoktur ANNE OLMAK:14:
isyan etmiyorum yinede çünkü RABBİM beni h.z AİŞE VALİDEMİZİN imtihanıyla sınıyo biliyorum:43:

vücudumda iğnelerin:94:ilaçların etkisi geçmeden koca bir NEGATİF aldım yine:43:şu an elimde BEBEĞİMDEN KALAN embriyo fotoğrafından başka bişey yok ve ona bakıp bakıp ağlıyorum:43::43:BEBEĞİM diyorum ona ,çünkü o her ne kadar benim vücudumda CAN bulmasada ,o benim BEBEĞİMDİ o bizden :14::14:bir parçaydı......

EVET DÜNYA DÖNÜYOR VE ben yeni umutlar:emir_bebek::emir_bebek: için yaşamaya mecburum.......her ne kadar hep bi yanım eksikte kalsa:50::50:......
peki şimdi ne mi olacak?HAYATIMDA hiç bişey değişmeyecek yine:14::14:ben yine çocuksuz monoton bi hayat yaşamaya devam edeceğim:18::18:

Yine EŞİMİ dünyanın en mutlu ERKEĞİ :38: ve en mutlu BABASI yapamayacağım:14:

YİNE doktor masasına BEBEĞİMİ görmek için değilde:14::14: tedavi için yatacağım.....

yine etrafımda ki hamilelerin göbeklerine iç geçirerek:43: bakacağım..yine en sevdiğim ismi bebeğime :14::14:koyamayacağım.....

yine o en sevdiğim beşiği ve bebek elbiselerini bir BEBEĞİM olmADIĞI İÇİN :14:ALAMAYACAĞIM........

yine o hep heves ettiğim hamile kıyafetlerinden :14::14:giyemeceğim.....

YİNE topluluk arasında diğer kadınlar hamilelik hikayelerini:49: bebeklerin doğum hikayelerini:emir_bebek: ve bebeklerinin yaramazlıklarından:55: bahsederken ben hep susacağım anlatacak bişeyim olmayacak çünkü:43::43:

yine hamilelik nedir:49:mide bulantısı nedir:5::5:aşerme nedir bilemeyeceğim ve 9 ay sonra doğum sancısı nedir öğrenemeyeceğim:14::14:
ve en kötüsüde :43::43:belkide ben hiç bir zaman ANNE olamayacağım......... VE o CENNET KOKUSUNU hiç bir zaman tadamayacağım.........

eğer ÖMRÜMÜN sonunda ANNE olamazsam şöyle geçen yıllarıma DÖNÜP BAKTIĞIMDA:50::50: bir BEBEĞE :emir_bebek::emir_bebek: sahip olamadığım için PİŞMANLIK :14:olmayacak hayatımda çünkü ben ona kavuşmak için çok çabaladım :43::43:çok uğraşlar verdim
ama o:emir_bebek: her defasında gelmekte inat etti:5::5::5:çünkü.........

ALNIMIZA ANNE BABA olmak yazılmamış olmadı derim:50::50:yinede RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI olanı versin hayırlı değilse eğer bi evlada :emir_bebek::emir_bebek:sahip olmak vermesin:14::14:
ALLAHIM TÜM ÖZENENLERE bizede yaşatsın bu muhteşem duyguyu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
...........................AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.......................

Allah yardımcınız olsun melek181. inşallah en kısa zamanda,en sağlıklı şekilde bebeğinze ait olursunuz.ancak sizin gibi yürekliler gelir,aksini düşünenlern hakkından:5:

kimselere anlatamiyorum buraya yaziyorum birileriyle paylasmaya ihtiyacim oldugu icin. kotu bir canavar oldugumu belkide sizlerden duymak beni kendime getirir ama oda ise yaramicak biliyorum cunku coktan randevu bile aldim. benim inancim sifir artik. hep celiski hep celiski. neyim ben ya neyim. keske dunyaya gelmeseydim..

o kocan olacak şahıs acaba kendi çocğuyla bırı konuşsa intte babası yaşındakı bı adam olsa bu ne düşünr ınanımıorm anlamıorm ya bı evın içinde ne yaşanır ne olur bız bilmeyiz sen zaten kendine benm söyleyeceklrimi söledin ama yınde evlat çocuk die sabahlara kadar uyumayan allaha yalvaran var senelrece uğraşanlar var onlara değilde nie sana nasıp edıo allah belkide senin daha çok ihtyacanı vardir ..

ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm

Kürtaj meseleniz beni ilgilendirmez de, şu gözyumduğunuz iğrençlik yüzünden hakettiğinizi düşündüm.

Bu nasıl bir insanlık Allah aşkına?

Kocanız 12 yaşındaki çocukları ayartmaya çalışıyor, ve siz o adamı ihbar etmek yerine affedip birde yatıyor musuz?

Sebebiniz ne?

"Aileniz destekçi değil"

Vah , vah çok üzücü.

Nasıl bir kadın böyle bir iğrençliğe göz yumar ?

Siz yakaladınız, bir kaç özürle konu kapandı diymi ?

Niye?

Çünkü adamı boşamak işinize gelmedi,siz niye rahatınızı bozasınız ki?

O çocukları hiç merak ettiniz mi?

12-13 yaşında , babaları yaşında adam tarafından oyuna getirilen çocuklar sizin için hiç birşey ifade etmiyor diymi ?

Bence kürtaj yaptırdığınız için değil, sübyancı bir adamı ihbar etmediğiniz için kendinize yaptığınız hakaretleri hakediyorsunuz!!!

Benim anladığım şu bu tür konulardan;

Eşim tü, kaka, anlaşamıyoruz ama boşanamam kurulu evi niye bırakayım. Aynı evdeyiz napayım hormonlar vs.yatağa da girmem lazım tabii. Çocuk olursa sıkıntı olur en iyisi aldırayım.

Tek sorun rahatınıza düşkünlüğünüz başka hiç bi'şey değil.

Adama sübyancı diyosunuz ama maşallah her ay o bebek karnınıza kendiliğinden yerleşmiyo herhalde.

ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm

Şu yazdıklarınızı okuyunca kanım dondu, 12-13 yaşındaki kız çocuklarıyla aklıma gelen sebep yüzünde mi konuşuyor? Umarım inşaallah öyle değildir:50:

İlk defa birini eleştirmek geçti içimden, eşim evladı yaşındaki çocuklarla niyeti bozuk bir şekilde konuşsa, ben o adamı boşarım, boşamakla kalmaz o çocukların ailelerine ulaşır bu adamın nasıl bir karakterde olduğunu, evlatlarını bu adamdan sakınmalarını söylerim, çocuğumu da alır gerekirse evlere yardıma gider, helalinden ekmeğimi kazanır çocuğuma bakarım, varsın ailem yanımda olmasın, varsın tüm Dünya karşımda olsun, böyle bir adamın yaptıklarına göz yumup birde onunla aynı yastığa baş koymaktansa, o başımı feda ederimde böyle bir adamla bir dakika aynı evde durmam, hiçbir konuda büyük konuşmam ama konu sübyancı bir eşse lokmanında lafında en büyüğünü ederim.

isin kotu yani bu yaptigim igrenc seyleri girdigim gunahlari kimse bilmiyor. cocuk aldirdigimi kocam olucak adam bile bilmiyor. herseyi kendi icimde yasiyorum biktim tukendim bu yuk beni olduruyor .lanet olsun ya lanet olsun!

Zor durumda olsaniz bile aldirmayin cok gunah lanet okuyosun obur cocuguna bisey olur Allah korusun olumlu dusun her cocuk rizkiyla dunyaya gelir.isyan etme sakin....

esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya

Görmez miii tatbiki görüyor ve seni sınıyor. Kocana güvenmiyorsun ama zevkindende geri kalmıyorsun maşallah.
Dua et de yanında ki evladınla sınamasın !!!!!

yazmayım diyorum duramıyorum vatana millete sırf zararsınız eşiniz denen adamın yaptığı resmen suç çocuk istismarı tanısam hemen şikayet ederim, siz de suçlusunuz hem kendi çocuklarınızın hem milletin çocuklarının kanına giriyorsunuz eşinizle beraber

selam
bunalıma girmiş gibi görünüyorsun
sürekli lanet okuman çocuğunu eşine bile haber vermedenn aldırman ve yine aynısını düşünmen bunu gösteriyor gibi
hap seni korumuyorsa başka şekilde korunursunuz
ama şu an o kadar bunalmışsın ki bu aklına gelmiyor
daha önemlisi vicdanınla çatışman
çocuk aldırmanın vebalini kendin de biliyorsun zaten
bu sıkıntılar, bunalım bir gün geçer gider
ama kıydığın canlar geri gelmez
bir hata yapmışsın ikincisini yapma
elbette geçecek inşallah zor günler
ama insan sıkıntılıyken ciddi kararlar vermemeli
yoksa çok pişman olur
onlar doğup büyüyecek ve sana destek olacaklar
birbirlerine destek olacaklar
sen yalnızsan çocuğunu da yalnız bırakma
o kardeşleriyle büyüsün
ileride iyi ki aldırmamışım diyeceksin
şu an aldığın kararlar çok tehlikeli
lütfen buradaki bayanların durumuna bak ve çocuğunu aldırma
yuvanızın bereketi huzuru kaçmasın
diğer çocuğunu aldırdığın için bol bol dua et, bu çocuğunun da hayırlı ve sağlıklı olması için dua et ve onlara sahip çık
sen annesin
Allahın izniyle kendini toparlayacaksın üzülme
ama bunun için Onun merhametine uygun davran

ikinci çocuk için isyanlar edeceğine neden ayağım tutuyor hala ayaktayım yada neden sakat değilim hasta kanser değilim desene.. Allah a isyan kolay yol önce sahip olduklarına bir bak.. forumda çocuk sahibi olmak için yıllarca bekleyenler ve 1 kez bile isyan etmemişler var.. şeytanın oyuncağı olmuş hala o evde durarak saçmalıklar içinde yaşayan insanlara üzülüyorum.. şöyle etrafına bir bak bu sözleri söylemeden bir düşün hayat boyu bir daha evlat sahibi olmayı istemiyor musun? aklına başına al insanlar sence sorunsuz sıkıntısız herkesin hayatı güllük gülistanlık mı sence herkesin sıkıntısı var seninki de bu demekki.. kendinle barış ve düşün bence..Allah hidayet versin arkadaşım inşallah çok geç anlamazsın hatanı içindeki o çocukları öldüren canavar bir gün karşına geçecek merk etme :47:

Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu.

12-13 yaşında kızlarla yazışan bir adamla aynı evde aynı yatağı paylaşıyorsunuz öyle mi??? :53::53:

eşin madem sübyancı, sapık.. neden aynı yatağa girip çocuk yapma ihtimaline fırsat weriyorsun?? aklınızda şüpheleriniz warsa gidişatınız da buna uygun olmalı idi.. evlat sahibi olmak isteyen ne çok insan war, sizlerin oluyor siz de çöpe atıyorsunuz! oof can sıkıcı bir konu..

ah canım ne güzel Allah sana bir evlat vermiş anneliğin ne demek olduğunu biliyorsun ve 2.bebeğini 2.kez aldırmayı düşünüyorsun gerçekten çok üzüldüm çünkü ben 1 yıldır çocuğum olsun diye çabalıyorum 1 yıl uzun bir zaman değil daha uzun bekleyenler için ama beklemek bile çok üzücü belli olmayan birşeyi bekliyoruz kaderimde var mı yok mu bilmiyorum ve şu 1 yıl içinde çok değiştim 1 yıl önceki psikolojimle şimdi ki psikolojim aynı değil bir kadının annelik duygusunu tatmaması kadar üzücü bir durum olabilir mi forum da infertilite bölümüne gir ne kadar çok insan var bir bebeği olsun diye varlarını yoklarını dökenler tabi herşey Allah'tan sen zaten bir kere hata yapmışsın 2.kez hata yapmaya ne gerek var belki de bu senin sınavın birde Allah kahretsin niye hamile kalıyorum hemde ilaç kullanırken demişsin çok yazık sen Allah'ın sana verdiği mucizeyi elinin tersiyle itiyorsun Allah'ın verdiğine karşı çıkıyorsun bir canlıyı öldürüyorsun inan ki çok üzüldüm ama bizim halimizi gör bebeğini aldırma eşinide Allah ıslah etsin ne denir ki madem böyle bir eşiniz var birliktede olmayın nasıl mideniz kaldırıyor anlamış değilim o bebeğe yazık yazık çok yazık...

kızlar aldırma kıyma çocuğuna diyoruz hepimiz ben de dahil ama şimdi düşündüm de bu kişi kocasının küçük yaştaki kızlarla arkadaşlık kurduğunu bilerek o evde ve ona eşlik yapıyor.yani çocuk olacak kadar karı-kocalar..ilkini aldırmış bunu da aldıracak.zaten dertleşmek için de açmamış konuyu öyle diyor..yani ortada bir yuva yok ki çocuk bu yuvaya huzur getirsin..arkadaş sağlıklı olmasına rağmen hala o evde,iş bulayım da kurtulayım gibi bi amacı yok olsa ilk çocuğunu aldırdıktan sora yapardı bunu..ne anneler,kadınlar var ki neler yapıyorlar..bence bu iki insandan doğacak çocuğa da çok çok yazık olur çünkü o çocuk doğsa bile o baba o aile ile yaşamak zorunda.

ayrıca Allah seni sınamıyor arkadaşım mucizesini yolluyor..ama sen isyanlardasın,Allah'a isyan etmek yerine korunma yöntemini değiştir ya da yaşadığın ortamı.

Back
X