• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez aldirmak

Hanımlar,
eleştiriyle hakareti birbirine karıştırmayın olur mu?

12-13 yaşındaki çocuklara ilgisi olan adam, baba duygusundan da yoksundur ayrıca.. çok iğrenerek söyleyecem kendi evladına bile meyilli insanlar war bu şekilde.. yazarken bile midem bulandı

tüylerim diken diken oldu bir sefer aldırın ama ikincisinde korunmayı öğrenmelisiniz
kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir
Allahım benim bebegimi 37.haftamda aldı elimden hemde 3.bebegimdi ben isyan etmedim lanet okumadım
sizi anlayamıyorum hiç anlamıyorum

kocaniz ne derece ahlaksizsa siz de o derece sogukkanli bir katilsiniz

boyle bir insan musvettesiyle ayni evde cocuk buyutebilmeniz de ayri bir igrenclik:47::47:

Konu sahibesi daha önceki bebek aldırma konunuzu da benzer sebeplerle kapatmışız, ne yaşıyorsunuz, ne haldesiniz bilemiyoruz lakin eşinizle yaşadığınız sorunlar, şu andaki ruh haliniz, hiçbirine burada çare bulamazsınız, aksine hem daha çok yıpranıyor hemde gelen yorumlarla rencide ediliyorsunuz, sizin en kısa zamanda bir uzmandan yardım almanız gerekiyor.

Daha fazla incinmemeniz ve bebek sahibi olmak için yanıp tutuşanların okuduklarında üzülmemeleri için konunuz yorumlara kapatılmıştır...

Back
X