• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez aldirmak

ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm

Böyle bir adamla neden hayatını devam ettirip ilişki yaşıyosunuz ve neden şikayet ediyosunuz burası günah çıkarma yeri mi, aldırmak ilişkiye girmekten daha mı kolay anlamıyorum ki

esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya

ikinciyide doğur sonra kordonlarını bağlat. Seni çok iyi anlıyorum benimde 1 çocuğum var bu ay adet olmadım hamileyim diye korktum(hamile olsam doğururum). çünkü hem eşime güvenmiyorum, maddi sıkıntımız var, çocuğum daha küçük, ben daha küçüğüm. Çok üzülmüştüm ama değilmişim. İsyan etme herşeyde bir hayır vardır. Eve bereket, huzur getirir. Bunuda doğur kordonlarını bağlatırsın?

Madem eşinizden o kadar nefret ediyorsunuz nasıl o kadar sık ilişkiyr giriyorsunuz size zorla tecavüz etmiyordur ve eşiniz bile aldırdığınızı bilmiyormuş bana çok tuhaf geldi bari eşinizde korunsaydı yada başka yöntemlerle korunsaydınız kilit falan var en azından kafanız rahat olurdu bebekleri öldürüp durmazdınız

Son düzenleme:
kimselere anlatamiyorum buraya yaziyorum birileriyle paylasmaya ihtiyacim oldugu icin. kotu bir canavar oldugumu belkide sizlerden duymak beni kendime getirir ama oda ise yaramicak biliyorum cunku coktan randevu bile aldim. benim inancim sifir artik. hep celiski hep celiski. neyim ben ya neyim. keske dunyaya gelmeseydim..

buyuk konusma olurmu, bak cok hata yaparsin... cocugunuzu aldirarak ve allaha isyan ederekek bir yere varamazsin..

boyle yapma cidden oyle bir darbe yersin ki zamanla..

eğer d.kontrol hapı ilkinde işe yaramadıysa spiral taktır ya yazık günah değil mi o bebeciklere? ve eşinin izni omadan nasıl kürtaj olabiliyorsun?

ikiz çocuklarım var asla normal yoldan çocuğunuz olmaz dendi ve ben şu anda 6 haftalık hamileyim..3.çocuğu istemiyordum ama çok bağlandım ona şu anda..doktorlar kese boş,boş gebelik olabilir diyorlar yarın kontrolüm var ve bu konuyu okudum darma dağın oldum.

yok ben bişey demeyeyim yargılamak da istemiyorum ama bazı şeyleri de anlamıyorum.bu kadar sorun var eşini istemiyosun ama hamile kalabiliyorsun..

çok gerildim şu anda ne diyeceğimi de şaşırdım..sen aldırmayı kafaya koymuşsun zaten.

ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm

Eşim nette 12-13 yaşında kızlarla sohbet etse O ADAMIN KOYNUNA GİRMEMMMMMMM

esimle ilgili cok problemler yasadim ona guvenmiyorum. arkamda ailem olmadigi icinde biryere birakip gidemiyorum. bir cocugum var ondan. ikinci bir cocugu asla dusunmuyorum. ama surekli 2-3 ay arayla hamile kaliyorum kafayi yicem. yani isyan boyutundayim artik. allah neden bana veriyor istemiyorum gormuyormu bu allah. biktim biktim ya biktim. bunu ikinci kez yapmak istemiyorum !!!!!neden ben neden ya

Kendinize gelin bence nasıl konuşuyorsunuz? Madem bu kadar doğurgansınız, eşiniz de korunsun, başka yöntemler deneyin, tüplerinizi bağlatın...

Bencillik ediyorsun. Sadece kendini düşünüyorsun. Madem sadece kendini düşünüyorsun o zaman söyleyim ikinci kürtaj ölüm riskin yüksek! Bu şekilde davranarak hem diğer çocuğunu hem kendini hemde karnındaki bebeğe zarar veriyorsun. Bak canım doğur bu bebeği o adamada boyun eğme, boşan.Burdaki insanların hepsinin hayatı çok mu mükemmel sanıyorsun. Bizden tecrübeli olanda var, bizden yardım isteyende. kiminin derdi kimine az geliyor. Kendini tek sanma güçlü olursan arkanda bir sürü insan olur ama zayıf, iradesiz ve isyankar olursan yalnız kalırsın :34:

kusura bakma ama ben o sapık adamla aynı evde yaşamaz aynı yatağa girip girip de hamile kalmazdım..

sinirim çok bozuldu ya!!

Son düzenleme:

Bırak aynı yatağa girmeyi sübyancı diye tiksinip kaçman lazım o heriften...

kürtajı bir doğum kontrol yöntemi olarak mı kullanıyorsunuz anlamadım ben. doğum kontrol hapına rağmen gebe olmanız ayrı bi ilginç çocuklarla chat yapan bir adamla seks yapmanız da ayrı ilginç. hem eski konunuzda da şimdi de '' o adama çocuk doğurmak '' olarak bakıyorsunuz olaya. sanki o adama kaza örüyorsunuz bahsettiğniz bir bebek umarım farkındasınızdır sadece o adamın değil sizin de çocuğunuz.

Bir yanda bizler gibi evlat icin varini yogunu ortaya koydugu halde olmayanlar..

Bir yandada sizin gibi gozu kapali hamile kalip nasil olsa oluyo diye cocuk aldiranlar..

Herkesin bir sinavi var su hayatta Allah hayirlisini versin hakkimizda..

Çocuk aldırmış biri olarak söylüyorum aldırma sakın arkadaşım.sen sana yük olacak birini hayatından atmak isyorsun güya..bilmiyorsunki o cocuk ilerde senin destekçin herşeyim olacak.allah onun rızkını bu dünyaya koymuş artık.aldırırsan pişman olursun.ne güzel evlisin,evlilikdışı bir cocuk değil ki bu.evet her eşin hataları var kimse tertemiz değil burda en mutlu görünen yuvalarda bile aldatmadan tut herşey olabiliyor.eşin ailen herneyse sıkıntın..unutma bu çocukla ilgisi yok.cocuğu doğurmazsan herşey yoluna mı girecek.eşinle aran daha iyi mi olcak..bunlar bahane..cocuk olursa belki daha iyi olacak herşey,o günahsız yavrunun yüzü suyu hürmetine Allah'a yakarışta bulun.
Allahım ben bir hata ettim,günaha battım.şimdi bu karanlıklar içinde yegane yardımcım sensin,senki hiç açılmayacak gibi görünen kapıları bile ardına kadar açmaya muktedir olansın.sana sığındım,beni doğru yola ilet,günahdan ve senin hoşnut olmadığın işten uzak et beni.beni yalnız bırakma Allahım .sen büyüksün.yardım et,elinden tut.amin

kürtajla ilgili konunda biçok kadın sana giydirirken ben destek çıkanlardan olmuştum ama bu ne 4 ay arayla 2.kürtajımı olacaksın, korunmayı beceremiyosan tüplerini bağlat bu ne yaa

İnançlarımı bitiren bir evlilik diyip duruyorsun önceki konularından beri. inanç bu kadar kolay kaybedilen bir şeyse sen zaten hiç inanmamışsın. Bence sen ağır bir psikolojik sorun yaşıyorsun. Belki bunları yaşamıyorsun bile bilmiyorum. Sürekli bu evlilik bitecek deyip durmadan beraber olup çocuk aldırmak da neyin nesi?
Eğer gerçekten bunları yaşıyorsan acil kliniğe gitmen lazım durumun vahim.
Devlet sana, çocuklarına sahip çıkabilecekken sen en kolay yöntem aldır kocanı suçla ama yine beraber ol
Neresinden tutsan çelişki dolu bu konu
İnanmıyorum demiyorum normal bir insanın yapacağı şeyler değil...

Son düzenleme:

Ne garipsiniz. Eşiniz çocuk yaştaki kızlarla sohbet ediyor diye ondan çocuğunuz olsun istemiyosunuz ama aynı yatağa girip cinsellik yaşıyorsunuz.

Onu mideniz alıyo da Allah'tan gelen mucizeyi mi kaldıramıyosunuz?

Tuhaf.

Ohalde gidin bağlatın bi'şey yapın madem böyle kolay hamile kalıyosunuz sürekli aldıracak mısınız? Çözüm bulmanız gerek ama hamile kalmadan "önce". Hem evlilerde eş onayı olmadan hadi ben gidip kürtaj olayım denilebiliyor mu ya, onay gerekmiyor mu?:44:

esinizden ayrilmadiginiz sürece, hamile kalip kürtaj yaptirmaya devam edeceksiniz gibi görünüyor.

Kürtaja karsi degilim, ama 4 ay arayla tekrar kürtaj yaptirmak hem vücudunuza hem ruh sagliginiza cok zarar verecek.

Zararin neresinden dönseniz kardir. Hic imkaniniz yoksa, alin cocugunuzu kadin siginma evine gidin...

ben zaten onay almak icin yazmiyorum. ne soylerseniz soyleyin ben kendimin ne kadar kotu bir insan oldugunu biliyorum. bunu ikinci kez yaparsam insanliktan cikacagimida biliyorum. ama seytan beni esir aldi.yapmak zorunayim. esiniz nette 12-13 yasindaki kizlarla sohbet etse siz o adama ikinci bir cocuk dogurmak istermiydiniz. iste bu yuzden mecburummmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

eşim bir sübyancıysa onla beraber olmam ben. sapıkla işim olmaz.

Son düzenleme:
Back
X