2. Kez Anne 0lmak !steyen Hanımlar buraya plz:)

Gecmis olsun tekrR canim. Benimde reglimin 8. Gunu. Daha baslamadi. Ama baslayabilir bu gunlerde.

Herkese merhabalar bende ikinci cocugu istiyorum bu ay umutluyum insallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyuu

Son düzenleme:
fcbok kullanıyo musun tam yazmıım dedim ekleyelim birbirimizi istersen ...

Herkese merhabalar bende ikinci cocugu istiyorum bu ay umutluyum insallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyuu

Mrb canim. Evladin kac yasinda? Ne zamandir istyrsun ikinciyi. Rabbim insallah bu ay yuzunu guldurur can.im.

Offf offff yarami destinizzz
Bende 35 yasindayim (77liyim) oglum var 5.5 yasinda 2007 dogumlu oglum 3 yasindayken ikinciye niyetlendik ilacla korunuyorum ilaci biraktim 6-7 ay denedik olmadi regl bile olamiyordum doktora gittim rahimde yapisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldum ameliyatta tekrar yapismasin diye spiral takildi spiral subat sonu cikti martta hamile kalmisim mayis 2011 de ogrendim hamile oldugumu ama malesef 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yetmezliginden kaybettim bebisimi keske demek dogru degil ama keske kaybetmeseydim diyorum simdi cunku 2.karnimdayken bu 1.5 yasina gelsin ucuncu yapariz diyen esim tek cocuk yeter demeye basladi bebegi o defnettigi icin etkilenmistir dedim ses etmedim azcik yumusadi tek cocukla kalcal degiliz demeye baslamisti ama gecen gun yine ben baska cocuk dusunmuyorum dedi yikildim resmen
Oglumda kardes istiyor kardesle ilgili hayaller kuruyo kardesi olsun diye dua ediyor eski kiyafet oyuncak v.s kardesi icin sakliyo
Ben de coooook istiyorum insan kaybedince daha deli gibi istiyo ama gelin gorun ki esim istemiyo
Doktorm su an gecici spira takdi rahim duvarlari kalinlassin diye subatta cikacak ama esim spirale ragmen korunuyor
Dua edip sabirla kocamin istemesini beklemekten baska bir sey yapamiyorum cunku esimin de rizasi olsun istiyorum

Hamile haberi alinca cok kotu oluyorum icim buruluyor

Canım yaşadıklarını bi sen bir de Allah bilir ..Seni anlıyorum da diyemem çünkü anlayamam ...Dua ediceğim tatlım ...Hersey gönlünce olsun canım ... Dua ile ...

Mrb canim. Evladin kac yasinda? Ne zamandir istyrsun ikinciyi. Rabbim insallah bu ay yuzunu guldurur can.im.

merabalarr oglum 1 yasındaa bu ay ılk denemem korunmayı bıraktık ınsallah olur beraber buyusunler ıstıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…