Oyy gecmis olsun pasaya. Usutmustur canim. Kussada su ver canim. Susuz kalmasin.basladinmi calismalara?
Slm ttlım dün mesguldüm , hastane ev falan ..İzinliydim...Kan tahlili yspıldı cünkü burada sarılık salgını var ...Şükür bürün testleri güzel çıktı..Ateş düş . ,Antibiyotik birde kusma önleyici verdi ...Bgün de dişciye gidicem ... Çalışma hnz yok ama heran olabilir dermişim ...:)))Sende
Gecmis olsun tekrR canim. Benimde reglimin 8. Gunu. Daha baslamadi. Ama baslayabilir bu gunlerde.
Nasil oldu canim oglun?
çok iyi şükür tatlım ..Erzurumda idim kyrs vardı yoruldum ya hu ..sen nasılsın oğlun nasıl?
fcbok kullanıyo musun tam yazmıım dedim ekleyelim birbirimizi istersen ...
fcbok kullanıyo musun tam yazmıım dedim ekleyelim birbirimizi istersen ...
Herkese merhabalar bende ikinci cocugu istiyorum bu ay umutluyum insallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyuu
ben de çooook istiyorum. Allah olmayan herkese nasip etsin, ama ben de yeniden hamile kalmak, emzirmek, bebek kokusu istiyorum. Sağlık ve maddi olarak sıkıntı yok fakat eşim hiç istemiyor. yaşım 35. kızım 3.5 yaşında. ben ne kadar istiyorsam, eşim de o kadar istemiyor. çaresizim. ne yapacağımı da bilmyirum. ikna edemiyorum bir türlü. bu yüzden çok mutsuzum. yaşım geçmek üzere. geç kalmaktan da korkuyorum. kızımı bu dünyada yanlız bırakmak istemiyorum. 2.kez anne olmak hakkım değil mi acaba?
Offf offff yarami destinizzz
Bende 35 yasindayim (77liyim) oglum var 5.5 yasinda 2007 dogumlu oglum 3 yasindayken ikinciye niyetlendik ilacla korunuyorum ilaci biraktim 6-7 ay denedik olmadi regl bile olamiyordum doktora gittim rahimde yapisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldum ameliyatta tekrar yapismasin diye spiral takildi spiral subat sonu cikti martta hamile kalmisim mayis 2011 de ogrendim hamile oldugumu ama malesef 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yetmezliginden kaybettim bebisimi keske demek dogru degil ama keske kaybetmeseydim diyorum simdi cunku 2.karnimdayken bu 1.5 yasina gelsin ucuncu yapariz diyen esim tek cocuk yeter demeye basladi bebegi o defnettigi icin etkilenmistir dedim ses etmedim azcik yumusadi tek cocukla kalcal degiliz demeye baslamisti ama gecen gun yine ben baska cocuk dusunmuyorum dedi yikildim resmen
Oglumda kardes istiyor kardesle ilgili hayaller kuruyo kardesi olsun diye dua ediyor eski kiyafet oyuncak v.s kardesi icin sakliyo
Ben de coooook istiyorum insan kaybedince daha deli gibi istiyo ama gelin gorun ki esim istemiyo
Doktorm su an gecici spira takdi rahim duvarlari kalinlassin diye subatta cikacak ama esim spirale ragmen korunuyor
Dua edip sabirla kocamin istemesini beklemekten baska bir sey yapamiyorum cunku esimin de rizasi olsun istiyorum
Hamile haberi alinca cok kotu oluyorum icim buruluyor
Mrb canim. Evladin kac yasinda? Ne zamandir istyrsun ikinciyi. Rabbim insallah bu ay yuzunu guldurur can.im.
merabalarr oglum 1 yasındaa bu ay ılk denemem korunmayı bıraktık ınsallah olur beraber buyusunler ıstıyorummm
inşaallah ....Birlikte büyürler ... İzelll dün gece , anladın sen onu :))Masllh kucuk abi olucak desene.hayirlisiyla birde kizin olur insallah.
Nur Bdr , bnm adreim herkese açık yapıyorum ayarı , dua eden bi kız var siyah beyaz profilde ..bekliyorum ...Mona lisada yasıyo diyo ...inşaallah ....Birlikte büyürler ... İzelll dün gece , anladın sen onu :))
Nur Bdr , bnm adreim herkese açık yapıyorum ayarı , dua eden bi kız var siyah beyaz profilde ..bekliyorum ...Mona lisada yasıyo diyo ...
herkese gunaydinlaaaar
göremedim emme :)canim faceden msj attim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?