2. Kez Anne 0lmak !steyen Hanımlar buraya plz:)

sevgili 2. kez anne olacak ablalarım :)
deneyiminizden dolayı size birşey danışmak istedim. ben prezervatifle korunuyorum 6,5 aydır evliyim. bu ay adetim 3 gün geçti. belirtiler yaşıyorum ara ara şiddetli kasık ağrıları,bel ağrısı,üşüme vs vs. fakat bir türlü hasta olmuyorum hiç böyle olmazdı. hamile olabilir miyim sizce korunduğum halde?

Iyi aksamlar cnmm bir arkadasimla esi prezervatifle korundugu halde hamile kalmisti sonradan farkettilerki prezervatif yirtilmis yasadigin belirtiler hamilelik belirtileri adetindd gecmis bi gebelik testi alip ewde yap sonuc neyse ogrenirsin hemde rahatlamis olursun

Adetin 3 gun gecmis canim. Evde idrar testi yapsan cikar.gecikme olurmuydu normalde?

şimdi şöyle. bekarken 30 günü geçerdi ama evlilikten 2 ay önce hapa başladım,eylüle kadar da kullandım. hep 28 günde geldi o zamanlar. eylülden sonra da bırakınca bu 28lik düzen devam etti geçen aya kadar ama bu ay böyle oldu. prezervatif yırtık değildi her ilişkide eşim kontrol ediyo,yandan falan taştı mı onu bilemem. vajinamda kasılmalar oluyor göğüslerim çok hassas ama yok gelmiyo. yarın da haftasonu pazartesiye kadar gelmezse alıcam bi test.

ben de seni çok iyi anlıyorum ama en azından senin eşin olumlu konuşmuş bu konuyla ilgili daha öncesinden. bu yüzden sen de moralini bozma. biraz zaman geçtikten sonra kendi de isteyecektir. özellikle oğlunun da kardeş istemesini gözardı edemeyecektir. ama bizimki... daha kızım kardeş nedir bilmiyor zaten. ama çok duygulu, çok hisli bir kız ve ilerde isteyeceğinden çok eminim ama iş işten geçmiş olacak. bu konuyla ilgili pskolojik yardım alacam galiba. çünkü eşim istemediği hergün için kahroluyorum. iş hayatımı, kızıma verdiğim ilgiyi etkilemeye başladı. hergün ağlıyorum... çünkü ben bu denli üzülmeyi haketmedim. daha da yazacak çok şey var ama yazdıkça daha kahroluyorum. çaresizim. Allah herkese nasip etsin, bana yardım etsin. Benim için dua edin lütfen, ben de sizin için edeceğim, herkes için..

Sizin icin dua edecem rabbim isteyen herkese nasip etsin bebisler
Rabbim duysun sesimizi senin esinin de benim esimin icinde de tekrar bebek sevgisi ozlemi gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…