Herkese gunaydinlaaaar
göremedim emme :)
ben düzeltmeyi beceremiyorum nasıl bi gizlediysem ...msjın da görünmüyor , o şekilde ekllim dedim amaCanim arkadas ekle butonun yok senin.sadece mesaj atabildim.Ayarlarina bir bak istersen
ben düzeltmeyi beceremiyorum nasıl bi gizlediysem ...msjın da görünmüyor , o şekilde ekllim dedim ama
Sen ekle beni tülay iltemir.
accept me plz dear:)
Masllh kucuk abi olucak desene.hayirlisiyla birde kizin olur insallah.
sevgili 2. kez anne olacak ablalarım :)
deneyiminizden dolayı size birşey danışmak istedim. ben prezervatifle korunuyorum 6,5 aydır evliyim. bu ay adetim 3 gün geçti. belirtiler yaşıyorum ara ara şiddetli kasık ağrıları,bel ağrısı,üşüme vs vs. fakat bir türlü hasta olmuyorum hiç böyle olmazdı. hamile olabilir miyim sizce korunduğum halde?
sevgili 2. kez anne olacak ablalarım :)
deneyiminizden dolayı size birşey danışmak istedim. ben prezervatifle korunuyorum 6,5 aydır evliyim. bu ay adetim 3 gün geçti. belirtiler yaşıyorum ara ara şiddetli kasık ağrıları,bel ağrısı,üşüme vs vs. fakat bir türlü hasta olmuyorum hiç böyle olmazdı. hamile olabilir miyim sizce korunduğum halde?
Offf offff yarami destinizzz
Bende 35 yasindayim (77liyim) oglum var 5.5 yasinda 2007 dogumlu oglum 3 yasindayken ikinciye niyetlendik ilacla korunuyorum ilaci biraktim 6-7 ay denedik olmadi regl bile olamiyordum doktora gittim rahimde yapisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldum ameliyatta tekrar yapismasin diye spiral takildi spiral subat sonu cikti martta hamile kalmisim mayis 2011 de ogrendim hamile oldugumu ama malesef 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yetmezliginden kaybettim bebisimi keske demek dogru degil ama keske kaybetmeseydim diyorum simdi cunku 2.karnimdayken bu 1.5 yasina gelsin ucuncu yapariz diyen esim tek cocuk yeter demeye basladi bebegi o defnettigi icin etkilenmistir dedim ses etmedim azcik yumusadi tek cocukla kalcal degiliz demeye baslamisti ama gecen gun yine ben baska cocuk dusunmuyorum dedi yikildim resmen
Oglumda kardes istiyor kardesle ilgili hayaller kuruyo kardesi olsun diye dua ediyor eski kiyafet oyuncak v.s kardesi icin sakliyo
Ben de coooook istiyorum insan kaybedince daha deli gibi istiyo ama gelin gorun ki esim istemiyo
Doktorm su an gecici spira takdi rahim duvarlari kalinlassin diye subatta cikacak ama esim spirale ragmen korunuyor
Dua edip sabirla kocamin istemesini beklemekten baska bir sey yapamiyorum cunku esimin de rizasi olsun istiyorum
Hamile haberi alinca cok kotu oluyorum icim buruluyor
ben de seni çok iyi anlıyorum ama en azından senin eşin olumlu konuşmuş bu konuyla ilgili daha öncesinden. bu yüzden sen de moralini bozma. biraz zaman geçtikten sonra kendi de isteyecektir. özellikle oğlunun da kardeş istemesini gözardı edemeyecektir. ama bizimki... daha kızım kardeş nedir bilmiyor zaten. ama çok duygulu, çok hisli bir kız ve ilerde isteyeceğinden çok eminim ama iş işte:ypn geçmiş olacak. bu konuyla ilgili pskolojik yardım alacam galiba. çünkü eşim istemediği hergün için kahroluyorum. iş hayatımı, kızıma verdiğim ilgiyi etkilemeye başladı. hergün ağlıyorum... çünkü ben bu denli üzülmeyi haketmedim. daha da yazacak çok şey var ama yazdıkça daha kahroluyorum. çaresizim. Allah herkese nasip etsin, bana yardım etsin. Benim için dua edin lütfen, ben de sizin için edeceğim, herkes için..
dua ile...sizin icin dua edecem rabbim isteyen herkese nasip etsin bebislerdua ile.......
Rabbim duysun sesimizi senin esinin de benim esimin icinde de tekrar bebek sevgisi ozlemi gelsin insallah
dua ile...
Izelimmmmmmmmmmmmmmmm
Efendimmm canim.
izellllllllllllllllllllllllllllllll
nasilsin tatlim?nasil gidiyor
iyiyim şükür i güç aynı bi yaramazlık yok f...ook a da hiç uğramıyorsun ? Sen nasılsın ...
Canim 15 tatilde misafirim gelicek hazirlik yapiyrm.bizim calismalar bitti):sizde de devammi?[/Q
kolay gelsin canım ...Bizim devam yaa...Takılıyoruz öyle ..Bakalım 1-2 subatta kopar dananın kuyruğu nasip ....Benim kasıklarımda ince bi sızı gibi bi agrı var ..Bide akıntım koyulaştı neden acep ...İdrarda bişi cıkmadı dün ..Zatwn çıkmazdı ...Kan da çıkar ,idrarda geecikmeden sonra ddi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?