bende varım arkadaslar ikinciyi düsünüyorum ama bir türlü gelmedi 15 ay oldu ama hala tık yok ve suanda adet olmusum çooook moralim bozuk çoooook
Uzulme csnom insallah en kisa zamanda hamis haberlerini aliriz. Bende 3aydir bekliyorum subata kaldik hayirlisi bakalim
Rabbim güzel gönüllerinize göre versin ...En başha HAYIRLI İSE bekliyoruz bakalım adete 3-4 gün var ...Kasıklarda ince bi ağrı bakalım ...
bende varım arkadaslar ikinciyi düsünüyorum ama bir türlü gelmedi 15 ay oldu ama hala tık yok ve suanda adet olmusum çooook moralim bozuk çoooook
Canim 15 tatilde misafirim gelicek hazirlik yapiyrm.bizim calismalar bitti):sizde de devammi?[/Q
kolay gelsin canım ...Bizim devam yaa...Takılıyoruz öyle ..Bakalım 1-2 subatta kopar dananın kuyruğu nasip ....Benim kasıklarımda ince bi sızı gibi bi agrı var ..Bide akıntım koyulaştı neden acep ...İdrarda bişi cıkmadı dün ..Zatwn çıkmazdı ...Kan da çıkar ,idrarda geecikmeden sonra ddi mi?
Canim insallah bebis sızılarıdır.hadi bakalimguzel haberlerini bekliyorum.
saol canım bn de hayırlı ise sizden bekliyorum ...son 2 gün adete bakalım ..sivilceler cıktı göğüsler hassaas akıntı arttı ..ya hu gebelik ve adet belirtileri paralel ya insan bilemiyor ...Sen de ne var ne yok??Canim insallah bebis sızılarıdır.hadi bakalimguzel haberlerini bekliyorum.
saol canım bn de hayırlı ise sizden bekliyorum ...son 2 gün adete bakalım ..sivilceler cıktı göğüsler hassaas akıntı arttı ..ya hu gebelik ve adet belirtileri paralel ya insan bilemiyor ...Sen de ne var ne yok??
Canim aynen belirtiler ayni. Regl oncesi ve gebelik.akinti artmaz aslinda regl oncesi.kuru olursun.ben bu ay yumurtlama gunumden beri goguslerim sis ve felaket aciyor.once bu kadar erken baslamazdi.hadi bakalim 2 gun cabucak gecsin insllh
saol canım bn de hayırlı ise sizden bekliyorum ...son 2 gün adete bakalım ..sivilceler cıktı göğüsler hassaas akıntı arttı ..ya hu gebelik ve adet belirtileri paralel ya insan bilemiyor ...Sen de ne var ne yok??
Canim aynen belirtiler ayni. Regl oncesi ve gebelik.akinti artmaz aslinda regl oncesi.kuru olursun.ben bu ay yumurtlama gunumden beri goguslerim sis ve felaket aciyor.once bu kadar erken baslamazdi.hadi bakalim 2 gun cabucak gecsin insllh
:)) bEİM 24 GÜNDE BİR ...HAYIRLISI OLSUN ...
:)) bEİM 24 GÜNDE BİR ...HAYIRLISI OLSUN ...
Canim neyaptin?varmi degisiklik?
Canim neyaptin?varmi degisiklik?
hamileyim ...kan esitinde değerim 28 cıktı :)) sen de...
hamileyim ...kan esitinde değerim 28 cıktı :)) sen de...
Ayyyyy canim nasil sevindim. Hayirli olsun.benim daha var reglime.
Çok tşk ederim canım ...Hayırlısı ise senden de güzel bi hbr bekliyoruzzz ..çokk öptüm...Ayyyyy canim nasil sevindim. Hayirli olsun.benim daha var reglime.
Merhaba öncelikle hepimize kolay gelsin:) benim de 3,5 yasında bi kızım var nasipse bu ay bi kardeş düşünüyoruz hayırlısı inşallah :))
Merhaba öncelikle hepimize kolay gelsin:) benim de 3,5 yasında bi kızım var nasipse bu ay bi kardeş düşünüyoruz hayırlısı inşallah :))
Canimm nasilsin?nasil gidiyor?
İyiyim canım saol ...Uyku halim var ... İlk öğrendiğimin ertesi günü iki kez cıkardım feci idi...Çünkü ilkinde 9 ay boyunca toplamda 2 kez çıkarmıştım ...Gebelikten mi soğuk alıp midemi bozmamdan mı emin değilim ..Haftasonu ölü gibi yattım kafamı kaldrdığımda basım dönüyordu ..Şuan isyerindeyim ..Normal sayılırım ..Ama uykum var...Şükür ...Şunu anladım ki iki gebelikte cok farklı:)) Ama şükürler olsun ,darısı da başına ve tüm isteyenler olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?