2. Kez Anne 0lmak !steyen Hanımlar buraya plz:)

bende varım arkadaslar ikinciyi düsünüyorum ama bir türlü gelmedi 15 ay oldu ama hala tık yok ve suanda adet olmusum çooook moralim bozuk çoooook

bende varım arkadaslar ikinciyi düsünüyorum ama bir türlü gelmedi 15 ay oldu ama hala tık yok ve suanda adet olmusum çooook moralim bozuk çoooook

Uzulme csnom insallah en kisa zamanda hamis haberlerini aliriz. Bende 3aydir bekliyorum subata kaldik hayirlisi bakalim

Uzulme csnom insallah en kisa zamanda hamis haberlerini aliriz. Bende 3aydir bekliyorum subata kaldik hayirlisi bakalim

Rabbim güzel gönüllerinize göre versin ...En başha HAYIRLI İSE bekliyoruz bakalım adete 3-4 gün var ...Kasıklarda ince bi ağrı bakalım ...

Hayirlisi olsun canim.benimde bu ay 5. Ay.oglumda 2.ayda hamile kalmistim. İnsan ilkinde zorlanmayinca hemen olucak saniyor ikinciyide.rabbim aratmasin.doktora gittinmi?

Merhaba öncelikle hepimize kolay gelsin:) benim de 3,5 yasında bi kızım var nasipse bu ay bi kardeş düşünüyoruz hayırlısı inşallah :))

Merhaba öncelikle hepimize kolay gelsin:) benim de 3,5 yasında bi kızım var nasipse bu ay bi kardeş düşünüyoruz hayırlısı inşallah :))

Hoşgeldin tatlım ...Hayırlı olsun inş ...Biz burdayız ..Yardımcı olabiliriz ( ;

Canimm nasilsin?nasil gidiyor?

İyiyim canım saol ...Uyku halim var ... İlk öğrendiğimin ertesi günü iki kez cıkardım feci idi...Çünkü ilkinde 9 ay boyunca toplamda 2 kez çıkarmıştım ...Gebelikten mi soğuk alıp midemi bozmamdan mı emin değilim ..Haftasonu ölü gibi yattım kafamı kaldrdığımda basım dönüyordu ..Şuan isyerindeyim ..Normal sayılırım ..Ama uykum var...Şükür ...Şunu anladım ki iki gebelikte cok farklı:)) Ama şükürler olsun ,darısı da başına ve tüm isteyenler olsun inş...

Ayyy hormonlardan kaynaklaniyor canim.umarim tez vakitte atlatirsin.bende oglumda 4 ay cikardim.korkuyorum ogunleri dusundukce.benim 4 gun var. Ama regl sancim var akintim var.belim karnim her an regl olucak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…