Anladim canim.benim oglum 6 yasinda baya gec kaldik.dogana kadar 7 yasinda olacak.benimki cok yeni 4 gun oldu ogreneli.4 haftaya dogru gidiyoruz.cok guzel 2. Bebek heyecani.ilkinden cok farkli. Daha heyecanli.ben eylulden beri korunmuyrm nasip bu ayaymis.rabbim sanada nasip etsin insallah.
Gönlünce olsun inş herşey Meltemcim ... Benim oğlumda 3 yaşında ..2.Bebişim de inş Ekim de doğacak ..İkisi de aynı ay doğumlu olcaklar bi terslik olmazsa ... Çalışıyorsun di mi ,malum kreş söz konusu ...Mantıklı düşünmüssün canım ...Çalışan bi anne olarak bakıcı , kreş vs. çok zor,bilirim
Hayırlı olsun tatlım ...Hoşgeldin topiğe de ......Selam benimde 2008 ekim dogumlu bi oglusum var ve dun hamis oldugumu ogrendim cok yebi daha insallah herkese nasip etsin rabbim ...
Teşekkür ederim canım.senin bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah.ben çalışmıyorum canım.ama yalnız bakıyorum ikinci oluncada çok zor olcak oyüzden haftanın üç günü kreşe vermeyi düşünüyırum.ilkinde çok stresli bi hamilelik geçirdim ığluşumda çok zor bi oldu.aynı şeyleri yaşamamak şçib kendime zaman ayıtmak için aslında.ama kıyamıyorumda bakalım nasip:)
Hayırlı olsun tatlım ...Hoşgeldin topiğe de ......
Selam benimde 2008 ekim dogumlu bi oglusum var ve dun hamis oldugumu ogrendim cok yebi daha insallah herkese nasip etsin rabbim ...
Hayirli olsun basak. Rabbim kucagina almayi nasip etsin.seninki kac haftalik?
Tesekkur ederim canim amin saol vizimkide cok kicuk 3haftalik kan degerime gore :))(
seni anlıyorum ...Gönlünce olsun hersey ....
. Gunaydin canim 17 ocak canim seninkide daha cok yeniymis cok sevindim canimMasallah canim benimkide 3 haftalik. 4 gun oldu ogreneli.son adet tarihin neydi senin?
. Gunaydin canim 17 ocak canim seninkide daha cok yeniymis cok sevindim canim
Kizlarr nerrdesiniz?
Ben burdayim:)))
Insallah Allah sizide sevindirirarkadaşlar slm.bende 2.çocuğu istiyorum ama olmuyor yaoğlum 7 yaşında 2 yıldırda istiyrm ama olmuyor.siz neler yapıtınız hamile kalmak için..
selam kizlar bende insallah kismet olursa temmuzda 2.kez anne olucam, 5yasinda 1oglum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?