2. Kez Anne 0lmak !steyen Hanımlar buraya plz:)

Gönlünce olsun inş herşey Meltemcim ... Benim oğlumda 3 yaşında ..2.Bebişim de inş Ekim de doğacak ..İkisi de aynı ay doğumlu olcaklar bi terslik olmazsa ... Çalışıyorsun di mi ,malum kreş söz konusu ...Mantıklı düşünmüssün canım ...Çalışan bi anne olarak bakıcı , kreş vs. çok zor,bilirim

Selam benimde 2008 ekim dogumlu bi oglusum var ve dun hamis oldugumu ogrendim cok yebi daha insallah herkese nasip etsin rabbim ...

Teşekkür ederim canım.senin bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah.ben çalışmıyorum canım.ama yalnız bakıyorum ikinci oluncada çok zor olcak oyüzden haftanın üç günü kreşe vermeyi düşünüyırum.ilkinde çok stresli bi hamilelik geçirdim ığluşumda çok zor bi oldu.aynı şeyleri yaşamamak şçib kendime zaman ayıtmak için aslında.ama kıyamıyorumda bakalım nasip:)

seni anlıyorum ...Gönlünce olsun hersey ....

arkadaşlar slm.bende 2.çocuğu istiyorum ama olmuyor ya oğlum 7 yaşında 2 yıldırda istiyrm ama olmuyor.siz neler yapıtınız hamile kalmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…