2. Kez Anne 0lmak !steyen Hanımlar buraya plz:)

Ayyy hormonlardan kaynaklaniyor canim.umarim tez vakitte atlatirsin.bende oglumda 4 ay cikardim.korkuyorum ogunleri dusundukce.benim 4 gun var. Ama regl sancim var akintim var.belim karnim her an regl olucak gibi.

Hayırlısı ne ise o olsun inş ...

allah iyilik versin ..ben de gayet iiym bekliyorum 1 hafta gecsin tkrr kan verip öyle gidicem dr ye

Allah iyilik versin canim.bende cumartesi gunu tekrar kan vericem. Doktorumla gorustum. Onumuzdeki hafta icide persembe falan gel dedi.senin degerin kacti en son?

Kızlar tebrik ederim ikinci kez anne olcakları.bende inşalah mayıstan sonra düşünüyorum.rabbim aratmadan banada nasip eder inşallah...

Canım oğluşum şuan tam üç yaşında.gelicrk dönem kreşe başlıcak.bendr hem hamilekiğimi rahat grçirmek istiyorum hemde doğana kadar oğluşum okuluna alışsın psikolojik olarak etkilenöesin istiyorum.doğduğunda dört yaşında olcak.nasio inşallah planlarımız turar.bi kızım oldun çok istiyorum.biraz onon içinde araştırmalar yapıyorum:)önce saplık tabiki.sizler nekadarlıksınız şimdi.nasıl geçiyo.ikincide heyecan nasıl.ben şindiden heyecanlanıyorum:)

Anladim canim.benim oglum 6 yasinda baya gec kaldik.dogana kadar 7 yasinda olacak.benimki cok yeni 4 gun oldu ogreneli.4 haftaya dogru gidiyoruz.cok guzel 2. Bebek heyecani.ilkinden cok farkli. Daha heyecanli.ben eylulden beri korunmuyrm nasip bu ayaymis.rabbim sanada nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…