Ayyy hormonlardan kaynaklaniyor canim.umarim tez vakitte atlatirsin.bende oglumda 4 ay cikardim.korkuyorum ogunleri dusundukce.benim 4 gun var. Ama regl sancim var akintim var.belim karnim her an regl olucak gibi.
Merhaba canim.hayirlisiyla guzel haber verirsin insallah bizlere.bu ilk denemenizmi olucak?
Merhaba canim.hayirlisiyla guzel haber verirsin insallah bizlere.bu ilk denemenizmi olucak?
Hoşgeldin tatlım ...Hayırlı olsun inş ...Biz burdayız ..Yardımcı olabiliriz ( ;
canim test yaptim hamileyim yarin kana gidicem.
evet henüz reglim sürüyo ovulasyon tarihim 12 şubat bakalım hayırlısı:)
ayyhhh çok sevindimm canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun haberdar et emi
Canim kan testim 336,0 ):
ne güzel üzüldün mü sen
Yok canim.iyiyim allaha sukur. Sen nasil oldun?
allah iyilik versin ..ben de gayet iiym bekliyorum 1 hafta gecsin tkrr kan verip öyle gidicem dr ye
İyi bakalım canım ..Ben 4 şubatta baktırmıştım 79 du..Allah iyilik versin canim.bende cumartesi gunu tekrar kan vericem. Doktorumla gorustum. Onumuzdeki hafta icide persembe falan gel dedi.senin degerin kacti en son?
İyi bakalım canım ..Ben 4 şubatta baktırmıştım 79 du..
31 0CAK 28
4 ŞBAT 79
9 ŞUBAT 270 ...Daha çok minik ...
Kızlar tebrik ederim ikinci kez anne olcakları.bende inşalah mayıstan sonra düşünüyorum.rabbim aratmadan banada nasip eder inşallah...
Canım oğluşum şuan tam üç yaşında.gelicrk dönem kreşe başlıcak.bendr hem hamilekiğimi rahat grçirmek istiyorum hemde doğana kadar oğluşum okuluna alışsın psikolojik olarak etkilenöesin istiyorum.doğduğunda dört yaşında olcak.nasio inşallah planlarımız turar.bi kızım oldun çok istiyorum.biraz onon içinde araştırmalar yapıyorum:)önce saplık tabiki.sizler nekadarlıksınız şimdi.nasıl geçiyo.ikincide heyecan nasıl.ben şindiden heyecanlanıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?