Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşınız şimdi nasıl unuttu muBenzer bi olay cok yakin bi arkadasimin da basina gelmisti.ustelik araci olan kisi de bendim. Arkadasim uzerinden atamadi cocugun yarattigi travmayi. Ben de her hatirladigimda vicdan azabi cekerim. Konuyu okuyunca aklima direkt arkadasim geldi. Ne kadar kotu insanlar var dunyada
yani çeşit çeşit insan var tabi ama insanın umudu tükeniyo herkes mi böylediyosun birine bişey hissetmeye çekiniyorumUzme guzel canini hakkinida sakin helal etme cok boylr s..zler iyi adam iyi insan parmakla sayilir..
Bir arkadasim bi akrabasiyla sevgili olmustu dahs sonra ailesinin kendisini zorka nisanladgni ayrilcagini soyleyip kizcagzi uzun sure oyaladi sonradan ogrendkki hepsi hikaye adam nisanlisini seviyormus evinden cikmiyorsms..arkadasimada hep aglar yalvarir yakarirdi bu erkeklerin cogu boyle senlik degil yani dusunmene degmez
amin çok sağolunÇok iyi etmişsin neden edeceksin ki ?
Adam resmen oyun oynamış bir de utanmadan eski kız arkadaşını ailesine götürmüş
Sanki ortada bir şey yokmuş gibi
Kurtulduğunuza sevinin,Rabbim iyilerle karşılaştırsın....
bana ulaşacağı her yolu kestim döner dönmez benim için bi anlamı yok bu kadar şeyden sonra evlenceğim insan bu olamaz yoluma bakıyorum sadece bir insana helallik vermemek kötü bi durum çünkü her fırsatta onu içinizde taşıyosunuz bundan emin olmak istedimBen olsam bende senin gibi Hakkı'mı helal etmezdim . Hem geri gel sonra git . Eğer tekrar gelirse kabul etmeyin kesinlikle .Daha sonra her gittiğimde kabul ediyor diyerek sizi elde var sayar ben yaşadım kötü bir durum
Erkeklerden korkmali bu devirde ..Ay pislik ya, karaktersiz.
Ben olsam bende hakkımı helal etmezdim.
Bırak kurtulmuşsun dengesizden, ne hali varsa görsün.
AminnnnnErkeklerden korkmali bu devirde ..
Konuş umur ver sonra ayril ne kadr kolay degil mi??
Allah herkesi boyle niyeti bozuk kisilerden korusun..
teşekkür ederimAdama küfredip ban yemektense seni kurtulduğun için tebrik edip hakkını helal etmeyişini de gayet haklı bulmayı tercih ediyorum.![]()
cevap olarakta yaparım sandım yapamadım sanki ben deneme tahtasıyımErkeklerden korkmali bu devirde ..
Konuş umur ver sonra ayril ne kadr kolay degil mi??
Allah herkesi boyle niyeti bozuk kisilerden korusun..
yani benim anlam veremediğim ben ilk seferde gayet güzel ayrıldım asıl bu sefer vicdan yapması lazım çünkü ilk seferde olabilir her ilişki bi gün bitebilir bitti yoluma baktım yanlız bu sefer daha çok yanlış yaptı hem yeniden geldi ve kafamı karıştırdı hem hakkımı helal etmedim kendiside biliyo hem iftira attı bu sefer vicdanı nasıl rahat olacak anlamadımEtme.. O kadar kolay değil insanlarin duygulariyla oynamak , karaktersiz pislik güya geri donup kendi vicdanini rahatlatti ve geri gitti adi
Unutmadi. Onun dugun nisan fotolarini gordu ve ne zaman konussak konu ozele gelse mutlaka o pislikle ilgili bir sey soyler...arkadaşınız şimdi nasıl unuttu mu
yani çeşit çeşit insan var tabi ama insanın umudu tükeniyo herkes mi böylediyosun birine bişey hissetmeye çekiniyorum
yani benim anlam veremediğim ben ilk seferde gayet güzel ayrıldım asıl bu sefer vicdan yapması lazım çünkü ilk seferde olabilir her ilişki bi gün bitebilir bitti yoluma baktım yanlız bu sefer daha çok yanlış yaptı hem yeniden geldi ve kafamı karıştırdı hem hakkımı helal etmedim kendiside biliyo hem iftira attı bu sefer vicdanı nasıl rahat olacak anlamadım
ben kadere inanıyorum ama bi gün mutsuz bi evliliğim olacaksada şunu demek istiyorum bu adam değişti bile bile lades diyip pişman olmak istemiyorum 25 yaşındayım inanıyorum ve dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmuş sizde bana dua ederseniz çok mutlu olurum doğru insan karşıma çıksın ve anne olayım:)Umudunu kirmak istemem.kendine uygun birini bulup mutlu olanda cok.lakin bosanan veya bosanmaya bile takati olmayan milyonlarca kadin var..emin ol herkes evlenebilcegi o ana kadar karsisina cikan en iyi kisiyle evleniyor ragmen netice ortada
Yuzunede soyledinmi umarım demissindir iftira yüzünden benimde başına geldi sevgilim değildi ve söyledim yüzüne hakkımı helal etmiyorum diye ve çok yalvardı askere gidecem ne olacağım belli değil dedi ama etmedim o kadar kolay değilyani benim anlam veremediğim ben ilk seferde gayet güzel ayrıldım asıl bu sefer vicdan yapması lazım çünkü ilk seferde olabilir her ilişki bi gün bitebilir bitti yoluma baktım yanlız bu sefer daha çok yanlış yaptı hem yeniden geldi ve kafamı karıştırdı hem hakkımı helal etmedim kendiside biliyo hem iftira attı bu sefer vicdanı nasıl rahat olacak anlamadım