2.kez aynı hataya düştüm

iyi günler arkadaşlar okuyanlar yorumlarını esirgemezse sevinirim.ben bir yıl önce arkadaş aracılığyla biriyle tanıştım ayrı şehirledeyiz ikimizde iş güç sahibi evlenme yaşında ve zaten bu niıyetle tanıştırıldık.yaklaşık 4 ay görüşmemiz oldu ama kendisi bu süre zarfında çoğunlukla ilgisiz ve evlilik amacıyla değilde sanki normal arkadaşmışız gibi davrandı ben kendisini beğendiğim için bi süre idare ettim ama açık açık artık istemediğini belli edince normal bi şekilde helalleşip ayrıldık (ben ayrılırkende çok üzüldüm zorlandım ama tek taraflı olmayacağı için kendim bitirmeyi istedim)bazı yerleri uzun olmasın diye atlatım kendisi ilk başta gayet cidiydi yani hep mesafeli değildi.aradan yaklaşık 5 ay sonra beni aradı ben dönmedim tekrar 2 ay sonra aradı msj attı vs bende hani amacın ne gibilerden cvp yazdım bana çok pişman olduğunu bana umut verip yarı yolda bıraktığını beni 7 aydır hiç unutmadığını söyledi ben ilk başta dirençli davrandım ama iki üç hafta hep yazdı benim zaten mecburi bitirdiğim bi ilişki olduğu için bi süre sonra direncim kırıldı.
ama kendisi yaklaşık bir ay sonra tekrar maddi birikimi olmadığını vs bahane etmeye ve evlenmeyi bi kaç yıl düşünmediğini belirtmeye başladı ve en son bende dayanamayıp kavga çıkardım bana çok iyi biri olduğumu kendisine çok değer verdiğimi bunun karşısında kendisini eksik yetersiz hissettiğini söyledi hakkını helal et dedi bende bu sefer etmiyorum çünkü sen aylar sonra gelip benim kafamı karıştırdın emin değilsen gelmeseydin dedim tam ayrılalı bir hafta oldu ki kendisi bayramda eski kız arkadaşını ailesiyle tanıştırmaya götürmüş beni soran kişiyede o beni aradı aylar sonra ama yapamadım kavga ettik bitti zaten ben istemiyodum demiş sizden görüşlerinizi istiyorum böyle birine helallik vermemem doğru mu teşekkürler
kurtulmuşsun işte adam olmayan mahluktan

ben bir bardak çay içtiğim insanın bile hakkı kalmasın istiyorum ki bugüne kadar hep helallik aldım ve verdim benim için bu yüzden önemli kendisi bana çok ısrar etti yalvarırım dedi bunun için fikir almak istedim sizce yanlı mı bakıyorum diye
Dedigim gibi ben olsam etmezdim helal o kadar yuce gonullu degilim ama dedigim gibi herkesin kendi bilecegi is

sen ona tekrar döndüğün için kendini suçlama, pişmanlık hisstme birçok insan senin yerinde olabilirdi. sanırım bu adam ikiniz arasında gel git yaşamış, onla arası bozulunca seni aramış, kız buna tekrar yanaşınca sana da param yok vs. diye yan çizmiş. gerçekten söylediği kişilikte ş...z biri bence. hakkımı helal etmeyi bırak, ben onu rezil ederdim. eğer yapabileceğin bir şey varsa yap, bak yoksa hep içinde kalır:) yani benim olsa kalırdı.

muhtemelen senden ayrılıp 2 gün içinde kızla barışıp ailesine tanıştırmaya götürmedi. ikinizle de aynı süreçte görüştü, bunu bir şekilde o kıza bildirmeni öneririm. çünkü o adam seninle böyle alay ederek başkasıyla mutlu olmamalı, ayrıca o kıza da yazık.

şahsiyetsiz herif. bu adama hakkını helal etmesen de gayet yerinde olur. ama ben enerji anlamında olumsuz duyguları kalbinde taşımakdansa özgür bırakma taraftarıyım. şuanda çok öfke dolusun çok kırgınsın. yapamayabilirsin. ama üzerinden zaman geçtikten sonra KENDİN İÇİN, onun için değil asla, onu içinden affederek serbest bırak. bu sana iyi gelecek ve onunla olan tüm içsel bağın bitecek.

iyi günler arkadaşlar okuyanlar yorumlarını esirgemezse sevinirim.ben bir yıl önce arkadaş aracılığyla biriyle tanıştım ayrı şehirledeyiz ikimizde iş güç sahibi evlenme yaşında ve zaten bu niıyetle tanıştırıldık.yaklaşık 4 ay görüşmemiz oldu ama kendisi bu süre zarfında çoğunlukla ilgisiz ve evlilik amacıyla değilde sanki normal arkadaşmışız gibi davrandı ben kendisini beğendiğim için bi süre idare ettim ama açık açık artık istemediğini belli edince normal bi şekilde helalleşip ayrıldık (ben ayrılırkende çok üzüldüm zorlandım ama tek taraflı olmayacağı için kendim bitirmeyi istedim)bazı yerleri uzun olmasın diye atlatım kendisi ilk başta gayet cidiydi yani hep mesafeli değildi.aradan yaklaşık 5 ay sonra beni aradı ben dönmedim tekrar 2 ay sonra aradı msj attı vs bende hani amacın ne gibilerden cvp yazdım bana çok pişman olduğunu bana umut verip yarı yolda bıraktığını beni 7 aydır hiç unutmadığını söyledi ben ilk başta dirençli davrandım ama iki üç hafta hep yazdı benim zaten mecburi bitirdiğim bi ilişki olduğu için bi süre sonra direncim kırıldı.
ama kendisi yaklaşık bir ay sonra tekrar maddi birikimi olmadığını vs bahane etmeye ve evlenmeyi bi kaç yıl düşünmediğini belirtmeye başladı ve en son bende dayanamayıp kavga çıkardım bana çok iyi biri olduğumu kendisine çok değer verdiğimi bunun karşısında kendisini eksik yetersiz hissettiğini söyledi hakkını helal et dedi bende bu sefer etmiyorum çünkü sen aylar sonra gelip benim kafamı karıştırdın emin değilsen gelmeseydin dedim tam ayrılalı bir hafta oldu ki kendisi bayramda eski kız arkadaşını ailesiyle tanıştırmaya götürmüş beni soran kişiyede o beni aradı aylar sonra ama yapamadım kavga ettik bitti zaten ben istemiyodum demiş sizden görüşlerinizi istiyorum böyle birine helallik vermemem doğru mu teşekkürler
sinir oldum cocuga sinir bence o oyle yurekten sevcek ve desevilmeye deyecek biri degil salla

Igrenc ve karaktersiz herif boşver karşına daha iyilerı çıkar inşallah

ben zaten kendisiyle ilgili kısmını Allah a havale ettim herkesin niyetini biliyo eminim hakkımı onda koymaz üzüldüğüm şey kimseye güvenmeyecek miyiz ben zaten ikinci sefer temkinli yaklaştım ki kendisinede incinmek istemediğimi söyledim 25 yaşındayım ve niyeyse git gide doğru insan konusunda umudum azalıyo
Yaşıtız bende de durum hiç farklı değil inanki

Hakkıni helal et yada etme Allah büyüktür ah almiş bi kere ilahi adalet

yerini bulur sen hiç mrk etme..karaktersiz ya evlenseydin bu

adamla verilmiş sadakan varmış derler kurtuldun boşver....

Ayrica sana sunuda söylemk istyorum bu adam yakında yine kapını çalıcak canim o zaman gerekeni yaparsın:)

Boş vakti varmış değerlendirmek istemiş bence geri gelerek

Hakkıni helal et yada etme Allah büyüktür ah almiş bi kere ilahi adalet

yerini bulur sen hiç mrk etme..karaktersiz ya evlenseydin bu

adamla verilmiş sadakan varmış derler kurtuldun boşver....

Ayrica sana sunuda söylemk istyorum bu adam yakında yine kapını çalıcak canim o zaman gerekeni yaparsın:)
ben kendisiyle bi daha hiçbi şekilde muhattap olmak istemiyorum sadece yaptığı yanına kalmasın ve benim ahımdan dolayı olduğunu bilsin yeter

Helallik kısmını hocaya soracan.
Ama verilmiş sadakan olduğu kesin.

Benzer bi olay cok yakin bi arkadasimin da basina gelmisti.ustelik araci olan kisi de bendim. Arkadasim uzerinden atamadi cocugun yarattigi travmayi. Ben de her hatirladigimda vicdan azabi cekerim. Konuyu okuyunca aklima direkt arkadasim geldi. Ne kadar kotu insanlar var dunyada

intikam için gelmiş sanki vardır ya bazılarında o takıntı o beni terk edemez ben onu terk ederim gibi.aman allahın varmış karaktersizmiş iyiyse olsun kötüyse uzak dursun boşver allahından bulur.

İrenc s.....n gitsin yalaka pislik

salak yaaa bosver sen hataya falan dusmedin kabul etmesen senin icinde kalacaktı bosver iyi ettin canım sen böylece emin olmus oldun nasıl bir moron oldugundan.
ruyasında görsun o helalligi

salak yaaa bosver sen hataya falan dusmedin kabul etmesen senin icinde kalacaktı bosver iyi ettin canım sen böylece emin olmus oldun nasıl bir moron oldugundan.
ruyasında görsun o helalligi

ben kendisine beni aradığı ilk gün hani bi sıkıntı olduda bana ayıp etti diye geri döndüyse içinin rahat olmasını benden yana sorun olmadığını söyledim yine iki üç hafta sonra vicdanını rahatlatmak içinse yapma dedim her seferinde hayır ben o amaçla dönmedim hiç aklımdan çıkarmadım seni dedi ben neye üzüleceğimi şaşırdım ikinci defa böyle bi insana şans verdiğimemi ortak kişiler benim arayıp ısrar ettiğimi zannediyo adeta gururum kırıldı bana param yok diyip eski kız arkadaşını sadece 5 gün sonra ailesiyle tanıştırmasına mı yani benim suçum ne o zaman

Uzme guzel canini hakkinida sakin helal etme cok boylr s..zler iyi adam iyi insan parmakla sayilir..

Bir arkadasim bi akrabasiyla sevgili olmustu dahs sonra ailesinin kendisini zorka nisanladgni ayrilcagini soyleyip kizcagzi uzun sure oyaladi sonradan ogrendkki hepsi hikaye adam nisanlisini seviyormus evinden cikmiyorsms..arkadasimada hep aglar yalvarir yakarirdi bu erkeklerin cogu boyle senlik degil yani dusunmene degmez

Back
X