- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Canım ben evlilik düşünmüyorum.çocuğumu büyütürüm artık.yinede o onun oğlu canım huzur istiyorsan uzaklaş o insanlardan. kendine yeni bi düzen kur. yaşın kaç bilmiyorum ama belki bigün sende birini bulur çok mutlu olursun. içini aydınlat bak ben 4 yıl sonra onu buldum çok huzurluyum çünkü bu sefer seçimimi çok dikkatli yaptım her şeyini izledim ve işe yaradı.
yaşanılan heerşey bizim için çok avantaj :) :)
Aynen öyle söylüyordu.ben ağladım yalvardım.abartma altı üstü boşanma ölüm değil demişti bana.Adamın başkalarının başını yakmaya niyeti var galiba onun için evlenip boşanmak flört etmek gibi birşey gözünde böyle rahat biri bir çırpıda bosanabilir ne varki
Dusunme bile gidecek baskasinin basini yakacak belli kendi hayatina bak senKızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
tek başına hayatını idame ettiremşyordur evlilik sadece aşk duygu sevgi vs değil ki, ev düzeni yemek düzenli seks vs vs bence bunlardan dolayı evleniyordur ne yapsın hergün biriyle düşüp kalkacak kafada değil belli kiKızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
İki çocuğu varsa zaten o maaşın yarısın nafakaya gider :))O maaşla beni alabilir arasın beni söyle
Şaka yapıyorum ya bekar 22 lik kızım üvey anne olmaya niyetim yokİki çocuğu varsa zaten o maaşın yarısın nafakaya gider :))
Evet ucuncu kadınla ruhunu bırlestırecek bir adam.3.bir kadınla ruhu birleşecek bir adam mı sence?çünkü sürekli ruhsal yönden bütünleşebileceğim bir kadın istiyorum diyip duruyordu
Eşiniz tam ipini salmalık erkek..Ev hanımı ile evlense kazandığı parayı kadının başına kalkardı büyük ihtimal.Canım boşanır boşanmaz bana dedi ki ben ev kızıyla evlenseydim çok mutlu olurdum hata yaptım öğretmenle evlenmekle dedi
Evli birinin eşine bu demesi cimrilik değilse ne olacak başka adam baya cimri işteeCimri değil ama bana senin ihtiyaçlarını ben karşılayamam diyordu evliyken
E tamam işte cimri.Cimri değil ama bana senin ihtiyaçlarını ben karşılayamam diyordu evliyken
Yok bi de şu var. Ben boşanmış bir erkekten korkarım. Bizim kadınlarımiz boşanmamak icin her şeyi ama her şeyi sineye çekiyor. Susuyor. Icabında dayak yiyor fakat yine sesi çıkmıyor.Su siteden o kadar cok okudum ki ;”Eşimin bilmem kaçıncı benim ilk evliliğim ..”diye başlayan konu girişleri ve yorumları..
Anladım ki boşanmış erkeklerin çoğu bekar bekar kızlar alıyorlar , bu bekar kızlar sanıyorlar ki adam aşkından bitiyor kendisine .
Evet adamın önceliği sen oluyorsun çünkü adam medeni halin bekar kısmı ile ilgileniyor bir de bakire isen tadından yenilmeyecek kısmı ile .
Bizim saf kzılarımzda,evlenmiş boşanmış hatta bilmem kaç yaş kendilerinden büyük adamların çoluk çocuk ilk eş sorunları ile ömür çürütme hikayelerinin adını aşk koymuşlar .
Bu adam bir de 2 kez boşandıysa?Yok bi de şu var. Ben boşanmış bir erkekten korkarım. Bizim kadınlarımiz boşanmamak icin her şeyi ama her şeyi sineye çekiyor. Susuyor. Icabında dayak yiyor fakat yine sesi çıkmıyor.
Ve buna rağmen bir adamı bir türk kadıni boşadıysa o adamla evlenmeyi bin kere düşünür...bin kere vazgeçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?