2 kez boşanmış iki çocuklu erkek....

Canım ben evlilik düşünmüyorum.çocuğumu büyütürüm artık.

Adamın başkalarının başını yakmaya niyeti var galiba onun için evlenip boşanmak flört etmek gibi birşey gözünde böyle rahat biri bir çırpıda bosanabilir ne varki
Aynen öyle söylüyordu.ben ağladım yalvardım.abartma altı üstü boşanma ölüm değil demişti bana.

Dusunme bile gidecek baskasinin basini yakacak belli kendi hayatina bak sen

İnanki değmez benim de seninkine çok benze bir hikayem var ben evlenemedim Allah'ın işi işte gözüm kör olmuştu zerre umursamadı beni evlendi ancak evliliği evlilik gibi değil adam bı sehirde kadın başka şehirde adamın umurunda bile değilm adamı nikah bağlamıyor yani anlayacagin.kurtulmussun şükret bence

tek başına hayatını idame ettiremşyordur evlilik sadece aşk duygu sevgi vs değil ki, ev düzeni yemek düzenli seks vs vs bence bunlardan dolayı evleniyordur ne yapsın hergün biriyle düşüp kalkacak kafada değil belli ki

3.bir kadınla ruhu birleşecek bir adam mı sence?çünkü sürekli ruhsal yönden bütünleşebileceğim bir kadın istiyorum diyip duruyordu
Evet ucuncu kadınla ruhunu bırlestırecek bir adam.
Seni sevmemis, ucuncuyle severek evlenır ve mutlu olur bu kadar basit.

İkinci evliliğini yaparken ne siz, ne kendisi arkada bıraktığı enkazı düşünmediyse, şimdi evleneceği kişi önceki iki enkazı neden düşünsün?

Hem neden enkaz diyorsunuz, evlenmiş boşanmış durumu iyi 10 yaş büyük adam sizce aşık mı oldu da evlendi? Bazı şeyleri tahmin etmeniz gerekiyordu.

Eskiden boşanmalara bir türlü aklım ermezdi, nasıl anlamıyorlar vs. ama artık gördüm ki %90 sonuna bakıyor ama görmüyor...

İsterse uzaya çıksın, karadelik falan yutsun..

ne bileyim, salın gitsin.
İçiniz geçmesin, daha yaşınız kaç?

Bizim komşunum eski eşi ile arası hiç iyi değildi boşandılar. 1 çocuğu vardı.
Sonra biriyle evlendi, o da 2 çocuklu. Adamın hem maddi durum yüksek, hem eli yüzü düzgün, hem de gayet kadını el üstünde tutuyor.

Hergün doğan güneş, bize umut getirir. Sadece görmeyi bilin..

Yok bi de şu var. Ben boşanmış bir erkekten korkarım. Bizim kadınlarımiz boşanmamak icin her şeyi ama her şeyi sineye çekiyor. Susuyor. Icabında dayak yiyor fakat yine sesi çıkmıyor.

Ve buna rağmen bir adamı bir türk kadıni boşadıysa o adamla evlenmeyi bin kere düşünür...bin kere vazgeçerim.

Bu adam bir de 2 kez boşandıysa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…