- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
Ay niye kiYa hiç muhattap olmayın bence
Eski kocanı kıskanan sen değil misin
Arkadaş beni alabilir demiş sende bana kızıyorsun ay herkes bi tuhaf sdfjk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay niye kiYa hiç muhattap olmayın bence
Yok ben kötü anlamam zaten.anladım şaka yaptığınızı.o kadar maaş alıyor evet ama ihtiyaçlarımı benim kendimin karşılamam gerektiğini söylüyordu.senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyordu mesela.bebeğim 4 aylıkken bana boşanma davası açtı.ilk konumda anlattım.Gerçekten şaka yaptım size üzmek istemedim ama maaşı iyiymiş. Kendi gibi çocuğu olan birini bulabilir ama size kötülük yaptıysa Allah’ından bulsun
Cimri değil ama bana senin ihtiyaçlarını ben karşılayamam diyordu evliykenEğer cimriyse bedavaya ev isi yaptırabileceği birini arıyordur.
Cimri işte?Cimri değil ama bana senin ihtiyaçlarını ben karşılayamam diyordu evliyken
Boşanmışsınız zaten sizi neden ilgilendiriyor bu durum evlenir çocukta yapar. Takip etmeyin madem bosandinizKızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Ailesine değil bana cimriydi canımCimri işte?
Cimri olan hıcbır adam anne baba kardesten olusan kısma cimri olmuyor zaten.Ailesine değil bana cimriydi canım
Biz buna halk arasında cimri diyoruz. Simdi düzenli yemek artı düzenli temizlik nerden baksan 1000 tl. Nafaka veriyorsa ve kirada veriyorsa heleki iyice cimridir. Sabahın köründe kahvaltisini hazirlayan aksamları yemeğini yapan istedigi zaman sevisebileceği yere bir sey döktügünde temizleyen yatağını toplayan ütüsünü yapan birini parayla tutmaya kalksa maasi yetmez e mecbur evlenecek.Cimri değil ama bana senin ihtiyaçlarını ben karşılayamam diyordu evliyken
Canım 9 kardeşler.hergün bir ablasında.biliyor musun benden boşanır boşanmaz kredi çelti ev aldı annesini oturttu.biz kirada oturuyoruz çocuğumla.Biz buna halk arasında cimri diyoruz. Simdi düzenli yemek artı düzenli temizlik nerden baksan 1000 tl. Nafaka veriyorsa ve kirada veriyorsa heleki iyice cimridir. Sabahın köründe kahvaltisini hazirlayan aksamları yemeğini yapan istedigi zaman sevisebileceği yere bir sey döktügünde temizleyen yatağını toplayan ütüsünü yapan birini parayla tutmaya kalksa maasi yetmez e mecbur evlenecek.
Arkasinda biraktigi bir enkaz ve bir çocuktan sonra neden evlendiğini bende merak ettimKonu sahıbı bisey merak ediyorum, neden bu adamla evlendiniz nasıl evlendiniz yani?
Canım görücü usulü oldu ama ben hoşandım bayağı sevmiştim.o ise zamanla severim diye evlenmiş malesef sonra da sevmediğini defalarca söyledi zatenKonu sahıbı bisey merak ediyorum, neden bu adamla evlendiniz nasıl evlendiniz yani?
O zamam bedava hizmetci ve beden iscisi arıyor. Yoksa normal biri boşandıktan 6 ay sonra birini aramaz.Canım 9 kardeşler.hergün bir ablasında.biliyor musun benden boşanır boşanmaz kredi çelti ev aldı annesini oturttu.biz kirada oturuyoruz çocuğumla.
Canım boşanır boşanmaz bana dedi ki ben ev kızıyla evlenseydim çok mutlu olurdum hata yaptım öğretmenle evlenmekle dediO zamam bedava hizmetci ve beden iscisi arıyor. Yoksa normal biri boşandıktan 6 ay sonra birini aramaz.
İste diyorum size siz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Bulsun bir tane güzelinden okumamış köylü kızı her istediğini yaptırsın.Canım boşanır boşanmaz bana dedi ki ben ev kızıyla evlenseydim çok mutlu olurdum hata yaptım öğretmenle evlenmekle dedi
Ogretmensın. Kendı ayakları ustunde durabilen bir kadınsın.Canım görücü usulü oldu ama ben hoşandım bayağı sevmiştim.o ise zamanla severim diye evlenmiş malesef sonra da sevmediğini defalarca söyledi zaten
Dışarıdan biri olarak söylüyorum. 2kez Bosanmıs ve en son üstünden 6ay geçmiş evlilik düşünen birisinin, evliliği sürdürmekte sıkıntı yaşıyor, aile kurumuna yada eşlerine yeterli saygıyı göstermiyordur. Çaba yok birsey yok, büyük ihtimalle maaşının yüksek olmasıni avantaj olarak görüyordur. Şu an evlense bile evliliği yurutemez diye düşünürüm. Ucuz kurtulmussunuz. İnşallah kendinizi bir na önce toplarsiniz hayatınıza bakarsınızKızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.