2 kez boşanmış iki çocuklu erkek....

Gerçekten şaka yaptım size üzmek istemedim ama maaşı iyiymiş. Kendi gibi çocuğu olan birini bulabilir ama size kötülük yaptıysa Allah’ından bulsun
Yok ben kötü anlamam zaten.anladım şaka yaptığınızı.o kadar maaş alıyor evet ama ihtiyaçlarımı benim kendimin karşılamam gerektiğini söylüyordu.senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyordu mesela.bebeğim 4 aylıkken bana boşanma davası açtı.ilk konumda anlattım.

Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Boşanmışsınız zaten sizi neden ilgilendiriyor bu durum evlenir çocukta yapar. Takip etmeyin madem bosandiniz

Cimri değil ama bana senin ihtiyaçlarını ben karşılayamam diyordu evliyken
Biz buna halk arasında cimri diyoruz. Simdi düzenli yemek artı düzenli temizlik nerden baksan 1000 tl. Nafaka veriyorsa ve kirada veriyorsa heleki iyice cimridir. Sabahın köründe kahvaltisini hazirlayan aksamları yemeğini yapan istedigi zaman sevisebileceği yere bir sey döktügünde temizleyen yatağını toplayan ütüsünü yapan birini parayla tutmaya kalksa maasi yetmez e mecbur evlenecek.

Biz buna halk arasında cimri diyoruz. Simdi düzenli yemek artı düzenli temizlik nerden baksan 1000 tl. Nafaka veriyorsa ve kirada veriyorsa heleki iyice cimridir. Sabahın köründe kahvaltisini hazirlayan aksamları yemeğini yapan istedigi zaman sevisebileceği yere bir sey döktügünde temizleyen yatağını toplayan ütüsünü yapan birini parayla tutmaya kalksa maasi yetmez e mecbur evlenecek.
Canım 9 kardeşler.hergün bir ablasında.biliyor musun benden boşanır boşanmaz kredi çelti ev aldı annesini oturttu.biz kirada oturuyoruz çocuğumla.

Konu sahıbı bisey merak ediyorum, neden bu adamla evlendiniz nasıl evlendiniz yani?
Canım görücü usulü oldu ama ben hoşandım bayağı sevmiştim.o ise zamanla severim diye evlenmiş malesef sonra da sevmediğini defalarca söyledi zaten

Canım 9 kardeşler.hergün bir ablasında.biliyor musun benden boşanır boşanmaz kredi çelti ev aldı annesini oturttu.biz kirada oturuyoruz çocuğumla.
O zamam bedava hizmetci ve beden iscisi arıyor. Yoksa normal biri boşandıktan 6 ay sonra birini aramaz.

Canım boşanır boşanmaz bana dedi ki ben ev kızıyla evlenseydim çok mutlu olurdum hata yaptım öğretmenle evlenmekle dedi
İste diyorum size siz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Bulsun bir tane güzelinden okumamış köylü kızı her istediğini yaptırsın.

Canım görücü usulü oldu ama ben hoşandım bayağı sevmiştim.o ise zamanla severim diye evlenmiş malesef sonra da sevmediğini defalarca söyledi zaten
Ogretmensın. Kendı ayakları ustunde durabilen bir kadınsın.
Sımarık oglu eglensin diye bebegını yıkamak istemisti usur diye ızın vermemistın ve seni bu sebeple Bosanmstı bu adam.
Tum bunlara ragmen bebegını kardesıne bıraktın adamın. Kıyın kıyın evlerinden çıkmadın, gurur yapmadın canınız cehenneme demedin. Barısma sansınız yok diyen uyeye neden barısmayalım diye sordun hala umudun oldugunu o msjda gormus konundan cıkmistım.

Kendine bunu neden yapiyosun? Neden on planda kendin bebegın ve gururun yok?
Sen bu adamı sevip evlendıysen baskası da sevip evlenebilir. Mutlu olur olmaz bilemeyiz.
Sanane tum bunlardan?
Bu psikolojınle bebegıne karsı umarım verımlısındır.ıkı gunde bir bu sıfatsız adam icin konu acıp duruyorsun.

Evlenır mutlu da olur, sende evlerinden cıkmadıgınla kalırsın bu gıdısle haberin olsun

Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Dışarıdan biri olarak söylüyorum. 2kez Bosanmıs ve en son üstünden 6ay geçmiş evlilik düşünen birisinin, evliliği sürdürmekte sıkıntı yaşıyor, aile kurumuna yada eşlerine yeterli saygıyı göstermiyordur. Çaba yok birsey yok, büyük ihtimalle maaşının yüksek olmasıni avantaj olarak görüyordur. Şu an evlense bile evliliği yurutemez diye düşünürüm. Ucuz kurtulmussunuz. İnşallah kendinizi bir na önce toplarsiniz hayatınıza bakarsınız

Back
X