2. kez burun ameliyatı olmak ne kadar risklidir?

gul_nihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
181
3
118
Konya
arkadaşlar, bugun kbb kliğine gittim, kronik boğaz problemlerim nedeniyle.
dr burnuma da baktı. burnumdan da şikayetçi oldugumu söyledim.

daha önce, kıkırdak alınmıştı burnumdan ve biraz düşme oldu burnumda yani kıkırdağı fazla almış dr ameliyatta. bunun dışında nefes alma problemim de var.

ben de bugünkü dr a yaza ameliyat olacagımı söyledim bir tıp fakültesinde, kbb doktoruna. bana iyi düşünmem gerektiğini 2. kez yapılan ameliyatların çok daha riskli oldugunu söyledi. şaşırdım biraz.
benim yazın olmayı planladığım ameliyatta kıkırdak eklenecek burnuma. ve nefes alma problemim de çözülecek inş. henüz net karar vermesem de böyle bir planım var.

acaba içinizde 2. kez ameliyat olup, sonucu başarısız olan var mı?

görüntü olarak eskisinden daha iyi ama nefes sorunu olarak sorunlarım arttı öyle deyim.ama olup da memnun kalan arkadaşlar da hayli fazla yazarlar yakında bekle

öncelikle iyi bir dr. bulmak lazım.hiçbir sorunu olmayan burunlarımız ne hale geldi görüyoruz.2.sinde çok seçici olmak bin kere düşünüp bir kere karar vermek lazım.bu arada fatal'cığım özel mesaj atamıyorum.senin problemin ne idi?

önemli değil ruby anladım ben atamadığını.ben revizyon olduğum halde eskisinden batık durumda burnum ruby sorunum o:( bu arada bir yıl öncesinde o mesajı yazmışım ama geri alıyorum dediklerimi görüntü olarak da daha kötü oldu burnum.

eski fotolara bakıyorum da...:( okadar pişmanım ki diyorum o güzel yüze nasıl böyle yazık edebildim. okadar ani oldu ki zaten ruby:(:( ya yardım edin kızlar kime olmalıyım üçüncü ameliyatımı:( okadar çaresiz hissediyorumki.

Son düzenleme:
cnm keşke bir albüme koysan resimlerini belki o kadar kötü değildir sen büyütüyorsundur.ama memnun değilsen muhakkak haklı olduğun yerler çoktur.ne kadar oldu kime yaptırdın burnunu? sorun ne idi tam olarak? vallahi emre ilhan diyor çoğu bayan.bende 27 nisan'a randevu aldım ama korkmuyor değilim.

Back
X