Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim benimde ilk denemem biyokimyasaldı.ikincide lazerle yumurta kabuğu inceltildi ve bugün test günümdü değerim 356.canını sıkma ve sakin olmaya çalış.mucizelere inan.neden seninde bir mucizen olmasın.
Merhaba, ilk bebeğimin kalbi atmamıştı.Aldırmak zorunda kaldım. Toparlanmam için 1 ayım kaldı haziran gibi Allah kısmet ederse tabi 2. denemeyi yapıcaz.
inşallah aynı zamanlarda hamile olarak konuşuruz plum12..
allah hakkinda hayirlisini versin ins bu sefer yuzun gulucek canim
bende ikinciyi deniycem
2.ye biz de haziranda başlayacağız, ilkinde transfer olamamıştı, ama bu polip konusu kafama takılıyor, doktor polip var ama önemsiz dedi, bilmiyorum bakalım hayırlısı..2.de olacak nşallah, inanıyorum
ne güzel sorun bulunmuş işte canım.neyi kafana takıyosun?.polip alınması işlemi çok basit bi işlem. hiç korkma ve tereddüt etme,tespit edildiyse hemen aldır bence.benim doktor da usg de filan görülmeyen küçük myom ya da polip olabilir belki tutmasını engelleyen,eğer istiyosan histereskopi yapalım 2. den önce dedi.ben de biraz varsayımlar üzerine hareket etmek istemediğim için,bi de istiyosan dediği için tereddüt ediyodum.ama galiba yaptırıcam 2. den önce eksik bi şey kalmasın diye yaptırayım diyorum.çünkü genetik bağışıklama,pıhtılaşma tüm ileri tetkikleri yaptırdım dr u zorluyarak ta olsa.onların hiç birinde bişey çıkmadı.tek korkum anesteziydi.onu da yumurta toplama da aldık,korkulcak bişey diilmiş.riske atmıyayım bunu da yaptırayım diyorum şimdilik düşüncem böyle..
bana polip var dedi, ama sorun değil, almamıza gerek yok dedi, adetle atılabilir dedi, bazen adetle atılıyor, bazen tekrar oluyor, onun haricinde sebepsiz infertilite durumu var, ama bu sebepsizlik beni yoruyor, sebep yok ama bebiş de yok, bakalım ne olacak, ben de bilmiyorum, polip alınmadan 2.ye başlayacağız.. hayırlısı olsun ben de ne yapacağımı bilmiyorum, inşallah senin 2. denemede tutacak..
nasıl yani lazerle yumurta kabugu inceltildi embriyomu yumurtamı bide canım nerde yapyınki tedavini bu uygulanmayı yaptılar soyleyebilirmisin cunku iki kere denedim ikiside biyokimyasal gebelik oldu ucuncuyu deniyicem