• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez deneyecek olanlar nerdesiniz

kkpraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2008
57
0
86
46
Samsun
selam ben 2. tüp bebek denememi yapıcam.eşim azospermi ilk denemem biyokimyasal gebelikle sonuçlandı çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var

canım benim benimde ilk denemem biyokimyasaldı.ikincide lazerle yumurta kabuğu inceltildi ve bugün test günümdü değerim 356.canını sıkma ve sakin olmaya çalış.mucizelere inan.neden seninde bir mucizen olmasın.

canım benim benimde ilk denemem biyokimyasaldı.ikincide lazerle yumurta kabuğu inceltildi ve bugün test günümdü değerim 356.canını sıkma ve sakin olmaya çalış.mucizelere inan.neden seninde bir mucizen olmasın.

nasıl yani lazerle yumurta kabugu inceltildi embriyomu yumurtamı bide canım nerde yapyınki tedavini bu uygulanmayı yaptılar soyleyebilirmisin cunku iki kere denedim ikiside biyokimyasal gebelik oldu ucuncuyu deniyicem

ben antalyadayım canım.yumurtalar toplandıktan sonra transferden önce yumurta kabuğu temizleniyor.sanırım tutunması daha kolay olsun diee.yani kenarlarındaki zarlar inceltiliyor.

ben de 2. yi deniycem bu ay adet olunca gidicez tedaviye...

Merhaba, ilk bebeğimin kalbi atmamıştı.Aldırmak zorunda kaldım. Toparlanmam için 1 ayım kaldı haziran gibi Allah kısmet ederse tabi 2. denemeyi yapıcaz.

Merhaba, ilk bebeğimin kalbi atmamıştı.Aldırmak zorunda kaldım. Toparlanmam için 1 ayım kaldı haziran gibi Allah kısmet ederse tabi 2. denemeyi yapıcaz.

inşallah aynı zamanlarda hamile olarak konuşuruz plum12..

ya bende adet olmayı bekliyorum histereskopi yapılcak ufak bi polip varmış sonra kromozom analizi falan derken temmuzda başlıcam nasipsee inşallah hepimiz için hayırlsı olur

allah hakkinda hayirlisini versin ins bu sefer yuzun gulucek canim
bende ikinciyi deniycem

güzelim inşallah bu sefer olur
bende kon u açtımmm 2.ci tüp bebeğe başlıyorum diyeee ordan takip edebilirsin soruların olursa seve seve cevaplarım
çünki 1 tüp bebek bir dondurulmuş transferi tecrübem var canım cımm sen de gellll o konuyaaaaaa

2.ye biz de haziranda başlayacağız, ilkinde transfer olamamıştı, ama bu polip konusu kafama takılıyor, doktor polip var ama önemsiz dedi, bilmiyorum bakalım hayırlısı..2.de olacak inşallah, inanıyorum

2.ye biz de haziranda başlayacağız, ilkinde transfer olamamıştı, ama bu polip konusu kafama takılıyor, doktor polip var ama önemsiz dedi, bilmiyorum bakalım hayırlısı..2.de olacak nşallah, inanıyorum

ne güzel sorun bulunmuş işte canım.neyi kafana takıyosun?.polip alınması işlemi çok basit bi işlem. hiç korkma ve tereddüt etme,tespit edildiyse hemen aldır bence.benim doktor da usg de filan görülmeyen küçük myom ya da polip olabilir belki tutmasını engelleyen,eğer istiyosan histereskopi yapalım 2. den önce dedi.ben de biraz varsayımlar üzerine hareket etmek istemediğim için,bi de istiyosan dediği için tereddüt ediyodum.ama galiba yaptırıcam 2. den önce eksik bi şey kalmasın diye yaptırayım diyorum.çünkü genetik bağışıklama,pıhtılaşma tüm ileri tetkikleri yaptırdım dr u zorluyarak ta olsa.onların hiç birinde bişey çıkmadı.tek korkum anesteziydi.onu da yumurta toplama da aldık,korkulcak bişey diilmiş.riske atmıyayım bunu da yaptırayım diyorum şimdilik düşüncem böyle..

benimde eşim azosperm
2. deneme mayısın 22 başlıcak aynı yerde yaptırıyorum bahceci kliniği

ne güzel sorun bulunmuş işte canım.neyi kafana takıyosun?.polip alınması işlemi çok basit bi işlem. hiç korkma ve tereddüt etme,tespit edildiyse hemen aldır bence.benim doktor da usg de filan görülmeyen küçük myom ya da polip olabilir belki tutmasını engelleyen,eğer istiyosan histereskopi yapalım 2. den önce dedi.ben de biraz varsayımlar üzerine hareket etmek istemediğim için,bi de istiyosan dediği için tereddüt ediyodum.ama galiba yaptırıcam 2. den önce eksik bi şey kalmasın diye yaptırayım diyorum.çünkü genetik bağışıklama,pıhtılaşma tüm ileri tetkikleri yaptırdım dr u zorluyarak ta olsa.onların hiç birinde bişey çıkmadı.tek korkum anesteziydi.onu da yumurta toplama da aldık,korkulcak bişey diilmiş.riske atmıyayım bunu da yaptırayım diyorum şimdilik düşüncem böyle..

bana polip var dedi, ama sorun değil, almamıza gerek yok dedi, adetle atılabilir dedi, bazen adetle atılıyor, bazen tekrar oluyor, onun haricinde sebepsiz infertilite durumu var, ama bu sebepsizlik beni yoruyor, sebep yok ama bebiş de yok, bakalım ne olacak, ben de bilmiyorum, polip alınmadan 2.ye başlayacağız.. hayırlısı olsun ben de ne yapacağımı bilmiyorum, inşallah senin 2. denemede tutacak..

dervis gecmiş olsun canım polip olduğu nası anlaşıldı

bana polip var dedi, ama sorun değil, almamıza gerek yok dedi, adetle atılabilir dedi, bazen adetle atılıyor, bazen tekrar oluyor, onun haricinde sebepsiz infertilite durumu var, ama bu sebepsizlik beni yoruyor, sebep yok ama bebiş de yok, bakalım ne olacak, ben de bilmiyorum, polip alınmadan 2.ye başlayacağız.. hayırlısı olsun ben de ne yapacağımı bilmiyorum, inşallah senin 2. denemede tutacak..

çok sağol arkadaşım.umarım tutar artık sebepsizlik beni de çoooooooook yordu.hatta hiç bişeyi bulmak için bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum hayatta o kadar yani....sebep sebp diye kafayı çizdim resmen ama dr a göre sebebi daha da aramaya gerek yok tedaviye bakmak gerek...Allah yardımcımız olsun...

nasıl yani lazerle yumurta kabugu inceltildi embriyomu yumurtamı bide canım nerde yapyınki tedavini bu uygulanmayı yaptılar soyleyebilirmisin cunku iki kere denedim ikiside biyokimyasal gebelik oldu ucuncuyu deniyicem

arkadaslar bıyokımyasal gebelık ne demek ılk kez duyuyorum?

Back
X