Çok geçmiş olsun hiç rahim filmi çekildiniz mi pekiMerhabalar 2 kez dış gebelik gecirdim 1.sini damar yoluyla antibiyotik tedavisiyle düşürdüm 2.sini 2 doz metotreksat iğnesiyle düşürdüm üzerinden 5.5 ay gecti 14 yaşında 1 oğlum var bi cocuk daha düşünüyoruz ama ben cok korkuyorumdoktora gittim tedavisi yok dedi rahim filmi cektirsemde bi faydası olmıycanı söyledi.Benimle aynı durumu yaşayan var mı varsa bana nasıl bi yol gösterebilir...
Merhaba, benim de bata 4 gün var. Dün gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm. Bugün kan verdim beta 60 çıktı. Tüpünde şişkinlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi beni çok korkuttu.Merhabalar 2 kez dış gebelik gecirdim 1.sini damar yoluyla antibiyotik tedavisiyle düşürdüm 2.sini 2 doz metotreksat iğnesiyle düşürdüm üzerinden 5.5 ay gecti 14 yaşında 1 oğlum var bi cocuk daha düşünüyoruz ama ben cok korkuyorumdoktora gittim tedavisi yok dedi rahim filmi cektirsemde bi faydası olmıycanı söyledi.Benimle aynı durumu yaşayan var mı varsa bana nasıl bi yol gösterebilir...
Hayir Funda hanim cektirmedim doktor tedavisi yok cektirsende yine yine ayni durum olur dedi bende cektirmedimÇok geçmiş olsun hiç rahim filmi çekildiniz mi peki
Benim ki görünmedi beta değerim 1.500teydi testten 3 gun sonra kasıklarimda adet ağrısı gibi hafif sancilarim oldu sonrada kahve rengi lekelenmeler yani hastaneye yatışımdan 3 gun sonra göründü sağ tupumde ben 2.kez oldugum icin ilkde tecrubeliydim anlamıştım hastaneye gittigimde hafif agrim vardı yatis yapildı ve takip edildi beta degeri 2000 küsürlere kadar normal gebelik degeri gibi çıkıyordu ama agrilarimda artiyodu 5 haftalıktı ameliyat dediler ben kabul etmedim çünkü o kadar büyük degildi bu arada sag tüpte 2.kez di dış gebelik 2 doz metotreksat iğnesi ile 2 gün sonra adet oldum üzerinden 5.bucuk ay gecti korkuyorum cesaret edemiyorum tekrar ayni aciyi sıkıntıyı yaşarım diye Allah kimseye yasatmasin cok zor bi süreç ve yetmiyo psikolojik olara çöküyorsun Allah yardımcımiz olsun sizede cok gecmis olsun iyi haberlerini almak dileğiyle...Merhaba, benim de bata 4 gün var. Dün gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm. Bugün kan verdim beta 60 çıktı. Tüpünde şişkinlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi beni çok korkuttu.
Size sorum şu, sizde de dış gebeliği bu kadar erken mi fark ettiler? Bu kadar erken dış gebelik olabilir demek mümkün mü? Ne zaman kesin teşhis kondu sizde. Cevap verirseniz çok sevinirim
Ben dis gebelik gecirdikten sonra rahim filmi cektirmistim.Tuplerde herhangi bir tikaniklik varmi anlasiliyor.Ayrica tikaniklik varsa verdikleri ilacin basinciyla acilabiliyor denmisti.Ben rahim filminin arkasindan normal gebelik yasadimHayir Funda hanim cektirmedim doktor tedavisi yok cektirsende yine yine ayni durum olur dedi bende cektirmedim
Ben de dis gebeligin ardindan tekrar denemeye basladigimiz ay reglime 2 gun kala betahcg 12 mi ne cikmisti sonra 60 cikti deger dusuktu ama cift katlaniyordu.Burada onemli olan hcg nin cift katlanmasi.Ayrica 60 gibi dusuk hcg degerinde sanmamki tupde sisginlik olsun.Siz 48 saatte bir cift katliyormu ona bakinMerhaba, benim de bata 4 gün var. Dün gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm. Bugün kan verdim beta 60 çıktı. Tüpünde şişkinlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi beni çok korkuttu.
Size sorum şu, sizde de dış gebeliği bu kadar erken mi fark ettiler? Bu kadar erken dış gebelik olabilir demek mümkün mü? Ne zaman kesin teşhis kondu sizde. Cevap verirseniz çok sevinirim
Canım doktorunu değiştir bence belki tüpünde yada tüplerinde hidrosalpinks var o yüzden dış gebelik oluşuyor olabilir hsg yarım saat bile sürmeyen bi işlem bence hsg çektir böyle strese girmekten se sürekli dış gebelik mi olacam diye nedeni bulunsun en azındanHayir Funda hanim cektirmedim doktor tedavisi yok cektirsende yine yine ayni durum olur dedi bende cektirmedim
Beni de kasımdaki ara ara gelen sızı korkutuyor. Evet bu kadar erken göremez ama sızı var kafamı kurcalıyor. Ya da normal mi bilmiyorumBenim ki görünmedi beta değerim 1.500teydi testten 3 gun sonra kasıklarimda adet ağrısı gibi hafif sancilarim oldu sonrada kahve rengi lekelenmeler yani hastaneye yatışımdan 3 gun sonra göründü sağ tupumde ben 2.kez oldugum icin ilkde tecrubeliydim anlamıştım hastaneye gittigimde hafif agrim vardı yatis yapildı ve takip edildi beta degeri 2000 küsürlere kadar normal gebelik degeri gibi çıkıyordu ama agrilarimda artiyodu 5 haftalıktı ameliyat dediler ben kabul etmedim çünkü o kadar büyük degildi bu arada sag tüpte 2.kez di dış gebelik 2 doz metotreksat iğnesi ile 2 gün sonra adet oldum üzerinden 5.bucuk ay gecti korkuyorum cesaret edemiyorum tekrar ayni aciyi sıkıntıyı yaşarım diye Allah kimseye yasatmasin cok zor bi süreç ve yetmiyo psikolojik olara çöküyorsun Allah yardımcımiz olsun sizede cok gecmis olsun iyi haberlerini almak dileğiyle...
Beni de kasımdaki ara ara gelen sızı korkutuyor. Evet bu kadar erken göremez ama sızı var kafamı kurcalıyor. Ya da normal mi
Beni de kasımdaki ara ara gelen sızı korkutuyor. Evet bu kadar erken göremez ama sızı var kafamı kurcalıyor. Ya da normal mi bilmiyorum
Benim kese görünmemişti değerim birden yükseliyordu değerime göre 5 haftalık hamileydim ama kese yoktu farketmeleri uzun sürdüMerhaba, benim de bata 4 gün var. Dün gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm. Bugün kan verdim beta 60 çıktı. Tüpünde şişkinlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi beni çok korkuttu.
Genelde dış gebelikte değer artmaz diyorlar ama sizin artmıştır öyle mi?Benim kese görünmemişti değerim birden yükseliyordu değerime göre 5 haftalık hamileydim ama kese yoktu farketmeleri uzun sürdü
6800 le ameliyata alındım geceGenelde dış gebelikte değer artmaz diyorlar ama sizin artmıştır öyle mi?
6800 le ameliyata alındım gece
Amin inşallah ki semze yaşatmasınçok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin aynı acıyı
O kadar iyi anlıyorum ki çok geçmiş olsun size de inşallah tekrarlamaz ben de bi dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındıBende hep kimyasal geçiriyordum ama artık dış gebelik geçirmeye başladım2.dış gebelikte en son temmuzda kimyasal yapıyorum sandım değerler 12-34-70-50 gidiyordu kanama oldu düşük sandım 10gün sonra kontrol edeyim dedim 350-570-810 oldu solda yumurtalığa yakın 2.5cm bi oluşum gördü Ağustosta da mtx le düşürdük. Şimdi ilk regl dönemine girdim. Biraz korkuyorum artık hamile kalmaya
Tüpü göbekten ultrasonda mı gördüMerhaba, benim de bata 4 gün var. Dün gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm. Bugün kan verdim beta 60 çıktı. Tüpünde şişkinlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi beni çok korkuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?