Gebeliğe Hazırlık 2 kez dış gebelik gecirdim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Glsn3467

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
6
2
1
36
Merhabalar 2 kez dış gebelik gecirdim 1.sini damar yoluyla antibiyotik tedavisiyle düşürdüm 2.sini 2 doz metotreksat iğnesiyle düşürdüm üzerinden 5.5 ay gecti 14 yaşında 1 oğlum var bi cocuk daha düşünüyoruz ama ben cok korkuyorumdoktora gittim tedavisi yok dedi rahim filmi cektirsemde bi faydası olmıycanı söyledi.Benimle aynı durumu yaşayan var mı varsa bana nasıl bi yol gösterebilir...

Hayir Funda hanim cektirmedim doktor tedavisi yok cektirsende yine yine ayni durum olur dedi bende cektirmedim
Ilk defa böyle bir sey duyuyorum. Dis gebelik tesadüfen olan bir durum bebek rahim yerine tup e yerleşmiş. Tamamen şanssızlık yani. Diger hamilelikte olacak diye bir durum söz konusu değil. Dis gebelik geçirip sonrasındaki hamileliklerinde saglikli dogum yapan cok doktor var
Doktor size tam olarak ne dedi? Tup laparoskopi ile alindi ve doğal yoldan hamile kalma şansın mi yok dedi?

Merhaba arkadaşlar ben de yeni damar yolu ile mtx oldum. 1003 olan değerim serumda sonra 4. Gün 980 oldu doktor 7. Gün tekrar kan dedi bn unuttum alışmışım ya iki güne bir tahlil yaptırmaya 6. Gün kan verdim şimdi sonuç bekliyorum. Sizce bu da düşük çıkarsa yine de yarın tekrar kan yaptırmalı mıyım ? Doktorumla görüşemedik henüz bu hafta full ameliyatta sekreteri de bir şey demedi. Bn yarın yapacağım kan tahlilini bı gün önce yapmış oldum kafamda deli sorular yardıci olur musunuz ne yapmalıyım sizcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…