- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
sadece 16 ay ara ile oldu. Sukur iyiyim.
hayir. ya efsane onlar ya inanma yok oyle bisey. elini kestin diyelim gerilince aciyor mu? kumas dikisi mi buMaşallah peki karnınız acıdı mı gerilince
Bi forumda birinden oyle okudum merak ettim ya normalde hiç korkan biri değilim ama o masada ayağını oynatmak isteyip oynatamiyosun beklemek zorunda kalıyorsun ya o çok kötü bi his. Ve ilk yataktan kalktigimda öldüm sandım o yüzden hep vi kararsızlık olucakhayir. ya efsane onlar ya inanma yok oyle bisey. elini kestin diyelim gerilince aciyor mu? kumas dikisi mi bu
hamilemisin düşünüyomusun ?? arkadaşım 9 ay aarayla oldu bi sıkıntı yaşamadı benim 27 ay olacak arası bi sıkıntı yaşamadım hamilelikte ama doğum olmadı daha .. doğum konusunda endişelerim benimde var .. ikinci sezeryan ameliyatı nasıl olacak doğrusu kaygılıyım....Bi forumda birinden oyle okudum merak ettim ya normalde hiç korkan biri değilim ama o masada ayağını oynatmak isteyip oynatamiyosun beklemek zorunda kalıyorsun ya o çok kötü bi his. Ve ilk yataktan kalktigimda öldüm sandım o yüzden hep vi kararsızlık olucak
Değilim canim biz kararı şuan 8 aylık olan kızımıza bıraktık o isterse yapabiliriz bi kaç sene sonra. Bi yanım istiyo bi yanım inşallah istemez diyo korkular var iste. Doğum ne zaman sizin karında bi ağrı acı varmı.dikistehamilemisin düşünüyomusun ?? arkadaşım 9 ay aarayla oldu bi sıkıntı yaşamadı benim 27 ay olacak arası bi sıkıntı yaşamadım hamilelikte ama doğum olmadı daha .. doğum konusunda endişelerim benimde var .. ikinci sezeryan ameliyatı nasıl olacak doğrusu kaygılıyım....
Âmiiiin inşallah..Benimde 27 ay olacak iki sezaryan arası
Bende korkuyorum açıkcası
İlk ameliyatımda kimse yardım etmeden yataktan kalkmam 10 gün sürmüştü şimdi bir çocugum oldugu için böyle bir durum bana büyük sorun çıkarır
Acısada dilerim biran önce desteksiz ayağa kalkarım
hayır hayır dikişle ilgili hiç bir problem yaşamadım. gerilme acı ağrı. hiçbiri olmadı. doğuma son 3 gün kaldı ..Değilim canim biz kararı şuan 8 aylık olan kızımıza bıraktık o isterse yapabiliriz bi kaç sene sonra. Bi yanım istiyo bi yanım inşallah istemez diyo korkular var iste. Doğum ne zaman sizin karında bi ağrı acı varmı.dikiste
evet bende ilki için endişeliyim hep. nasıl ilgilenecezBenimde 27 ay olacak iki sezaryan arası
Bende korkuyorum açıkcası
İlk ameliyatımda kimse yardım etmeden yataktan kalkmam 10 gün sürmüştü şimdi bir çocugum oldugu için böyle bir durum bana büyük sorun çıkarır
Acısada dilerim biran önce desteksiz ayağa kalkarım
evet bende ilki için endişeliyim hep. nasıl ilgilenecez
aynı duyguları yaşıyorum cnm. kucak istiyor sarılıyor annecim seni özlüyorum diyor beraber yatıyoruz ki gün boyunca veremediğim ilgi boşluğunu doldurayım diye .. gece boyuca eli yanagımda duruyor.. şimdi sezeryan olunca daha zor olacak kucak isteyecek sarılmak isteyecek ayakkabımı annem giydirsin diyecek hep reddedeceğiz kücücük ruhunda yaralar açmadan atlatrz inşallah Cnm. inşallah ilerde beraber oynadıklarını görünce iyiki deriz... cinsiyeti ne bebegin.Valla bilmiyorum bu kadar erken kardeş gelmedi kızıma buyuk haksızlık oldu beni o üzüyor
Erkenden büyüyecek abla oldu diyecegiz ama daha o bebek
Kv anne desteğide yok bende ne yapacagım hiç bilmiyorum
aynı duyguları yaşıyorum cnm. kucak istiyor sarılıyor annecim seni özlüyorum diyor beraber yatıyoruz ki gün boyunca veremediğim ilgi boşluğunu doldurayım diye .. gece boyuca eli yanagımda duruyor.. şimdi sezeryan olunca daha zor olacak kucak isteyecek sarılmak isteyecek ayakkabımı annem giydirsin diyecek hep reddedeceğiz kücücük ruhunda yaralar açmadan atlatrz inşallah Cnm. inşallah ilerde beraber oynadıklarını görünce iyiki deriz... cinsiyeti ne bebegin.
benimde oğlum vardı kızm olacak . sağlıkla alalım kucagımıza cnmAynı şeyler işte
Ayakkabımı annem gidirsin diyecek :)
Kızım vardı birde oğlum olacak nasipse
Senin cinsiyet ney?
benimde oğlum vardı kızm olacak . sağlıkla alalım kucagımıza cnm
İlk sezaryenim 5 yıl önce gerçekleşmişti. Şimdi ikinci sezaryene hazırlanıyorum. Çok az bir zaman kaldı. Dikiş yerinde bir sorun yok şu an. Ben asıl ikinci kez aynı yer kesildikten sonra nasıl olacağını düşünüyorum kara kara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?