Hayırlısı olsun benım de 2.transfer de tuttukızlar merhaba 2. kez transferim olacak inşallah tutar benim gibi bekleyenler var mı
Hayırlısı olsun insAllahkızlar merhaba 2. kez transferim olacak inşallah tutar benim gibi bekleyenler var mı
inşallah allah isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun insAllahbenimde 2.de tuttu
inşallah o duyguları bende yaşarımHayırlısı olsun benım de 2.transfer de tuttu
yaaaa bende erken yapmıştım lütfen moralinizi bozmayınBenim de 2. Değerim 20 sinde öğreneceğiz sonucu. Bugün 7. Günüm dayanamayıp kan verdim olumsuz cıktı inşallah 12. Sinde olumlu olur
Siz kaçıncı gününüzde yaptırmıstnız peki? Benim 6 günmüş bir de 7 değil. Bir de bugün 8. Günüm ve yaptığım jel ilk defa kuloduma akmış. şimdiye kadar hiç böyle akmamıştı azıcık damla şeklinde olurdu?yaaaa bende erken yapmıştım lütfen moralinizi bozmayın
ben 9. günde yaptırmıştım 0,528 çıkmıştı 12. günde yaptırdım 26,58 çıktı 14. günde 2,26 çıktı düşük olduğu için ilaçları bıraktım birkaç gün sonra kasıklarımda şiddetli ağrı oldu adet olacağım sandım sonra sabah bi baktım et parçası düşmüş kanama felan çok az olmuştu. doktora gösterdim parçayı tutunmuş sonra geri düşmüş dedi çok korkmuştum ve psikolojim çok bozulmuştuSiz kaçıncı gününüzde yaptırmıstnız peki? Benim 6 günmüş bir de 7 değil. Bir de bugün 8. Günüm ve yaptığım jel ilk defa kuloduma akmış. şimdiye kadar hiç böyle akmamıştı azıcık damla şeklinde olurdu?
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin şimdi nasılsınızpeki. Tekrar deneme yapacak mıısnızben 9. günde yaptırmıştım 0,528 çıkmıştı 12. günde yaptırdım 26,58 çıktı 14. günde 2,26 çıktı düşük olduğu için ilaçları bıraktım birkaç gün sonra kasıklarımda şiddetli ağrı oldu adet olacağım sandım sonra sabah bi baktım et parçası düşmüş kanama felan çok az olmuştu. doktora gösterdim parçayı tutunmuş sonra geri düşmüş dedi çok korkmuştum ve psikolojim çok bozulmuştu
Sizde akıntı ve ishal olmus muydu.Hayırlısı olsun benım de 2.transfer de tuttu
Kabız olma demıslerdı o donem kivi cok yedim o da cok rahat wc ye cıkıyordum ama tam ishal gıbı degıl. Akintim hafif olmustu evetSizde akıntı ve ishal olmus muydu.
Akıntınız beyaz mıydı peki yoksa renksiz miydiKabız olma demıslerdı o donem kivi cok yedim o da cok rahat wc ye cıkıyordum ama tam ishal gıbı degıl. Akintim hafif olmustu evet
Beyazdı canım. Bu arada ilki tutmadı 2. Si tuttu. İlkinde wc ye gidip tam cıkarken silerken kırmızımsı yada bordomsu daha dogru bir ifade 2 3 kere tuvalet kagıdına leke gibi bısey geldı. Küçük tırnak ucu kadar yerlesme lekesıdır vs diye okumuştum ama degılmıs. Neden oldugu da belli degıl tutmadı. Dr bunu kimse bilemez dedı. Allah nasıp etmemıs dedı. 1 ay sonra tekrar dondurulmusla 2.transfer de tuttu şükür. Bu sefer tek hafif akıntı o da donem donem olan türdenAkıntınız beyaz mıydı peki yoksa renksiz miydi
teşekkür ederim. iyiyim çok şükür histereskopi ve PRP uyguladı doktorum adet günümü bekliyoruz ikinci transfer için gün verecekÇok geçmiş olsun. Allah sabır versin şimdi nasılsınızpeki. Tekrar deneme yapacak mıısnız
Merhaba benim de 2.denemem olcak inşallah çarşamba günükızlar merhaba 2. kez transferim olacak inşallah tutar benim gibi bekleyenler var mı
hadi inşallah rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah 12 gün sonra güzel haberi alırsınızMerhaba benim de 2.denemem olcak inşallah çarşamba günüçok heyecanlıyım.
Bende akıntı 8. Günden itibaren baya baya akıyorBeyazdı canım. Bu arada ilki tutmadı 2. Si tuttu. İlkinde wc ye gidip tam cıkarken silerken kırmızımsı yada bordomsu daha dogru bir ifade 2 3 kere tuvalet kagıdına leke gibi bısey geldı. Küçük tırnak ucu kadar yerlesme lekesıdır vs diye okumuştum ama degılmıs. Neden oldugu da belli degıl tutmadı. Dr bunu kimse bilemez dedı. Allah nasıp etmemıs dedı. 1 ay sonra tekrar dondurulmusla 2.transfer de tuttu şükür. Bu sefer tek hafif akıntı o da donem donem olan türden
Hangi şehir nerde yaptıracaksınızMerhaba benim de 2.denemem olcak inşallah çarşamba günüçok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?