29 agustos normal dogum ıcın dedıler ama muhtemelen 24ü sezeryan olcam. Persembe bakcaz son kez kilosuna. Kilodan dolayı sezeryan olcak sanırım. İkisine de hazırımDoğum nezaman
Canım bende ilk iki denememi farklı bir merkezde yaptım tutmadılar malesef. sonra bahçecide başladım doktorum bana genetik test önerdi havuz önerdi genetiğe gönderdik embriyoları sağlam geleni transfer ettik ve mayıs ayında bebeğimi doğurdum. Doktorun araştırma yapması çok önemli kesinlikle sabri cavlaytardı doktorumKizlar ikinci denemenizle arada kac adet gordunuz? Ben bugun negativ aldim... beklemekiyimmi yoksa dondurulmuslarla devammi edeyim... bide ilkinde yapmayopta ikincide yaptiginiz farkli seyler neydide tutdu?
Noldu sonuç. Merak ettim seni ???Kızlar bugün transferim olcak inşallah ilaçlarımı doktorumun verdiği listeye göre uygulamıştım kontrole gittiğimde başka doktor muayene edince yeni liste verdi ama ben eski listeye göre uyguladım jel ve iğneyi bi gün önce başkadım hastaneden aradılar yeni listeye göre olcaktı doktorunuza geldiğinizde söyleyin dediler çok stres yaptım bi gün fazla kullanımı sıkıntı yaratır mı var mı böyle birsey yaşayan
Canım şimdi gidiyorum saat 3 e randevu verdiler dua beklerim inşallahNoldu sonuç. Merak ettim seni ???
İnsallah sıkıntısız bır dekılde hallolur canım dualarım senınleCanım şimdi gidiyorum saat 3 e randevu verdiler dua beklerim inşallah
Çok şükür evime geldim canım şimdi dinleniyorum sıkıntısız bu günde geçti elhamdülillahİnsallah sıkıntısız bır dekılde hallolur canım dualarım senınlemutlaka haberdar et
Bu arada canım duş almak sıkıntı olur mu çok sıcak olmıcak şekilde tabiki bilgin var mıİnsallah sıkıntısız bır dekılde hallolur canım dualarım senınlemutlaka haberdar et
Transfer günü duş önerilmiyor sonrasında da ılık duş ayaktaBu arada canım duş almak sıkıntı olur mu çok sıcak olmıcak şekilde tabiki bilgin var mı
Eee noldu. İlaca bir şey demedi ozaman doktor boş yere üzülmüşsün di miÇok şükür evime geldim canım şimdi dinleniyorum sıkıntısız bu günde geçti elhamdülillah
Aynen yaa aman neyse sıkıntı olmaz dedi yaa çok şükür üzülsemde birşey olmaz geçti gittiEee noldu. İlaca bir şey demedi ozaman doktor boş yere üzülmüşsün di mihadi geçmiş olsun inşallah hayırla sonuçlanır
Transfer günü duş önerilmiyor sonrasında da ılık duş ayakta
Canım ne yaptın doğum yaptın mı29 agustos normal dogum ıcın dedıler ama muhtemelen 24ü sezeryan olcam. Persembe bakcaz son kez kilosuna. Kilodan dolayı sezeryan olcak sanırım. İkisine de hazırım
Dün yaptık canım cok sukurCanım ne yaptın doğum yaptın mı
Ohh maşallah sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canım hayırlı evlat olsunDün yaptık canım cok sukur
Hadi inşallah hayırlı güzel sonuçların olsun canımBen de başlıyorum 2 . Tüp bebek denemesine . Rabbim sevindirsin inşallah
Hadi inşallah hayırlı güzel sonuçların olsun canım
Allah razı olsun canımOhh maşallah sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canım hayırlı evlat olsun
vatana millete hayırlı evlat olur inşallah :) darısı bizlereDün yaptık canım cok sukur
amin inşallah bende adetimi bekliyorum transfer için 2. olacak. siz nerde yaptırıyorsunuzBen de başlıyorum 2 . Tüp bebek denemesine . Rabbim sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?