2 Kilo fazla tartan tartım..

Cmcmee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba aranıza yeni katıldım. Buraya beni üye eden bu bölümdü doğrusu.
Ben çok zayıftım bundan 1 sene önce ne yesem kilo almıyordum.40 45 arasıydı kilom.Sonra ben birden bire 47 kilo oldum. Bu benim için mutluluk vericiydi kilo almıştım.Ve kilom gayet normaldi. Ama sonra kilolar korkulu rüyam oldu. 1 ayda 55 kiloya çıktım birden bire. Kilo almak için hiç bir şey kullanmadım.
Tartım 2 kilo fazla tartığı 57 çıkıyordum. Hayatımda hiç bu kadar kendimi mutsuz hissetmemiştim. Herkes çok kilo almışın diyordu. Sanki 100 kiloymuşum gibi davrandılar. O kilolu psikolojisini o zaman anladım. Ama 55 kiloydum. Ve insanları artık anlamıyordum. Niye bana bu kadar kilolu gibi davranıyorlardı? Zoruma gitmişti. Bundan 1 ay önce kuzenim diyetisyene gitti. O 9 kilo verdi. Bende ondan diyet listesini aldım. Azim yaptım ve bu diyeti uyguladım. Sabahları 1 domates ,1 kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar peynir yedim. Öğle yemek yemek yerine meyve yedim. Akşamda 6 yemek kaşığı sebze yemeği yedim. Azimle o tartıda eski kilomu görebilmek için. Ve şu anda 2 kilo fazla tartan tartımda 57 çıkarken şimdi 53 le 52 kilo arasında gidip geliyorum. Mutluyum. Şimdi ise 2 kilo fazla tartan tartımda 49 kiloya gelmek istiyorum :):):17:

tebrik ederim cnm devamı gelir azimli olmak lazım...aaah ahhh bende diyetteyim ve biraz katı bi diyet bnmki..70 kilodan 67 kiloya düştüm 5.günüm...sabredersek olacak galiba :61: :61:

Evet canım her şeyin başı azim diye boşuna dememişler. Vermemiz lazım fazla kiloları yaz geliyo. Yaza öyle girmek istemiyorum bide aynalara küsmek :(

Back
X