merabalar dertleri ve ben yine.. diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. en azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..