2 kişi arasında kaldım

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
merabalar dertleri ve ben yine.. diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. en azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..

bir yanlıştan kurtulup başka bir yanlışa gitme arkadaşım pişman olursun.

merabalar dertleri ve ben yine.. diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. en azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..

İkisinden de ayrılıp tek başına yaşamayı düşünmez misin?

Sırf maddi imkanları iyi diye arkadaşının eski sevgilisini hayatına alıp yola onunla devam etmek ne kadar mantıklı?

Üstelik şuandaki sevgilin de sırf sen psikologa git diye her ay sana belli bir para göndermiyor muydu? Ne cabuk unuttun onun desteklerini?

tatlım öyle ya sanada arkadaşına yaptığı gibi sadece istediğini alana kadar iyi davranıyorsa?

jigolo olmasın :44:
yok be
İkisinden de ayrılıp tek başına yaşamayı düşünmez misin?

Sırf maddi imkanları iyi diye arkadaşının eski sevgilisini hayatına alıp yola onunla devam etmek ne kadar mantıklı?

Üstelik şuandaki sevgilin de sırf sen psikologa git diye her ay sana belli bir para göndermiyor muydu? Ne cabuk unuttun onun desteklerini?
öylede sırf o destekleri için beni böyle üzmesine izin mi vermeliyim nankör değilimki ben
tatlım öyle ya sanada arkadaşına yaptığı gibi sadece istediğini alana kadar iyi davranıyorsa?
benim de kafamı kurcalayan o zaten

öylede sırf o destekleri için beni böyle üzmesine izin mi vermeliyim nankör değilimki ben

E o zaman neden ayrılmıyorsun? Ondan ayrılman için illa başka bir dalı mı tutman gerekiyor? Senin gözlerin TL bakıyor gypsy haberin olsun.

madem kafanı kurcalıyor yani bir ilişkiye güvensizlikle başlıyacaksın hiç başlama daha iyi ama hayat senin hayatın kendin için en doğru kararı sen verirsin biz sadece yorum yaparız.umarım pişman olucağın bir şey yapmazsın.

canım ben zaten erkek arkadaşınla ve annesiyle olan ilişkini laçka bulduğumu daha önceki konularında söylemiştim, hatırlarmısın bi ara evlenmek istiyorum diye konu açmıştın, yaa bak demek ki neymiş duygular bu yaşlarda epey gel gitli olabiliyomuş dimi, ayrıca 2 numaralı çocukta bi işe yaramaz

:1: kızarkadaşınla otelde bi gece geçiriyo parasını da ona ödetiyo, sonra tekmeyi basıyo falan belli olmaz sen dikkat et:1:

ayrıca yakın arkadaşınmış, nasıl içine sinecek? hoş sinmeyecek olsa yazmazdın gerçi...

bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel ....... otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı
beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri,.............. oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo

kendi yazdığın şu cümleler arasında bağlantı kurmak bu kadar mı zor allah aşkınaa......................

merabalar dertleri ve ben yine.. Diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. Aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. Ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. Gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. En azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. Ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. Bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..

şuan zaten yanlış mutsuz bir ilşkiyi devam ettiriyorken birde ikinci yanlışa düşme derim

Bir insanın hayatında illa birileri olmak zorunda değil
Yalnız kal ne olacak?
Ayrıca maddi olarak sıkıntıda olmanın bu oğlanın imkanlarıyla ne alakası var
Anlamadım

Sırf o çocuğun sana sağlayacağı imkanlar fazla diye mi tercih edeceksin onu.:53:

Maddi yönden her sıkıntıda olduğumuzda yanımıza yanaşan ilk zengine evet deseydik ooo nice olurdu halimiz.

Sen maddiyata düşkün birisin keşke bu kritere göre seçseydin sevgilini de.:26:

Artı sana abla/kardeş tavsiyesi para herşey demek değildir.Paradan daha önemli şeyler de vardır hayatta.

Otelde biriyle bir gece geçirmiş parasını kıza ödetmiş kızda ayrılmış...Bu delikanlı zaten hovardanın bayrak tutanı..

Sana da aynını yapmayacağı ne malum.:30:

İlk delikanlıyı sevmiyorsun zaten sen hislerin sadece 2senenin vermiş olduğu bir alışkanlık.:31:

Sevseydin bu zengin hovardaya yan gözle dahi bakamaz idin.

İkincisinden hayır gelmez sana.İlkini de sevmiyorsun.O nedenle ikisini de hayatından defetmen.

İlla biri olacak diye kaide yok.:49:

Sevgilinin davranışları seni dayanamayacak kadar rahatsız ediyorsa ayrılırsın..

Sevgilin varken başka bir erkeği düşünmenin, ona yakınlaşacak fırsatı vermeni çok yanlış buldum.

Sevgilinle aranda ne kadar sorun olursa olsun bu aldatmaya girer..

Ayrıca yeni sevgilin maddi açıdan iyi olsa ne olacak ki ?

Sen onun maaşlı elemanı değil sevgilisi olacaksın, o yüzden maddiyata takılma bence.

Bir de en yakın arkadaşınla bir şeyler yaşamışlar,

arkadaşını kaybetmeyi göze almak zorundasın.

Asla bir erkek için dostunu bırakma..

Sonra onun tesellisini çok ararsın.

İki adamda da tuhaflık yok mu sence?

Back
X