2 Kişi.. !

Almira_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
40
0
86
İstanbul
Öncelikle meraba.. ne yapıcam hiç bilmiyorum.. biriyle çıkıyorum ve o benim için birsürü arkadaşını karşısına aldı.. arkadaşları bu kız seni bırakır gider dediler ama o inanmadı.. cok mutluyduk.. şimdi başkasına aşık oldum ! o arkadaslarını haklı cıkarmamak icin ayrılamıyorum.. beni yanlıs tanıycaklar nefret edicekler diye ayrılamıyorm.. ne yapmam gerekiyo bi fikir verin deliricemmmmm

arkadaşların haklıymış demek....seni iyi tanıyorlarmış...... sende olanı görmüşler.......

yapacak bi şey yok anlatıcaksın daha cok kendıne baglamdan acı çektırmeden.......

kırmadan açıklayacaksın.....

başka ne yapılabilir ki....

iki kişiyle aynı anda çıkıyorsun yani. doğru mu anladım.biriyle çıkıyorsun, birine de aşıksın ayrılamıyorsun.

bıde sırf arkadaşlarını haklı cıkarmamak adına .........

o kişiyede daha çok acı yaşatma bence........

ayrıca seninki aşk degil.....aşk böyle olmaz.....belki etkilenme belki ilgi ama aşk degil........

belkide arkadaşlarına inat yaklaştın o kişiye.......

o senin için herşeyi yapmış.......sen daha acı verme bence konuşmaktan başka

birisiyle birlikteyken başkasına aşık oluosun, ve sırf birilerini haklı çıkarmamak için ayrılmıosun..

yaptığın şeye rağmen kendini düşünüosun hala, senin hakkında söliycekleri şeyi düşünosun..

lütfen yapma, empati kur biraz.. açıkla herşeyi ve ayrıl.. sonrada ne yaşıycaksan yaşa..

bence bu insan en azından dürüst olunmayı hakedio:umursamaz:

Tamam da cok mutluyken baskasina nasil ve neden asik olabiliyorsun.Burasini anlayamadim ben

Demekki insanlar sende bir yanlislik görmüsler,anlamislar.Kusura bakma da yani.

yaşın daha ufakmış.bu yaşta böyle şeyler fazla bence.dürüst ol.yanlış bu yaptığın

Oldu işte yani aşık olmak diilde etkilenmek hoslanmak diyelim.. ama aklım onda kaldı.. olabilicek bişey bu herkesin başına gelebilir yargılamanız gerekmiyo ne yapabileceim konusunda görüşler için sormuştum ben..

görüş belirttik.dürüst ol.herkes düşüncesini yazmış.yaptığının doğru olmadığını yazmış.

aklın kimde kaldı kalbın kimi istiyorsa ona git..........
ama en azından dıgerıne daha cok üzme ve gerçekleri de anlat......sana akıl verıyoruz.....kendini düşünüp bencilce davranırsa.........birileri haklı cıkıcak diye........daha cok kırıcı olursun.....birini seçmen digerini üzmen anlamınada gelıyor bunuda bilmelisin.........

herkesin başına gelebilir kısmına pek katılmıorum nedense

yargılama kısmınada katılmıorum, kimse yargılamıo olay hakkında fikirlerini sölüolar sadece..

bence de otur dusun ıyı karar ver.suanda beraber oldugun kısıye bunu yapmaya hakkın yok.bırınden bırını tercıh etmelısın...

Arkadasları bile senin gözündeki ısıgı görmüş seninki görememiş yorumsuzz

bence hangisine asiksan onunla kal
ama sen ikisinede asiktin dimi
yada yanlismi anladim
ay kafam basmiyor böyle seylere
baskasini üzme ahini alma
kime gidersen git bence akil verenede yargiliyor diyorsun
yargilayanada
yasinda pek ufak bence okuyorsan kendini aska maska degilde okuluna ver

bıde şu var derdım var diye konuyu yazarlar........
sonra pır yok olurlar.......
yok oldukları sanıye aşagıda bir misafir belirir.......
derdin var madem yorum ıstıyorsun......yorumlarada sorular soruluyor yada sorulmasa bile ........
kendini ifade etebilirsin.......
öyle oldu yada böyle oldu dıye........
neden hemen giderler ve kendi açtıkları konuya kendileri misafir izleyici olurlar anlamam valla....sözüm sadece bu arkadaşa degıldır bılıne.......

Son düzenleme:

çok haklısın vala

arkadasLArını hakLı cıkarmamak icin ayrıLamadıgın erkek arkadasın bu durumu sana yasatsa acaba sen hangi yoLu secmesinden hosLanırdın.com merak ettim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…