K KKdeLySi13 Ziyaretçi 26 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Desibel #21 İstte En sevdiğim yer dolu dolu.. Sizlerdee çok güzelsiniz.. Dostluğunuz daim olsun.
YENA Her günüm mis gibi dünya kokan bir kavun dilimi Kayıtlı Üye 20 Mart 2009 30.804 91.860 1.123 3 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Desibel #22 dream,çok güzel ve zayıfsın..Çokda iyi görünüyorsun.. Beni çok şaşırttın anlatamam.. Dostluğunuz daim olsun..
dream,çok güzel ve zayıfsın..Çokda iyi görünüyorsun.. Beni çok şaşırttın anlatamam.. Dostluğunuz daim olsun..
Dream okeyin dörtlüsü Kayıtlı Üye 6 Haziran 2009 1.537 1 116 37 İstanbul 3 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Desibel #23 KKdeLySi13 .!.: İstte En sevdiğim yer dolu dolu.. Sizlerdee çok güzelsiniz.. Dostluğunuz daim olsun. Genişletmek için tıkla... tşkrler :)) YENA .!.: dream,çok güzel ve zayıfsın..Çokda iyi görünüyorsun.. Beni çok şaşırttın anlatamam.. Dostluğunuz daim olsun.. Genişletmek için tıkla... çok tşkr ederim ablacım.o kadar şaşırtmama bnde şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ahh keşke cok zayıf olsaydım da ablacım daha çok şaşırtsaydım seni :))
KKdeLySi13 .!.: İstte En sevdiğim yer dolu dolu.. Sizlerdee çok güzelsiniz.. Dostluğunuz daim olsun. Genişletmek için tıkla... tşkrler :)) YENA .!.: dream,çok güzel ve zayıfsın..Çokda iyi görünüyorsun.. Beni çok şaşırttın anlatamam.. Dostluğunuz daim olsun.. Genişletmek için tıkla... çok tşkr ederim ablacım.o kadar şaşırtmama bnde şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ahh keşke cok zayıf olsaydım da ablacım daha çok şaşırtsaydım seni :))