Doğuma Hazırlık 2.kızıma isim arıyorum yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

okyanus37

kocişim ve kızlarım :)
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
23
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba ilk kızım 7 yaşında ismi nisa ona uygun isim arıyorum 23 haftalık hamileyim günler cabuk geciyor önerilerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar sizce şu isimlerden hangisi güzel
gökçe
ebrar
hazal
sena
rana
asya
eylül
derin
öykü
deva
dila
cemre

nisa-zümra
nisa-sena
nisa-dila
nisa-alya
nisa-mina

beril
selin
ceren de hoş isimler..

arkadaşlar merhaba ilk kızım 7 yaşında ismi nisa ona uygun isim arıyorum 23 haftalık hamileyim günler cabuk geciyor önerilerinizi bekliyorum

canım bende nehir su diyorum kızım olursa koymayı istiyorum allah bağişlasın kolay doğumlar ben oğlan annesiyim herkes kız bi farklı her anneye lazım diyo kısmet

Maaşallah canım, Allah bağışlasın yavrularını. Ben de eğer bir kızım olursa ismini Nisa Nur koymayı düşünüyorum.

İkinci kızının ismi için benim önerilerim;

Dila
Esma
Sena

arkadaşlar cok teşekkür ederim cvplar için insan cok kararsız kalıyo bide dikkatimi çeken bişey var farsca isimlerin cogu kuranda geciyo ordan buldugunuz değişik isimler olursa yazın lutfen

arkadaşlar ilk kızımda babası ismini koydu 2.ben ismini koyuyum dedim bende hala kararsızım ama gecen hafta kontrolde doktorum ismine karar vermedinmi dedi bende yok dusunuyorum dedim oda ben koydum adı begüm dedi sen istersen koy baska dedi göbek adı begüm olur dedi aklıma yatıyo aslında nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum

Bir kiz annesi olmak her annenin arzusu.. O kiza da bir abla. Sart. Tebrik ederim ikinci prensesinizi..
Saglikla dogurun gule oynaya buyutun babasi ablasi annesi hep beraber..
Begum cokhavali cok guzel bir isim. Adiyla yasasin insallah

çok teşekkür ederim ya insan niye bu kadar kararsız kalıyo begüm aklıma yatıyo ama halen daha bakıyorum arkadaşlar yazın değişik isimler yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…