Doğuma Hazırlık 2.kızıma isim arıyorum yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim de 6 yaşında 1 kızım var ismi Nisanur . 2 kızıma hamileyim İsmini Senanur düşünüyorum . Nisa ve Sena uyumlular bence.

arkadaşlar teşekkur ederim fikirler için ama cogu isim cevremde o yuzden koyamıyorum o kadar kararsız kalıyo ki insan aslında uyumlu olmasına gerek yok aklınıza gelenleri yazın rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

begüm ve bengü isimlerini çok beğeniyorum . benim kızımın adı da nisa, ön adı ülkü. ülkü ile bengü arasında çok gidip gelmiştik ama ülkü kazandı, bengü hep aklımın bir köşesinde kaldı.

2. bebeğim kız olursa ben nisa ile uyuma aramıyorum, önemli olan kısa ve anlamlı olması benim için. o nedenle dide, alya vs.. koyabilirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar günler geçiyo ve ben hala düşünüyorum ya isimler çok güzel ama ben kararsız kalıyorum anlamıda güzel olsun istiyorum offff bide isimler hep çevremde var beyendiklerim özellikle tabi bende başka isimlere bakmak zorunda kalıyorum son 6 hafta gunumuzu beklersek tabi önerilerinizi bekliyorum

evet hazal,begüm cok hoşuma gidiyo bakıyorum değişik bi isim bulabilirmiyim netleştirmedim daha cok zorrrrrrrrrr:44:

arkadaşlar ayın 21.de doguma gidiyorum ama isim konusunda hala kararsızım günler bitti yardımlarınızı bekliyorum bütün yardım edenlere teşekkür ederim

Begüm gayet hoş anlamıda çok güzel.

Aybüke düşünebilirsin ay gibi saf temiz genç kız demek

Hazal ı beğenmiyorum kuruyan yapraklar demek kasvetli bi anlamı var.

Tuğba : cenneteki bir ağaç

Meva Cennet bahçesi Kuranda geçiyor).

merhaba arkadaşlar sizce şu isimlerden hangisi güzel
gökçe
ebrar
hazal
sena
rana
asya
eylül
derin
öykü
deva
dila
cemre

begendigim isimler
hazal, asya ve cemre.
kizim olursa nisa hazal koycam ismini.
senin ilk kizinin isminisa ikincisinide hazal koy

onerebilecegim isimler ise
ela
ecrin
yaren

merhaba arkadaşlar sizce şu isimlerden hangisi güzel
gökçe
ebrar
hazal
sena
rana
asya
eylül
derin
öykü
deva
dila
cemre

selam.. iclerinden begendiklerim;

sena, anlami da cok guzel. allaha hamd u sena getirmekten geliyoir. kizlara yakisan kibar bir isim
râna, en begndigim isimlerden biri ama kimileri a nin sapkasini soylemiyorlar, o zaman da kulaga hos gelmiyor.
ebrar, unisex kullanilan bir isim. erdemli anlamina geliyor. ben seviyorum.

elizan cok hos. ezan sesi demek.
hazal kulaga guzel geliyor ama haz almak gibi. bende oyle bir cagrisim yapiyor. :26:

Son düzenleme:
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler hazal'ı beyeniyorum dedim arkadaşım koydu tüm hoşuma gidenler çevremde var rana hoşuma gidiyodu onunda farkı anlamları var aklına değişik gelen olursa yazsın lütfen çok kararsız kaldım ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…