Aysula 2 Peri Masalı Kayıtlı Üye 11 Nisan 2011 795 0 66 İstanbul 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysula #1 .2.kızıma isim arayışına girdim .Aklımda isimler var bu ve bunlar dışında önerilerinizi almak isterim :) Ayşe Mira Alya Derin Almina Su Esma Elvin Elmira
.2.kızıma isim arayışına girdim .Aklımda isimler var bu ve bunlar dışında önerilerinizi almak isterim :) Ayşe Mira Alya Derin Almina Su Esma Elvin Elmira
ayshes Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2013 114 1 26 İstanbul 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysula #2 Aysula .!.: .2.kızıma isim arayışına girdim .Aklımda isimler var bu ve bunlar dışında önerilerinizi almak isterim :) Ayşe Mira Alya Derin Almina Su Esma Elvin Elmira Genişletmek için tıkla... Ben kızım olsa Defne, Nil veya Asya ismini tercih ederdim. Almina, Almira, Alara gibi isimleri çok beğenmiyorum ama Ayşe Mira da güzelmiş bence...
Aysula .!.: .2.kızıma isim arayışına girdim .Aklımda isimler var bu ve bunlar dışında önerilerinizi almak isterim :) Ayşe Mira Alya Derin Almina Su Esma Elvin Elmira Genişletmek için tıkla... Ben kızım olsa Defne, Nil veya Asya ismini tercih ederdim. Almina, Almira, Alara gibi isimleri çok beğenmiyorum ama Ayşe Mira da güzelmiş bence...
Aysula 2 Peri Masalı Kayıtlı Üye 11 Nisan 2011 795 0 66 İstanbul 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysula #3 ayshes .!.: Ben kızım olsa Defne, Nil veya Asya ismini tercih ederdim. Almina, Almira, Alara gibi isimleri çok beğenmiyorum ama Ayşe Mira da güzelmiş bence... Genişletmek için tıkla... Asya da olabilir severim .
ayshes .!.: Ben kızım olsa Defne, Nil veya Asya ismini tercih ederdim. Almina, Almira, Alara gibi isimleri çok beğenmiyorum ama Ayşe Mira da güzelmiş bence... Genişletmek için tıkla... Asya da olabilir severim .
Bns Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne)🙏 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2011 3.429 1.657 173 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysula #4 Listenizden Ayşe Mira güzel
LadyCedar Guru Kayıtlı Üye 7 Nisan 2011 2.509 897 373 20 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysula #5 Almina Su'yu beğenmedim ben. Su markası gibi olmuş sanki :26:, Alya Derin'i beğendim.
sare_asya Guru Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 3.635 1.680 398 40 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysula #6 Listeden Ayse Mira yi beğendim. Asya ismini de cok begeniyorum. Ben de kizima Ayse Sare ismini koyacagim kismetse.
Listeden Ayse Mira yi beğendim. Asya ismini de cok begeniyorum. Ben de kizima Ayse Sare ismini koyacagim kismetse.
Esperar Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 222 46 98 Almanya 14 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysula #7 Aysula .!.: .2.kızıma isim arayışına girdim .Aklımda isimler var bu ve bunlar dışında önerilerinizi almak isterim :) Ayşe Mira Alya Derin Almina Su Esma Elvin Elmira Genişletmek için tıkla... ilk kizin adi ne? illa 2 isim mi olmasi gerekiyor? Alya güzel :)
Aysula .!.: .2.kızıma isim arayışına girdim .Aklımda isimler var bu ve bunlar dışında önerilerinizi almak isterim :) Ayşe Mira Alya Derin Almina Su Esma Elvin Elmira Genişletmek için tıkla... ilk kizin adi ne? illa 2 isim mi olmasi gerekiyor? Alya güzel :)