2. Evlilik ve kızım…

Sen evlenince ona o evlenince sana. Pinpon topu gibi. Bu ikilemde bile kalmamlıydın. Kız annesi olarak evlilik dişinme hele şimdiden burun kıvıran biriyle asla… çocuğunla bir hayat kurmak için uğraş

Söylenecek her şey söylenmiş aslında. Ben de hormonlarına sahip çık demek istiyorum biraz mantıklı düşün ileriyi hesap et. Bekar adamla evlenme. Kim ne derse desin bekar insan çocuklu aile kavramını anlayamaz. Şu an ona toz pembe geliyor her şey.
İlla evleneceksen çocuklu bir adamla evlen, şartlarınız eşit olsun. Sen onun çocuğuna iyi ablalık yaparsın o senin çocuğuna iyi abilik yapar. İlişkide böyle bir denge yoksa çok zor bir evlilik sizi bekliyor o kızı da harcarsınız.

Keşke öyle dese ama kararı kesin birde onlar doğulu vermezler asla.
Batıda öyle mi bilmiyorum ama doğuda özellikle kayinvalideler çocuğu pskilojik olarak cokturuyor haberiniz olsun çocuğa hep senin annen şöyle böyle diye hakaretle buyutuyorlar sende şunun cocugusun diye eziyorlar kayınvalideniz nasıl biri bilmiyorum ama genelde böyle buyutuyorlar o yüzden çocuğunuzu vermeyin ne güzel çocuğunuz okul yaşında 1+1 apart tutsanız hem maaş alırsınız hemde eşinize söyleyin nafakayı artırsın biraz bence bu kadar çabuk evlenmeyin adam daha şimdiden burun kiviriyorsa evlendikten sonra yok seninle yanlız kalamıyorum vs diye söylenir

Burada bu kadar insanın lafını dinleyin bence çocuğunuzu bırakmayın adamla açık açık konuşun kızım evlenirsej bizimle kalacak ondan vazgeçemem eğer ilerde sorun olacaksa şimdiden söyle iyice düşün öyle kararını ver evlendikten sonra sürekli soylenmeni tartismalar cikarmani kabul edemem de adam eğer burun kivirisa ayrıl yalandan kabul etmiş gibi yaparsa halinden belli olur yine ayrıl derim evlendiğinde sorun çıkarır ama emin bir şekilde kabul ederse elimden geleni yaparım abilik yaparım vs derse evlilik dusunebilirsin lütfen çocuğunu bırakma çok kötü devirdeyiz

Sevgilimin ailesi de seneye evlilik düşünüyor sevgilimde öyle. Bu yüzden bu kadar geriliyorum aslında şöyle 2 3 yıl olsaydı. Haklı olarak atanacak ve evlenmesi gerekiyor yaşı da geçmeden.
Ay yasi gecmeden nedir ya?
Evlenmesi gerekiyormus
Hayretsiniz valla kendinize buldugunuz bahaneye bakin

Back
X